Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 010
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И ние тръгваме...

После на пазар и ще си направя коледен подарък - нов телефон.

Мамче, честит ти именник. Да ти е жив, здрав и щастлив!

# 571
Мамче, да ти е жив и здрав именика, много да те слуша!
Луска, настолния като го включих ми се появи черен екран, мм свърза лаптопа към него да види дали е само екрана, а Миша мина и направи нещо, та и той угасна.
Ледено студена, честита нова работа! И да не ни забравиш сега!
Марче, тананикаш ли си още?
Смърфи, хубави места да обиколиш с новите обувчици! Кога заминавате?
Марче, а вие?
Мари, как си днес? Намаля ли болката?
Славче, докъде стигна с подготовката?
Морена, детето цял ден ли е на пг?
Контеса, как са градусите при вас, още ли е толкова студено? Браво за листовките!
Коконке, как си?
Вио, спокойна ли е Дея?
ММ днес е рожденик. Да ми е жив и здрав!
На всички гушки!

# 572
 Mr. GreenДобро  утро !

Лус,  мерси  за кафенцето  Hug
Мамче, честит   ти  рожденик  да е жив  и здрав, много щастливо момчето !
Мушкатова, ЧРД  й  на твоя  мм  bouquet

В  такъв  случай, щом  днес   имат   имен  ден   Даниел,Дана,Даниела  ....Мамче, благодарим  ти  , че  всеки  път   ни информираш !  Аз не  знаех, за това     Смърфи, ЧИД ! Честити  ти обуща  Crazy
Децата   гледат  детски, правя  им закуска, след  малко ще ядат .
Аз пия кафе   и  днес започвам   почистването.
По някое  време, ще отскоча  да пусна  картичките .

# 573
Добро утро!
Честит имен ден на синчето на Мамче!Да ти е жив и здрав!
Да е жив и здрав и съпругът на Хортензия!
Мари,мини да кажеш как си.Дано да е била спокойна нощта за вас!
Ледено студена,честита ти работа!Ако искаш ни разкажи за нея!
Марче,разказвай ни,разказвай...
Около обяд имаме час при педиатърката да каже дали Гого е по-добре и какво ще правим с лекарствата.Мисля и да мина през един магазин за играчки да купя коледни подаръци за него и племенницата.На нас с ММ си поръчахме общ подарък- портманто.Нали сме все още новодомци имаме тук-там да купуваме още неща.
Голям дивак е станал Гого.Не се спира,постоянно се обръща,опитва се да лази,непрестанно вика и крещи.Ако не е вързан,не можем да го оставим и за секунда.
П.П.Може ли отново адресите на Надин и Хортензия,а на теб Марче-п.к ми трябва!

# 574
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Ехеее, Мушкатова, да нямаш роднини в телеграфното  Laughing  Hug Да ти е жив и здрав мъжа, много да те слуша   bouquet

Мамче, честит ти именник!   bouquet Тая сутрин, без да знам какъв празник е, забърках една питка, сега втасва. Явно ще трябва да правя втора доза, че едната ще раздам на съседите  Crazy

Марчева, благородно завидях за хубавия концерт! Откакто забременях през България минаха всички групи, на които някога съм искала да отида... Кво да прайш - съдбЪ... Но се радвам искрено, че си се забавлявала  Hug Hug Hug

Марѝ, как си, душичко? Да ти препоръчам лидокаинов разтвор, маже се направо мястото, не се тровиш с аналгетици.

Смърфи, честит имен ден и на теб! Много сладки чепици, да обиколиш всички интересни места с тях  Peace

Морена, бърканата питка нали ти я беше правила? На топло или на студено втасва (т.е. в кухнята или на терасата да я оставя?) Сложих цяло пакетче суха мая 7 гр. Йоткер, защото на нея пишеше, че е за 500 гр. брашно  newsm78  Дано да стане нещо. Ако не се раздвижи до обяд това тесто ще премесвам по традиционната рецепта и толкоз.

Гуш на всички  Hug Hug Hug Hug

П.П. Ма ко беше се разписала снощи в ей тая тема , но който не я е виждал - заповядайте да се позабавлявате

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 09:31 от ♥snow_angel♥

# 575
Добро утро.
Луси благодаря за кафето.
Мамче,честит имен  ден на момчето ти.
Хортензия честит рожден ден на мъжа ти.
Мари пиши как си
За всички останали  bouquet Hug
Заведохме малката на ясла.След малко отивам пак да ми снимат синусите ooooh! писна ми.Тази сутрин съм доста  по-добре,въобще не ме боли и ми е супер Whistling В събота ми е последния изпит за 1 семестър,дано и него да взема Crazy После ще намина пак

# 576
  • софия
Добро утро и от мен,момичета!!!Мерси за кафенцето(много го обичам).Колко сте изписали,едвам ви изчетох.Форума на мен не толкова,че ми е объркан,по- скоро трудно свиквам с новостите.Мам4е честит имен ден на детенцето ти!Мари Hugи от мен- и аз съм страдала от зъб,знам какво е.Марче и моята най-добра приятелка беше на концерта,днеска ще ми разказва много.Ледено студена честита работа и от мен!Моето детенце е настинало и няма да ходи на детска,ще я пусна след празниците.Приятен ден на всички!Не мога да ви запомна още....прощавайте! Hug

