Бъдещи мами 2013-2014 от Велико Търново 4

• 22 669
  • 429
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря за информацията. Аз вече си изхабих дните болничен, които АГ може да ми даде, затова сега ще ходя на комисия. Казаха ми, че трима лекари ме питат какво ми е и ми дават 30 дни Simple Smile Дано не е някакъв дълъг кръстосан разпит.

# 406
При кой си на консултация, а в коя седмица си?

# 407
24 седмица Simple Smile

# 408
При кого ходиш на консултации?

# 409
При Витанова

# 410
Еми тя Витанова и Калейнски са комисията .

# 411
И аз така разбрах, значи няма да се притеснявам

# 412
Здравей Klarheit ,не се притеснявай аз утре съм на комисия ще ти кажа какво са ме питали,но обикновено твоята докторка дава болничен без да ги кара да ходят насам натам.моя доктор ми каза ,че нямат право да ми отказват болничен,така че не се притеснявай

# 413
Аз като ходих за болничния не са ме питали нищо.Просто почакахме повечко,защото Витанова я нямаше и после на групи по 3-4 влизахме дават ни картона ,болничния и т.н

# 414
Здравеите от Търново съм и ми престои да родя началото на септември     някои които е бил в родилното отделение за препоръки лекар  предварително благодаря

# 415
Здравей Кремена, аз раждах тук без избор на екип. Ще чуеш различни мнения за докторите. Едни са доволни от един друг от други. Да не звучи като агитация, за д-р Лазаров съм чувала само хубави неща и доста мами раждат при него, казвам това което съм чула. Обсъждано е в темата. Ти при кого ходиш на консултации и в коя седмица си?

# 416
Здравей Кремена,на мен ми се наложи по спешност да отида до отделението тук,отношението беше ужасно и аз не бих родила тук,но явно всичко си е късмет и зависи от настроенията,но определено много не им се работи тук.Навсякъде за всяка болница има доволни и недоволни

# 417
Днес ходих на свиждане в родилното на приятелка, която живее в София. Ражда третото си дете тук в Търново при д-р Паньова. Аз родих при Хаджирадев, за Лазаров съм чувала хубави неща.

# 418
Благодаря за отговорите,в31седмица съм като доиде времето ще отида в търновската болница ,дано всичко мине добре.

# 419
Ако не знаеш има дни на отворените врати в родилното в Търново, обаждаш се на главната акушерка Жана Павловска – тел. 0885 148 732, 0884 929 217 да се запишеш. Мисля, че втория номер беше актуалния. Аз на 24 ще ходя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт