Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 39 978
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Ние китайско не обичаме.Виж индийското е на почит.дори и малкия яде.Макар и малко.
За темата не ми беше особено интересна.Имам моменти да ми писне вкъщи,но то е предимно тук в Лондон.В бг никак не ми е скучно все намирам какво да правя,с кого да се видя.
Не смятам ,че домакинята трябва да е затъпяла и т.н. Това са някакви тъпи клишета от на баба времето.

# 136
Аз имам вече 3 картички    newsm68
Утре пращам моите , че днес закъснях . Купих ги от една колежка и ги надписвах в МОЛ- а и хората ме зяпаха и се обръщаха  Simple Smile една леля ще ше да падне  Laughing
Отивам да пържа картофи после ще погледна какво сте писали  Hug

# 137
  • Fort Worth, TX
Моя опит е, че с течение на времето при пране самото петно избелява.Лятото не знам как беше станало и какво бях объркала, но сивите панталони адидас на единия син бяха на сини петна.След някоя друго.пране петната избеляха и накрая се махнаха.

# 138
  • София
Прибра се танцьорката. Гледах клипчето, което е направил мъжът ми, направо са били страхотни. Само че той не е снимал началото на таца, класическия балет от най-малките балеринки танцува, направо е снимал модерната част с Мими. То беше микс танца- първо класика , след това модерен. Качвам го и ви го пускам след мъничко.

# 139
Прибра се танцьорката. Гледах клипчето, което е направил мъжът ми, направо са били страхотни. Само че той не е снимал началото на таца, класическия балет от най-малките балеринки танцува, направо е снимал модерната част с Мими. То беше микс танца- първо класика , след това модерен. Качвам го и ви го пускам след мъничко.
Чакаме  Wink

# 140
  • София
  bouquet

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 12:34 от Валенцето

# 141
 newsm44  Видях клипчето!!!Браво,страхотни са децата!  bouquet Hug

# 142
Валенце, браво на детето, изобщо не отстъпва на каките в танците!  Peace
Изпратих ти покана във фейса.

# 143
 Валенце, браво на децата! И аз ти изпратих покана  Wink

# 144
И аз гледах, стохотни са  bouquet
Лека нощ момичета, аз отивам да си полягвам вече, че днес нещо ме боли тумбака, май имам нужда от хууууубава почивка. До утре и сладки сънища
Hug
  grinning012 smile3524 Sleeping

# 145
  • при късмета
Вале много са сладки, браво!
J_M_M да ви свършва черната серия преди празниците

# 146
  • София
Вале,   bouquet чудесни са! Браво! Сладурче, ама е много слабичко милото. Simple Smile
Вио, не зная дали става за мухъл, нищо не мога да разбера на този език. пише само на гръцки. За мухъл... newsm78, ако искаш да питам когато минавам от там, а аз често се въртя в този район.

# 147
Вио - за мухъл пробвай д-р Бекман http://www.dr-beckmann.de/fleckentfernung/spezial-fleckenteufel/obst-getraenke/ или вениш, сода, оцет, белина, ако дрехите позволяват. В краен случай, може и да опиташ с препарат за премахване на мухъл в мокри помещения.

Ако искаш да потърсиш инфо или препарати от чужди сайтове - mold на английски, Schimmel на немски, molde на испански.

Дедос - д-р Беман имат и за оцветени дрехи!

# 148
Добро утро newsm46 от мен, току що се излюпих, влизам да мия зъбките   grinning012 и да си направя едно кафенце  kaffeetrmker_2

# 149
Добро утро

Общи условия

Активация на акаунт