Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 39 981
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
 smile3507 Добро да е .От 2 до 3:30 смъквах температури, след като леко поохладих дребосъка сложих термометъра, показваше 38 ,4  ужас, мъжа ми ще го води чак следобед на лекар, до понеделник в никакъв случай няма да се оправи и не ми се мисли какво ще правим другата седмица.
Валенцето гледах клипчето , страхотни са децата  Hug

# 151
Добро утро.
Пак болни дечица  Sad Бързо да оздравяват!
Кръстева, много си раннобудна, бе душа  Mr. Green Като те видях помислих, че някой те е събудил  Laughing
Вале, прекрасни са дечицата! Браво! Гордеем се, гордеем, виртуалните лели  bowuu
Люската и Марѝ къде се губят?  newsm78

# 152
J_M_M да оздравява бързо дребчо  Hug
*SK*  Добро да е и а теб. Никакъв режим на спане нямам вече Crossing Arms снощи легнах рано, днес в 5 се ококорих, абе чудо Grinning
Днес ще имам мноооого задачи на вън, дано да не  емного студено  Praynig

# 153
Добро утро
Контеса благодаря за закуската
Вале аз не мога да отворя клипчето,не знам защо newsm78
Да почерпя,че днес баба има рд,става на 70 милата.
Скрит текст:
Хубав ден на всички  bouquet

# 154

Добро  утро .Много  пишете, изчетох ви .
Пия  кафенце,гледам  сутрешния блок  и след  малко се залавям  с работа.
Цялата  къща  ми е  за осн.почистване,но това  другата  седмица.
От  3  дена  не  съм  пушила  цигари, да се похваля.Голямо  постижение   за мен,не че  съм  страстен  пушач,пушех  по 1-2  на ден , но като идех  на кафе в съседката там и по 10   отиваха.
Елхата  другата  седмица   ще  правя .
Смърфи, ужасно  е това, но пак навреме   сте видяли.Много лошо.
Вале, много хубави  децица.

Ма-ко   , много се  смях с теб  с тази случка в офиса  Mr. Green
Кръстева,ориз  със  спанак  , както са ти казали  момичетата  е най-добре.
изчезвам
хубав  ден на всички

# 155
  • София
Вале,   bouquet чудесни са! Браво! Сладурче, ама е много слабичко милото. Simple Smile
н.
Ха ха , Марче, не е слабичка, бре, има си мръвка. Да не гледаш друго дете? Твое дясно, назад, в зелено облечена, нисичка?
Кака Дака, не зная защо не се отваря, при всички други става.
Благодаря ви, виртуални лели! Hug

Утре ще идва майка ми. Мими ще има участие в училище на Коледния концерт, отдавна кани баба си на всевъзможни участия, най-накрая ще дойде да я гледа.

# 156
Кака  Дака, жива  и здрава да е  баба   ти   bouquet

и  аз имам  повод  да  почерпя,преди  една   година  на 12,12,12   станах   шофьор .
  да карам  безаварийно   и  да ми се  пречупи малко страха,че квито идиотчета   малки карат  ,и минават най-редовно на червено   ме е страх се кача и основно   из махалата карам  колата . Praynig
Нека всеки   спазва  закона  за движение по  пътищата   и живота  , ще  е по-лек

# 157
Виви дано наистина има по-разумни шофьори.На мн готина дата си взела книжка.И аз имам книжка от 4 години,но не карам добре.Даже октомври ударих колата и оттогава не карам...

# 158
Добро утро и от мен!

Известявам ви, че на 12 декември църквата почита Св.Спиридон Чудотворец - един от великите светии и чудотворци от 4 век.Народните вярвания са, че светеца предпазва от кожни заболявания.

На този ден имен ден празнуват: Спиро, Спиридон, Дарина, Дариела, Дария.

Дарилче, ако не знаеш днес пак празник имаш, те т'ва е положението. Grinning
Честит имен ден!  bouquet
Със здраве и късмет да си носиш хубавото име!Пожелавам ти много любов и мечтите да се сбъдват!

Честит рожден ден на баба ти, Kaka Daka!
Да е жива и здрава, да се радва на уважението на внуци и правнуци!

