Жената ,,Домакиня,, или как се отразява стоенето вкъщи

• 45 745
  • 788
  •   1
Отговори
# 345
  • Другата България
В тази връзка само да вметна, че и безгрешните понякога куТкудякат, пардон грешат. Flutter

# 346
Аз пък не искам да пиша в литературния,
и това,че някой не е там не значи,че не чете...
или пък че друг е много начетен  Wink

# 347
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В тази връзка само да вметна, че и безгрешните понякога куТкудякат, пардон грешат. Flutter
Естествено Peace.
Говоря за случаите, в които грешката е правило, а не изключение.

# 348
  • Другата България
Естествено Peace.
Говоря за случаите, в които грешката е правило, а не изключение.
Разбира се, че е естествено Laughing, но пък е супер дразнещо когато наистина неволно си сбъркал някой да ти кълве на главата, поправя, оцветява грешките и да ти демонстрира превъзходство. Затова както каза и Никол аз само чета там. Признавам си, че за доста интересни книги в нета от пишещите в този подфорум съм научила и после съм ги изчела.Има читави момичета, и не са ми  направили впечатление чак груби граматични изцепки. Peace

# 349
Лиляна, не си мисли, че само ти следиш Литературния. Там пишат много по-малко потребители, отколкото тук, но неграмотните никак не са незабележим процент. Което е (в моите очи поне) недопустимо за четящ човек.

Ама, моля ти се, не бъркай четящите и пишещите, чукча може да е писател и без да е читател! И обратното. hahaha

# 350
Ох, надникнах в Литературния и като видях какви книги има номинирани за Малини, си припомних защо не влизам там.

# 351
Гледам... на Шипка всичко е спокойно. Да драсна и аз нещо. В Клюкарника се дават също полезни съвети, не се пишат само несериозни неща.

# 352
  • Ямбол
Лиляна, не си мисли, че само ти следиш Литературния. ...
Защо мислиш, че така си мисля?
Не съм съгласна, че тук са по-грамотни и това е.

# 353
  • Другата България
И друго - посещаемостта е най-голяма.Не знам за добро или лошо е това, но е факт. Преди дни пуснах тема в Благотворителния и беше преместена в Клюкарника.

# 354
Докато бъркам лещата и се чудя дали да си сипя и едно вино, се присещам колко беше гот, когато не работех и в 19 часа вече бях вечеряла.

# 355
  • Ямбол
А темата беше за домакинята.
Да я върна ще се опитам.
Единствената домакиня, за която знам, че е такава и ми прави добро впечатление по всякакви теми, това е Андариел. Но аз подозирам, че тя се занимава и дори работи от вкъщи. Иначе не мога да си обясня свежите ѝ включвания по сериозните теми.

Кас, на мен ми свърши червения пипер и сложих нещо друго на спанака, дано не ме усетят домашните, обаче вече се размириса.

# 356
  • София
Точно така.
Ако не пишеш в КМ не може да си хубава и ако не пишеш в литературния- не може да си начетена.

Но аз подозирам, че тя се занимава и дори работи от вкъщи. Иначе не мога да си обясня свежите ѝ включвания по сериозните теми.

Демек, ако не ходиш на работа, няма начин да можеш да се включиш по някоя сериозна тема.

# 357
  • Ямбол
Точно така.
Ако не пишеш в КМ не може да си хубава и ако не пишеш в литературния- не може да си начетена.

Кой го твърди това, ти ли?

# 358
  • Другата България
Интересно....аз като пиша основно в Здравословни проблеми..... newsm78 Tired Crazy

# 359
Абе, не може да пишеш въ форума и да съвсем на център.

Общи условия

Активация на акаунт