Пазаруване от miniprix.bg - 22

• 44 996
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Уголемени ли са, както е дадено в сайта, или си отговарят, не помня коментарите за тях   Praynig http://www.miniprix.bg/produkt/1063783

# 61
Затриха се от количката ботите ми Вранглер, 40 номер. Ако на някой не му трябват.........да свирка! Sad

# 62
И моите 41 също изчезнаха ...
За тези имаше ли нещо особенно, май хубава марка бяха и дано си отговарят.
http://www.miniprix.bg/product/1058682

# 63
Ползвах 20% вчера, ако направя нов акаунт ще имам ли пак ваучер? Вие как се снабдявате с кодове?

Не знам на какъв принцип минипри дават подарък ваучер 20%, но приятелка, която пазарува отскоро, не е получила такъв. Но нищо не пречи да пробваш с нов акаунт или да им  пишеш и да ги питаш.

Тук кодове няма, пускат намаления от самия сайт. Peace

# 64
Meрси, Pale! Hug
Аз направих нова регистрация, няма ваучер  Laughing Нищо не ми е спешно, покрай всички вас полудявам, иначе съм си съвсем наред Laughing

# 65
https://www.miniprix.ro/produkt/1070322
Някой дали ги има случайно? Изглеждат ми интересни и читави. Thinking

# 66
Ваучера от 20 % намаля ли ви сега от това намаление +30 %

# 67
Да  Peace

# 68
  • София
Да  Peace
+1

# 69
Ами, не ми е ден явно. Ботите изтървах, накрая таман преди да финализирам поръчката, ми угасна компа и сега и сторкитата изтървах. Crazy Някой друг път.

# 70
Кати, държа едни червени сторкита в кошницата още на намалена цена, но са 39 нр. Ако те устройват... ?

# 71
  • Plovdiv
Ползвах 20% вчера, ако направя нов акаунт ще имам ли пак ваучер? Вие как се снабдявате с кодове?

Не знам на какъв принцип минипри дават подарък ваучер 20%, но приятелка, която пазарува отскоро, не е получила такъв. Но нищо не пречи да пробваш с нов акаунт или да им  пишеш и да ги питаш.

И аз не знам, но все си мисля, че дадоха ваучер на пазарувалите през изминалия месец! Иначе ваучера се полза и за намалени артикули, категорично обаче не може за партньорски продукти!

# 72

Дават ваучери с 20% намаление на потребители, на които са им отказани артикули от предишни поръчки. Аз имах отказани 2 чифта боти от "Черния петък" и получих ваучер за това.

# 73
Аз нямам никакви отказаани артикули и имам ваучер.

# 74
Не е така. Аз нямам отказани продукти и пак имам ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт