Бъдещи мами 2013-2014 от Велико Търново 4

• 22 669
  • 429
  •   1
Отговори
# 30
  • shumen
Алморела,добре дошла.Охо и твоята дъщеря е родена Септември.
Кикси,ами то на бременните им е разрешено да забравят.
Ние днеска с ММ и малчо ходихме на китайския магазин и най-после си взехме аз яке,а той дънки.Обаче 2 път това да пазаруваме с дете няма да си го причинявам,че ме побърка.

# 31
Дани Simple Smile ами освен да ходите по отделно всеки да си купува пък другия да го гледа,май  друг вариант нямате Simple Smile
Искам и аз сватбааа,ама ще си остана с искането само ....

# 32
Данаека, добре заварили, дъщеря ми е родена Август.

# 33
  • shumen
Алмомера,верно че е Август.Аз сега загледах хубаво лентичката и видях,че е тогава.
Кикси,да друг път ще е така.Първо единия,после другия,че иначе малкия овършава целия магазин.
Ние сутринта излезнахме за малко,ама то студено и се прибрахме.Сега той спинка,а аз имам да гладя,да чистя,да готвя,че като стане няма да мога да направя нищо,а така ме мързи,че нямам думи.

# 34
Алморела, добре дошла  Hug  bouquet
Сиянче, дано само с обсъждането да си останат, аз май в петък ще ходя да подавам документи за помощта, въпреки, че се очертава да ходя още веднъж заради детските, не можах да събера всички бележки, но искам по-скоро да подам за другите две помощи.

# 35
kadrova4kata така ще е (само с приказките ще си останат поне за сега) Simple Smile ти ще я вземеш, аз се надявам, ще стискаме палци и за Деси Simple Smile И аз се надявам някой ден живот и здраве да успея наведнъж за 1 ден да успея да подам за всички помощи, но ще видим. Simple Smile ТМ ще ползва ли 15 дни отпуск по бащинство?

http://www.dunavmost.bg/video/item/1438-bliznatzi-si-mislyat-che … -na-maika-si.html
вижте страхотното клипче Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 22:30 от Сияна А.

# 36
Че той мъжа на Деси трябва да е почнал да ползва 15-те си дни бащинство, защото почват от деня на изписването. Колкото до помощите - да внимават, че досега съм учила, а вече мина 11 часа вечерта и се скапах. Няма да уча на вятъра я.

# 37
  • shumen
Дейзи те дните започват от деня на изписването,ама моя мъж говори с тяхните шефове и ги взе по-късно,понеже мама беше тука тогава.Ние се разходихме,навънка е облачно,но меко.

# 38
Не, мъжа ми не можа да си вземе 15-те дни, дадоха му само 3 дни отпуск и пак едвам-едвам, голяма простотия, много работа имат и сега едвам се прибира скапан, ама иначе може да си загуби работата, така че нямаме избор. Аз няма да мога да подам да детски, защото не са му дали вече 2 седмици бележката за доходите, така че ще ходя 2 пъти  #Cussing out #Cussing out #2gunfire, а от вчера съм имала лекции, сега разбрах, ама как да отида не знам, още повече, че са от 8ч до 19 ч, това е невъзможно, къде да си дяна кърмата, после имам януари, но няма да има кой да гледа малката и направо се чудя какво да правя.

# 39
Сложна работа, Деси Sad Аз успях да ходя някак си на лекции, а сега почвам изпитите. Трябва да мина поне първия семестър, ако ще и с 3-ки. Трябваше да проверяваш за това кога ти почват лекциите и да подадеш молба за намалена посещаемост заради бебето. Аз подадох така заради бременност - имах и бележка от АГ-то. Може би няма да е лошо да се обадиш на инспекторката си и да й обясниш положението и да я питаш какво да правиш. Поукраси малко нещата - тежко раждане дрън дрън...

# 40
Деси -кадроваче не се ядосвай...приемай нещата по леко.Ако се наложи януари подай молба за прекъсване и готово...знам какви са обстоятелствата и че трябва да го изкараш,но не е на всяка цена...гледай си спокойно детето нещата ще се наредят...

# 41
Тя програмата ми е излязла вчера или онзи ден, аз проверявах, в последния момент е излязла, инспекторката знае, че съм с бебе и това не е проблем, но ми се щеше да отида, а някак няма да имам физическата възможност, хубавото е само, че имам един предмет от бакалавъра и там ще отида да ми признаят оценката и може да оставя малката при мама в стаята, тя е на същия етаж, ама ще е голямо шоу с бебето в университета  Laughing Laughing

# 42
Деси,не си първата и няма да си последната отишла с количката в университета Simple Smile моя мъж ми беше казал,че на единия изпит, една от колежките му била с детенце на 5 годинки и то седяло до нея на изпита Simple Smile

# 43
То, че ще прекъсна, това се очертава, не мога да уча за 5-6 изпита, аз едвам гледам, ама поне да взема някой и тогава да не е без хич.

# 44
kadrova4kata ти все още би трябвало да можеш да подадеш за 50% посещаемост на лекциите и за отлагане на изпитите също трябва да можеш, така че за момента невиждам причина да прекъсваш и да неможеш да си вземеш паричките....

Общи условия

Активация на акаунт