Жената ,,Домакиня,, или как се отразява стоенето вкъщи

• 45 389
  • 788
  •   1
Отговори
# 600
  • Другата България
Едно време какви учители имаше, ей......

# 601
  • София
Леле, а как знаят какви са мебелите у тях?
У нас учителките не идват.

Великолепни.
Всички до една с маникюр, педикюр и прическа.
Гранд дами.

# 602
  • Ямбол

Какви?
Колко пъти даде мнение по тази тема?

# 603
  • Другата България
Питай любимата си търсачка, или ми провери публикациите, нещо което и без друго правиш така или иначе.  Hug
А междувременно, да ти постна един друг резултат от търсачката
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search2;params=YWR2YW5j … pbnwnfDE=;start=0
/малее, много страници бе, неЗНАМ дали ще се поберат в цитата Confused/
и да те запитам това от какво ще да е? newsm78
А, може би от това -
Цитат
Разбрахме, че си ми открила грешка.
Колко сте вие бре, 2, 3, 2-ма, 3-ма? Shocked това обяснява доста неща, но все пак професионална помощ се предлага вече навсякъде, ако НЕЗНАЕШ къде, питай, не е срамно...
Милата тя spoko
П.П. В резултатите от търсачката да се прави разлика мужду персонажа Лиляна от форума и този от Биг или Вип Брадър, за неразбралите разликата ще я обясниш, тъй като гледам редовно списваш и в тази тема Heart Eyes.

# 604
Вие или се вземайте, или се разделяйте, че ми писнахте на шапката.  Crossing Arms

# 605
  • където ми харесва
Когато една жена избере съдбата на ,,Домакиня,, неминуемо това започва да се отразява на интелектуалната ѝ активност и нови социални контакти , което само по себе си води до появата на умствени дефицити.

Подобно твърдение,  интерпретирано от мен тук предизвика бурна дискусия в една друга виртуална общност  Grinning
Защото е нелепо това твърдение. Познавам жени "домакини", които имат адски богат социален живот, както и интелектуалната им активност не се е занижила, ама никак.
Естествено, всичко опира до избора. Да, има жени, които се отдават до такава степен на дома си, че забравят света, извън него. Най-далечното място, където ходят е до магазина и/или детската площадка, като и там не контактуват много.
Но, все пак, повечето жени, които познавам, че дори и аз съм в графата "домакиня с богат соц. живот" . Изключвам момента че аз имам и работа, която слава Богу, ми дава достатъчно време, че да обърна внимание и на семейството си, и на дома си.
Така че, да кажеш, че всяка жена, избрала да бъде домакиня е със занижена интелектуална активност, и без социален живот не е нормално.

# 606
  • Другата България
Чек, и аз се извинявам на останалите, но ако се направи хронологична проследяемост на постовете ако тази не ме провокира аз изобщо не я отразявам, както прави и Джой, но то е като лепка, нЕма отърване.

# 607
  • Ямбол
....
Цитат
Разбрахме, че си ми открила грешка.
Колко сте вие бре, 2, 3, 2-ма, 3-ма? ....
Със сигурност не съм разбрала само аз. Затова говоря в първо лице множествено число.
Други въпроси?

Вие или се вземайте, или се разделяйте, че ми писнахте на шапката.  Crossing Arms
Не я ща. Има домакинско поведение.

# 608
Чек, и аз се извинявам на останалите, но ако се направи хронологична проследяемост на постовете ако тази не ме провокира аз изобщо не я отразявам, както прави и Джой, но то е като лепка, нЕма отърване.

Така е като я номинирахте за дразнител  Joy

Ше видите вие* кон боб яде ли.

Аз се забавлявам все още  Mr. Green

*няма предвид конкретно теб

# 609
  • Другата България

Не я ща. Има домакинско поведение.

Аз пък те искам. Crossing ArmsИ ко праим сега?

Нино, и аз. Hug

Цитат
Великолепни.
Всички до една с маникюр, педикюр и прическа.
Гранд дами.
Точно така.  Peace

# 610
катрала я няма,значи си ти(тя вас двете си ви обичка) Simple Smile

# 611
  • Пловдив
Ето ви една тема от жена с две деца, на която няма кой да помага. Като няма баби, не взимаш достатъчно голяма заплата за да си позволиш платена помощ. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=750159.0

# 612
Това е тема от огромния процент работещи жени-родители у нас.

# 613
Има жени, които, където и да стоят, все им се отразява много зле.
И обратното - в селска тоалетна да ги заключиш, нарязания вестник от пирона ще свалят, ще го изчетат и пак ще научат нещо ново, интересно и полезно.

# 614
  • sofia
Не пречи след библиотеката да идеш на маникюр, де.

Момичета, момичета....вие наконтена библиотекарка не сте ли виждали? Даже и тренира почти всяка сутрин преди работа.

Искам да съм домакиня с деца над 5-6 годишна възраст.....домакиня с малки ме изнервяше. Сега би ми било по-добре и ще имам страшно много време за хобито си. Но пък от друга страна, материалите за хобито се набавят от настоящата ми работа...

Общи условия

Активация на акаунт