Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 008
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Талант на 2012,2013 г.
#Silly

Здравейте и честит празник на празнуващите!

Днес съм едааа идея по-добре, но много спя... Мисля, че е от упойките, не беше една... ooooh!

Карам на по глътка водичка от време на време. Сега си направих кафе с мляко, но ще чакам да изстине и тогава ще го пия по малко.

Сама съм. Детето ми е на работа, това е първият ми зъб, който губя след загубата на мъжът ми и първият зъб, който така зверски вадят...

Ами товае. Пиша ви, защото обещахме. Когато мога пак.. Hug Heart Eyes

# 586
  • София
Добро утро!  Hug
Това просто не е истина  толкова рано да стана и да съм тук.  newsm78 Нещо съм се объркала, май.
ЧИД на всички празнуващи. За нашата Даниелка специален поздрав!

Ангелче, аз го правих този хляб по препоръка на Смърфи. Чудесен е! След като го забъркаш, го остави  във фурната на 30 градуса да увеличи двойно обема си. След това затопляш фурната на 230 градуса с един съд/тава/йена и го мяткаш вътре и печеш за 30мин с капак и още 15-20 без капак. Това е
Ай стига бе... съвсем изтерясвам... сега ще разровя назад кой ми отговори вместо Марчева за ей тая - http://loisslokoski.blogspot.com/2013/03/no-knead-bread.html#comment-form
........... 

Сигурно грешката идва от това, че написах "бъркана пита", а не "хляб без месене"  Hug Ама за мен щом е кръгло - значи е пита. Щом не се меси - значи се бърка  Crazy hahaha
Та значи за хляба без месене - на топло или на студено?
[/quote]
Сложи го на топло за да втаса по-бързо. Така направих, че нямах търпение да го изчаквам. Не, не е питка, хляб си е

# 587
  • в сърцата на децата <3
Марѝ, поне ще се наспиш  Hug Hug Hug Почивай си, ще мине...
Морена, благодаря  Hug

Редактирам се - Марчева, аз го сложих на радиатора  Mr. Green Че детето няма да дочака довечера чак  Laughing Но пък преди да легна ще забъркам още една доза и ще оставя да втасва нощес в кухнята, то през нощта е около 18 градуса като намаля топлото. Ще пека в глинения гювеч. Да видим какво ще стане  Laughing

# 588
Много моля, бързо ми кажете ми бързо на Мар4ето кода. в пощата съм и 4акам.

# 589
Мамче- да ти е жив и здрав именника! Понеже все си в розовко облечена, си мислех че имаш дъщеря. Страшна логика.
Супер логика. Grinning Кой знае някой ден може и дъщеря да имам ..
(иначе много обичам розово, т.е. пепел от рози)

Благодаря ви много, момичета!Да ви се връщат всички хубави пожелания отправени към моето дете! Hug

Смърфи, честит имен ден!  bouquet
Да си носиш хубавото име със здраве и да ти носи много късмет!

Хортензия, ЧРД на мъжа ти!  bouquet
Да ти е жив и здрав, много да те обича и да те слуша още повече!

# 590
  • София
1164

# 591
  • в сърцата на децата <3
Хляба се пече, а голямото и малкото ангелче потриват доволно ръце...  smile3508

И нещо забавно за феновете на Зелазни -  hahaha
"Червената Шапчица, Роджър Зелазни
Червената Шапчица застина. Вълкът се вгледа напрегнато в нея - някой се опитваше да се свърже с нея чрез картата й.
Внезапно пред очите на момичето изникна баба й. Тя се намираше в някакво черно място, изпълнено със странни шумове и зад гърба й се плискаха зелени лениви вълни.
- Помогни ми! - извика бабата. Но върху връзката се стовари нечия силна воля и я прекъсна. Червената Шапчица се опита да проследи натрапника, но колкото по-далеч отиваше, толкова по-силно я засмукваше черният кладенец без нищо в другия си край и накрая тя с последно усилие се откъсна и се върна в реалността.
Точно в този момент Вълкът замахна с меча си......"

# 592
  • при късмета
Леле как ме мързиииии
станах и раздигах всичко, че да пусна прахосмукачката, а се захванах и измих печката. Обаче прахосмукачката още чака  Thinking
Мари радвам се, че си по-добре  Hug спи колкото ти се спи
Ангелче да чупиш малко питка после
Марче все пак кода в сайта е верен. Тия във вашия клон защо не знаят къде работят  newsm78

# 593
Пуснах  картикчите  Crazy Казаха ми,че утре   ще  пристигнат   за София ,ама  знае ли човек  може отиде   до края  на седмицата. Сложих фасула, и мен ме  мързи....рисуваме  с големия .
Не съм  пуснала на всички картички, но тези който не съм пуснала, ще се реванширам   покай друг празник,а те са толкова много.
Надявам се,че не ми се  сърдете   само три  адреса  имах ... Whistling
пак ще  мина чаооо

# 594
ledeno studena приятно изкарване във Велинград!Супер е времето там,от сигурен източник знам. Mr. Green Одеве говорих по телефона. Wink
Честито на всички именници-бъдете живи и здрави!
Хортензия Честито ти рожденик,повече да те слуша и угажда. Wink Mr. Green
marchеva14 завижд,завижд за концерта. Crossing Arms Laughing Радвам се ,че си изкарала страхотно! Hug
Болните да се оправят,идват празници!
Мм е болен,аз също пак ми се възпали гърлото,поне щерката е здрава.Утре ще ходят на Коледно парти.Да видим как ще се прибере,че са извън града. newsm78
Днес няма да готвя,имам зелеви сърми от вчера.Отивам да плета.
Лек ден момичета!!! Hug  bouquet

# 595
Mam4e честит ти именник !
Мушкатова честит ти именник!

# 596
  • при късмета
Вио и Кокона да вземат да се явят, че да излизам
Изчистих най-после.Имам събрани точки от Била и ще ходя да си взема възглавници на Тед. В една калъфка са 3 възглавници с различна височина и може да правиш каквато искаш комбинация. Отдавна им се точа, ама и парите докато събера.

# 597
  • в сърцата на децата <3
Резултата от хляба без месене

Скрит текст:

# 598
Леле, ангелче   въобще   не мислиш за  хората  на диета . Mr. Green

Помагайте  Praynig Големия си нашарил  блузата с фулмастер, сега  как  да го изчистя  ????

# 599
  • в сърцата на децата <3
Виви,  Mr. Green
Какъв цвят е блузата? Материя? Флумастера какъв е - обикновен или перманентен? Ако е памучна блуза забрави да се оправи

Общи условия

Активация на акаунт