Бъдещи мами 2013-2014 от Велико Търново 4

• 22 669
  • 429
  •   1
Отговори
# 45
  • shumen
Кадроваче,не се ядосвай.Те в този университет са такива.Все в последния момент им излизат програмите.Аз имах изпит,който си влачих 2 години и сега с бебе го взех.Ако знаеш как четях с него.Тои спеше и аз със него,а учебника се учеше сам.

# 46
Момичета,видяхте ли новия Феникс на Габровски ?

# 47
Аз не съм. Къде по-точно е? Ти влиза ли?

# 48
Не съм влизала,видях го от колата.На Габровски,в ляво от магазина на Чеха

# 49
и аз май бях мернала нещо подобно ама не мога да се сетя кога беше Simple Smile
Къде се изгубихте всички,нещо позабравихте темичката Simple Smile
Предлагам да залагаме кога ще роди Сиянчето и колко килца ще е бебчо Simple Smile

# 50
хахаах а за мене накрая от залога какво ще има  Laughing едно голямо бебе а  Laughing забравиха я темата ами.. аз все отварям и гледам някой писал ли е ама.... тц

# 51
Според мен темата трябва да я ползваме за това, ако някоя нова мама иска да се присъедини към нас. Имаме си групичка във фейса и там е по-лесно всичко. Затова аз тука почти не пиша вече.
Колкото до залога - аз няма да залага, нека стане така, както е най-добре, а още по-хубаво, ако бебето се роди както мама Сияна иска след НГ Simple Smile

# 52
  • shumen
Не сме е забравили темата,ама никои не пише.Всички бягат във фейса.
Ние сутринта излизахме за малко.Навънка пече,ама студеничко.Сега малчо спинка,а аз чистих,прах и сега готвя един боб,ама той май исторически ще стане.
Сиянче,аз имам позната,която роди на 31.12 миналата година.Голямо шоу беше.Докторите ще израждат ли,ще празнуват ли?Дано бебка си изчака след Нова година.

# 53
и аз като никога излязох рано рано на кафе (10:30 бях излязла) и печеше, но си беше хладничко, после малко мързел, прахосмукачка, пране, чупки с епилатора, филмче и деня мина Simple Smile сега остава ММ да си дойде, да хапнем и така... А моя бебок няма да дочака НГ, сиг ще е по Коледа, знам ли. Коремът ми малко е слязъл надолу каза майка, аз не го забелязвам, но усещам че е, защото гърдите ми вече не се опират в него:)) И вече искам да излиза малкия, защото ми тежи... откровено немога вече, особено нощем, но да изчака до 20-ти, че съм на преглед тогава:) И така утре малко пак чистене, лека полека.... и мързелче Simple Smile Чакам сряда за малко разнообразие на училището за родители Simple Smile

# 54
Чистенето не е за бременни и това е.
Жалко, че имам и толкова "добра" сестра, на която може да се разчита и която с радост "излиза" с мен, за да не стоя затворена вкъщи. Нищо де, след няколко месеца ще имам най-добрата компания, която може да има една жена.

# 55
  • shumen
Дейзи,ама то нищо не е за бремените.Те трябва да почиват,че като родят няма да има почивка.
В сряда каква ще е лекцията на Хепи мамс?Аз още се чудя дали да ходим с малчо или вече след Нова година,в зависимост какви са лекциите.Някоя от Вас ще ходи ли на новогодишното парти на училището за родители и може ли да ми обясни къде точно ще е.Тони ми каза някъде до математическа,ама не можах да се ориентирам.

# 56
danaeka ето ги темите https://www.facebook.com/events/243742165784807/243742172451473/?notif_t=like .  Аз, Кикси и Дейзи ще ходим за сега, с коледното парти е на 22.12. от 10:30 срещу ОМГ(математическа) има кафе фаспни - там. Ако си ходила в новият детски магазин Трите прасенца, над него е кафето. дано съм те ориентирала Simple Smile

# 57
  • shumen
Сиянче,не съм все още ходила в този магазин.Мисля тази седмица да ходя и ще огледам къде точно е това.За сряда още се чудя,ама май ще зависи от времето.

# 58
по Нова ТВ даваха до края на годината времето, ще си е демек по 3-4-5 градуса, а към НГ ще е дори 8-9 само ще има и дъжд, но никакъв сняг. Значи няма да е както си мислех, че бебчо ще се роди в най-големия студ и виелица:)

# 59
  • shumen
Сиянче и аз гледах,че ще е добро времето като за Декември.Дано и Януари и Февруари е така и да няма много сняг,че не ми се мисли,ако има какво ще го правя малчо в нас.За час-два може да отидем на някои детски кът,ама цял ден вкъщи ума ми не го побира.Онзи ден бяхме на рд на Приказките и много му хареса.

Общи условия

Активация на акаунт