Виви***, честита 1 г. шофьорлък!Безаварийно да е! Grinning

Джейми, скорошно оздравяване на детенце и повече да не вдига Т! Praynig

Валенце, хубаво ти е момиченцето!Все така да те радва! Hug

Надявам се, че и другите сте получили картичките от мен ..
Пуснах ги по едно и също време всички, но засега само Вио спомена, че я получила .. Rolling Eyes

# 159
Вале пробвах отново и ми го отвори,браво на дечицата мн хубаво танцуват,и доста добър синхрон.Супер са

# 160
Истината  е,че от  един   шоф.курс  /31/  часа, не може да станеш шофьор.
Да готина дата  ми  се падна   и помня,че бях  първа като  карах.
Аз също  съм е удряла, на един  паркинг /нали  има едни  колчета за паркинг, дето  се свалят и вдигат /,там се наврях,ама не вдях,че самото едното колче беше пуснато. тАКА  зажулих  шоф.врата,че  10 мин.маневра  назаден, изпотих се  докато излезна. Помня,кто слезнах да видя вратата,едни мъже се хванаха за глваата  и викат,лелел  мъжа ти ,ще  те отрепе.
 Mr. Green Пребрах се,ревнах,обадих се  на мм  и му казах,че няма  да карам  повече.
той ми се обади и каза,да ги нямаме  такива, ще  караш  човек се учи докато е жив, колко вика ще е удряш още,добре  че вика не  ти купих   някоя лъскава  кола  Mr. Green,голфа  и да удариш  поне е се  научиш. Така,че  не се  отказвай,винаги ще  ти трябва . На  мен  засега,толкова много  не ми се налага   да карам, но догодина  като  тръгне малкот  на ясла, и си  намеря  работа ,нали с колата  ще  трябва  да се  движа.Давай смело  напред  и не  се отказвай,защото  ако се откажеш,това ще е загубена  напразно  мечта

# 161
  • UK
#Shocked
имаме 2 пръста сняг!!!

коя е Виви Thinking честита ти 1-ва годинка шофъорска Mr. Green

Кака  Дака, жива  и здрава да е  баба   ти  bouquet

Брррррррррррррр днес от 16.00 съм при док, при който ще се ражда, страххххххххххххххххх

# 162
  • София
Аз съм от отказалите се. Не съжалявам. Не всеки става за тази работа. Карах, Плевен- Враца няколко пъти возих семейството, в Плевен когато живеехме- возила съм ги. В София като се прибрахме- спрях. Наистина не  е за всеки. Аз имам бавни реакции, паника съм и съм убедена вече, че не съм добър шофьор. За съжаление има много такива като мен, които обаче тъпо и упорито карат. Като пешеходец ги виждам често. Просто нещата трябва да се случват, но не на всяка цена. Аз живея в Люлин, а голямата учи в Слатина. Сутрин я вози майка на едно друго детенце. Аз следобяд с ГТ Люлин- Слатина, пътувам си и не ми дреме, спокойно ми е. е да, сигурно около 15-20мин ми е повече пътя, голяма работа. Като тръгна от Люлин в 13,30 тамън към 15,30 се прибираме двечките.

# 163
Коконче/Валерия съм ,ама си смених  ника,че ме  следят  hahaha да не ме познаят,та затова /
хайде, Дари   Честит  имен  ден   тогава .жива и здрава  да си  bouquet
вече наистина  ви оставям. лек ден  .кафето ми свърши

# 164
  • при късмета
Добро утро,
Коконче всичко ще е наред на прегледа, знаеш, че с бебките всичко е наред, не се страхувай да не вдигнеш кръвното  Hug Знам как звучи като ти го казват, пък на теб ти е притеснено, ама няма какво друго да ти кажа.  Hug
Да ти е жива и здрава бабата Кака Дака още дълги години
Дари и днес Честит празник
Джейми бързо да се оправя детето  Praynig
Мари, Луси къде сте момичета? Драснете по някой ред, моля ви
Виви честита ти година шофьорстване.
Аз се научих да карам кола на 12 години, т.е шофирам от 24. И полигона правех. Толкова отдавна, че правилника беше друг. Даже решавах от тогавашните листовки(които нямат нищо общо със сегашните) без грешка. Биех с тях приятели които карат курсовете, че да ги научат.Моите съученички скачаха на ластик, а аз до лактите в масло, под капаците на колите. На 16 с автобуси маневрирах.И на пътна помощ съм се качвала. Все ми викаха, че имам бензин в кръвта. Като се роди детето спрях да карам, само с него не карам де.Разсейва ме и все назад гледам, затова.Права е Валето, че като си усещаш, че не внимаваш не трябва да се качваш.
Отивам да сложа хляб и трябва да изляза за някои дребни работи.
Гуш на всички да не ви изброявам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт