Жената ,,Домакиня,, или как се отразява стоенето вкъщи

• 45 361
  • 788
  •   1
Отговори
# 645
Те децата имаха 2 предмета - Информатика и Информационни технологии,
може би единия ще махнат?Как така ще махнат информатиката,тия хора не са в ред  Shocked

# 646

Виж,ако е в Щатите, не вярвам толкова да й се развали кефа,ако съпругът я остави...

Говориш като запозната или е в следствие на гледане на сериали?

# 647
  • Ямбол
.....
Лиляна, малко извън темата, гледам подписа ти - наистина ли тия олигофрени смятат да ограничават обучението по информатика?!?!?!?
Те направо го изхвърлят. Няма да се учи вече информатика.
ААААА, НЕ! Оня ден Бисерка Йовчева пусна публикация във фейса, ама аз разбрах, че го свиват до невъзможния минимум. Явно не съм разбрала! Ами тогава какво ще учат - овчарлък, отглеждане на компири, технология на обслужването, история на Пайнер?!?! Подписвам веднага!
Свиват само ИТ(по 1 час от 5 до 9 клас седмично), информатиката я махат, щото била трудна, което обаче не пречи да свалят още дялове от висшата математика в средното по математика.
Ще я учат само богоизбраните, които имат такъв профил. Простолюдието е, както казваш, за Пайнер.

# 648
е това  е минуса че когато си по цял ден вкъщи дет се вика мислиш само за глупости,,

Това е много вярно.

# 649

Виж,ако е в Щатите, не вярвам толкова да й се развали кефа,ако съпругът я остави...

сериали не гледам никакви Simple Smile
там при развод,съпругът плаща не само добра издръжка за децата си,но и на бившата
(докато тя сключи др.брак)

# 650
  • София
Има го този моммент за мисленето за глупости. И то не точно в глупостите, а неусетното задълбаване в подробности и битовизми. Но това, което тежи най-много е отрицателното отношение и нагласа като цяло у околните. Ако човек успее това да преодолее, престава да му дреме за всичко останало.

# 651
Какво ще рече "за глупости"?
Защото, ето сега съм на работа и не си мисля за нещо особено неглупаво.
Ако човек си мисли глупаво по принцип и работа в ЦЕРН не би го спасила.

# 652
Мисля, че се има предвид задълбаване в дребни проблемчета и правене от мухата слон.

# 653
Мисля, че се има предвид задълбаване в дребни проблемчета и правене от мухата слон.

Хм. Госпожа майка ми е на 61. Има близо 40 години трудов стаж и невероятната склонност да прави от колибрито лешояд.

# 654
Когато една жена избере съдбата на ,,Домакиня,, неминуемо това започва да се отразява на интелектуалната ѝ активност и нови социални контакти , което само по себе си води до появата на умствени дефицити.

Подобно твърдение,  интерпретирано от мен тук предизвика бурна дискусия в една друга виртуална общност  Grinning
Въх, пак тема за мен...     Mr. Green  как съм я опущила?!     Laughing
То ясно, че съвсем съм затъпяла, оглупяла и т.н. от "седене в къщи", ама щом съм щастлива, обичана, глезена и доволна, има ли значение?     Mr. Green

Учудвам се, че дори в тези предпразнични и празнични дни, вместо да се насладят  на всички празнични удоволствия, пак предпочитаното "удоволствие" за някои хора е надничането в чуждите канчета.     Laughing

# 655
Не не е за теб .
Правиш ли торти ,продаваш ли ги ?
А?

# 656

Това е едното, а другото е задълбаване в  лошите мисли, които всички си имаме, тревоги, притеснения, минали работи и т.н. Те имат навика да нападат човека обикновено като си е у дома в работно време Grinning

# 657
  • Ямбол
Какво ще рече "за глупости"?
....
Ами например, защо оная позната спи с детето си на едно легло?

# 658
  • София - Рим и обратно
Или - колко пъти да се изкъпя днес.

# 659

сериали не гледам никакви Simple Smile
там при развод,съпругът плаща не само добра издръжка за децата си,но и на бившата
(докато тя сключи др.брак)

През океан растояние е лесно. Искам да видя, как ще го обясниш това с кефа на няколкото самотни майки, които познавам, сигурна съм, че ще те изслушат с интерес.

Общи условия

Активация на акаунт