# 577
  • Sofia
Честит имен ден на именниците!  Grinning

Хортензия, може да е цял ден, но Гушкан е само до обяд - от 8.30 до 12ч. Заведох я днес само заради репетициите за тържеството (на 19ти) и след малко ще ида да я взема. Утре няма да я водя, третата ни сливица пак се вихри. За тържеството ще идем и после ваканция.  Grinning

♥snow_angel♥, не съм аз с бърканата пита, но все тая... тестото ще втаса и топло, и на студено, само времето за което е различно. На топло разбира се - по-бързо. Аз слагам тестото във фурната, като я загрявам на 40С и изключвам, ако нямаш време дръж и на включена фурна, но не повече от 50С.  Ако ти е около 500-600г брашното, няма проблем - ще втаса.

Болничките, бъзрзо да оздравяват!  Hug

# 578
Добро утро!
Мамче- да ти е жив и здрав именника! Понеже все си в розовко облечена, си мислех че имаш дъщеря. Страшна логика.
Хортензийка- честит рожден ден на твоя мъж! Само да те радва и да не те ядосва!
Аз съм будна от 6, ама като не мога да качвам кафета, седя и чакам.
Мерси за кафето!
Влизам и аз в редиците на болните.
Мари- драсни как си.
Смърфи- честит ти имен ден и на теб!
Луси- да си покажеш после придобивката. Браво!

# 579
  • в сърцата на децата <3
Ай стига бе... съвсем изтерясвам... сега ще разровя назад кой ми отговори вместо Марчева за ей тая - http://loisslokoski.blogspot.com/2013/03/no-knead-bread.html#comment-form

♥snow_angel♥, казвам и аз относно хляба...
Аз също нямам чугунена тенджера (надявам се да я имам някой ден... ), та сега ползвам такава от лят алуминии и понеже капака и' е стъклен (незнам дали би бил държелив на 200 и... градуса) та по неволя покривам с алуминиево фолио и пак става хляба. 

Сигурно грешката идва от това, че написах "бъркана пита", а не "хляб без месене"  Hug Ама за мен щом е кръгло - значи е пита. Щом не се меси - значи се бърка  Crazy hahaha
Та значи за хляба без месене - на топло или на студено?

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 09:55 от ♥snow_angel♥

# 580
  • при късмета
Добро утро,
Мамче да ти е живо и здраво момчето, много радост да ти носи
Смърфи Честит имен ден! Здраве, късмет и усмивки   bouquet
Хортензия Честит рожден ден на мъжа ти, да сте много щастливи и много да те радва
Мари как си?
Вио последен ден в болницата, приятно ви завръщане вкъщи
Кокона да пише
Марче браво за хубавото изкарване
Ста ди дано сте излекували Гого
Дари бързо оздравяване
Оф, назад забравих, ще ме извинявате  Rolling Eyes Смръзнал ми се е мозъка, та не моа мислА. Мразя това време. Няма да готвя днес, имам да пусна една прахосмукачка.
На всички гуш, пак ще дойда  Hug

# 581
  • UK
Добро утро Hug

честит празник на празнуващите и на сина на Мамчето bouquet и на кой беше друг Rolling Eyes ааа на мъжа на Хортензийка  bouquet

Тук съм и днес на линия Crazy но този нов облик на мамата Money нещо, не мЪ кефи Crazy

# 582
  • Бургас
Добро утро!
Честит имен ден на празнуващите   bouquet
Хортензия честит рожден ден на мъжа ти  bouquet
Мари как си днес? Дано болката отшуми вече.
Марче, благородно ти завидях за концерта  Heart Eyes
Тези които ще пътуват, кога заминавате?
На всички болни - бързо оздравяване. За празниците всички трябва да сме ОК
!Ние сега тръгваме за Велинград, исками се времето да е хубаво Praynig
Като почна работа другата седмица ще ви кажа и повече за нея. Благодаря ви за подкрепата!
Е време е да ставам.
Хубав и усмихнат ден  Heart Eyes Hug

# 583
  • Sofia
Хортензия, ЧРД на ТМ!   Grinning

♥snow_angel♥, щом питаш за хляба от линка, по принцип трябва на студено (около18С) да втасва за повече часове - 12-18часа.  Аз затова писах, че за топлите месеци зарязвам рецептата, Щото в хладилника много студено, навън много топло, та липсват подходящи условия, не че е невъзможно да стане. 

# 584
Добро утро красавици,
Лусс благодаря за кафенцето
Мамче честит ти именник, да е жив и здрав и само радости да ти носи. Благодаря че ни информираш за празниците  Hug
Мушкатова честит ти рожденик, много да те слуша и да не те ядосва  Laughing
Смърфи честит имен ден и на теб, да се изпълнят всичките ти мечти.
Мари пиши как си, мина ли болката вече  Hug

На всички  Hug, болните да оздравяват, идват празници да няма никой болен на тях.

Общи условия

Активация на акаунт