Жената ,,Домакиня,, или как се отразява стоенето вкъщи

• 45 663
  • 788
  •   1
Отговори
# 390
Аз надникнах в литературните малинки и видях, че са номинирали 2 от 3 и полвината книги, които съм чела Confused Embarassed-Сидхарта и 451% по Фаренхайт...

Не процента, а градуса. Това е температурата, при която гори хартията. Прекрасна книга.

Те там масово заклеймиха Стайнбек, няма чудно, че и Р. Бредбъри е до него.  Mr. Green

Какво е станало с темата? Кой с кого се въргаля по тепиха?

# 391
Mamacita Bandida - ти като си УЖ работеща как успяваш да прекарваш повече време във форума от домакините?! Това е някаква работа проформа, с която си по-зле от домакиня.

Представи си, че съм от домакините, които само харчат за козметика,
гледат сериали и ядат пияни вишни. Почти същото е.

# 392
  Андариел е изключително умна жена и децата и са късметлии, че влага във възпитанието и образованието им потенциала си.

Някой друг страничен въпрос няма ли да засегнем така, пътьом?

# 393
  • Пловдив
Mamacita Bandida - ти като си УЖ работеща как успяваш да прекарваш повече време във форума от домакините?! Това е някаква работа проформа, с която си по-зле от домакиня.

Напротив. По-зле е, защото имаш претенции да си работеща.

# 394
 ooooh!Градуса, разбира се, кви проценти...

На мен ми се струва, че светът се развива по този сценарий-''семействата'', хапчетата, стремежа да покажеш, че си нормален и щастлив по начина, по който го определя Общественото мнение...Аз приличам на Кларис от книгата, струва ми се.
Май ми се развали клавиатурата.

# 395

Моята истинска работа е друга, от офиса просто си взимам пари за изпълнение
на няколко задачи. Това е нормално за хора, които имат други цели и затова нарочно
взимат нестресираща позиция, за да имат сили и време за другото.

Не мисля, че е зле. Никъде не пише, че човек трябва да се раздаде докрай.

# 396
  • Пловдив

на няколко задачи. Това е нормално за хора, които имат други цели и затова нарочно

Моята истинска работа, и на Андариел, е да си отглеждаме децата. Не да бръмчим из офиси.

# 397
  • София
Юхуууу, бръм-бръб-бръъъъммм...  Joy

# 398
А на мен това не ми е истинската задача, така ли? Е, една от важните
задачи е. Истинската ми работа е малко по-друга. Но детето ми не е останало
негледано. Преценила съм, че ако аз съм в офис, а той на градина (частна и прекрасна),
ще се гледаме по-добре и с по-малко нерви.

Янтра, децата наистина ли искат чак толкова всемогъщо майчино присъствие?

Така де, колко точно нужда имат да им приготвяш био мъфини и да правите квилинг?
И без това ще минат...

# 399

Моята истинска работа, и на Андариел, е да си отглеждаме децата. Не да бръмчим из офиси.
Сигурна съм, че с помощта на нежните ви грижи, всичките ще ги насметат в Харвард със стипендии. Но ти, както си се дърляш с Мамасита, така и не изказа своето мнение по темата.

# 400
Запомнете си мисълта за Андариел, защото тя накъдето отива,
аз оттам се връщам
. Общо взето се занимава със скептичната насока
на мислене, а ла Бен Голдейкър и Марк Шърмър. Чудесно занимание
за третокурсници, но на 40 г. човек трябва да вижда нещата
по-детайлно.

Така че да, домакинството затъпява.

Ох, да ти имам самочувствието.  Joy Пак е време май?

# 401
  • Пловдив
Био?! От мен?! Бъркаш стоенето вкъщи с орторексията Simple Smile В момента моето трето дете все още има изключителна нужда от мен, тъй като е само на две години.

Сигурна съм, че с помощта на нежните ви грижи, всичките ще ги насметат в Харвард със стипендии. Но ти, както си се дърляш с Мамасита, така и не изказа своето мнение по темата.
За мен Харвард не е висша ценност.

А мнението ми мисля е ясно - добре ми се отразява. Както всеки човек и аз имам моменти в които съм доволна от себе си, така и други в които изпитвам съмнения, но като цяло съм доволна.

# 402
Запомнете си мисълта за Андариел, защото тя накъдето отива,
аз оттам се връщам
. Общо взето се занимава със скептичната насока
на мислене, а ла Бен Голдейкър и Марк Шърмър. Чудесно занимание
за третокурсници, но на 40 г. човек трябва да вижда нещата
по-детайлно.

Така че да, домакинството затъпява.

Ох, да ти имам самочувствието.  Joy Пак е време май?

Време за какво?

Янтра, три деца са друга ситуация.

# 403

Не съм домакиня, но по принцип ролята на родителя не е да си подготви детето за Харвард, а да го възпита като стойностен човек. Е, ако се случи така, че детето има капацитет ще е глупаво да не го подпомогна да се развие и да влезе в Харвард със стипендия.

# 404
  • Пловдив
 Grinning Три не е толкова много, сериозно го казвам. Първото е голям шок, изцяло ти се пренастройва живота, второто (особено с малка разлика) пак е силен стрес докато се наместят нещата, третото е между другото и вече си свикнал.

Общи условия

Активация на акаунт