Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 014
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • София
........

Марчевааааааааа тъкмо щях да казвам че няма да лягам докато не дойдеш да дадеш отчет за концерта. Тия човечета дето си ги сложила в началото на поста първо ги помислих за охлюви и викам Марчева кви са тия охлюви бе  ooooh!
Радвам се че ти е харесал концерта, жалко че аз не мога да ходя на такива места, не понасям тълпите, направо на носилка трябва да ме изкарват от там.
Хаха чакай да видиш всички промени по форума, това направо е нищо  Mr. Green[/td] [/tr]     [/table]

К`ви охлюви гониш.. Simple Smile  Това си е картинка за рок. Страшна! В  началото и аз помислих, че са охлюви, та я прескочих. Тълпи...има си начин за всичко. Трябва да знаеш, че аз изпитвам ужас от тълпи, затова съм си намерила начин. Винаги първо място до изхода. Задължително!! На всяка зала в която се провежда концерт аз зная точно къде да седна и точно там си взимам билет. Никога не правя грешка в това отношение. Винаги е един и същи ред и едно и също място.  Simple Smile С тези си паник атаки, как мислиш че мога да влезна иначе ? Само до изхода и когато ми стане притеснено веднага излизам. Нямам проблем. Но докато го намеря този начин, не можех да ходя никъде. Съвсем съм сериозна, не се шегувам.
Тези страници дето ми се показват изобщо не ме ориентират, къде да ходя и какво да търся и какво да си чета. Всичко ми е наопаки. Какво направих тези хора.. newsm78 Трудна съм на промените и ако ви залипсвам, да знаете, че някъде ви търся , но не мога да ви открия.

# 556
Добра вечер и от мен,
честито работа на Ледено студена   bouquet
Смърфи, вече ще внимавам как пиша,че ще стане някоя обърквация пак .Честити ти еспадрили/сандали, на хубави места да те водят  Hug
Мари, слава Бога,че са го извадили, че такива проблеми можеше да ти създаде. Много Аулин и почивка  Hug
Марче, браво на теб. Признавам те , Дай Боже всекиму!   bouquet
Баба Якаготово тук сме със Смърфи, време е за сън  bowuu
Аз заминавам да взема детето от у-ще в 5 .
До скоро и на тези,които не съм споменала  Hug Hug

# 557
Никакво лягане, ще си правим компания! Аз си научих урока за бъга, първо копирам и после публикувам, дано го оправят скоро, че е много дразнещо.

Марчева - пя ли и за мен? Ако ти попадне инфо за хубав концерт другото лято, свиркай насам, да не изпусна нещо. Peace И казваш хлябът станал трепач?  Wink

Засега се оправям с промените във форума де, уж имам служебни познания в сферата, ама не ми харесва layout-а...

Контеске - аз не съм от сръдливите, няма проблем, дори започнах да си се смея сама.  Laughing

# 558
  • Sofia
Смърфи, чести ти патъци, със здраве д си ги разхождаш!  Hug

Hug О, Марче, добре дошла след описаната дандания, аз такова нещо на у-шите си не мога да причиня.  Laughing
Не се имам са безгрешна в писането (и изобщо), ама тази "пишеШи", е от грешките на клавиатурата.  Sunglasses  И не бих търсила грешки и поучавала никой дето не ме пита.  Grinning
Пък относно неявяването ми, писах скоро и на Баба Яка - нямам нищо интересно за казване, не ви занимавам и така...  Wink
Ей го, сега опаковах подаръка на Гушкан за ПГ, ама утре ще търся по подходяща панделка, та не съм готова с него. Иначе от Лидл съм взела готино тиксо -  10 вида коледни мотиви и стана много хубаво.
Тъкмо излязаох от банята, чакам малко да ми поизсъхне косата и да идя да я духна със сешоара и да лягам, че ми е зор ставането в 7ч.

Промените в сайта и мен ме дразнят, ама от това няма смисъл, та като ми дойде в повече се изнасям и после пак...

# 559
Контеса хехе, много сте ранни днес, ако легна сега ММ ще си помисли че съм болна. Раничко ми е още на мен. Даже мислех ей сега да спретна една баница с хляб да има какво да си закусят моите момчета.
Марчева знам че си сериозна и аз се чудех как се справяш на такива места. Даже мислех да те питам за съвет. Това е ужасно, не знам моето май не са паник атаки (да ти кажа не знам точно какво е това, ще прочета инфо) но като съм между много хора дори на открито започва да ми се вие свят и да ми се повдига, пресъхва ми устата. Даже на първия учебен ден на малкия не влизам в двора при другите родители и ученици че е една лудница ами си стоя на тротоара пред училището и от там ги гледам. Мога да издържа максимум 10 мин и то ако ММ е до мен.  
Хайде стига с проблемите. Дай с веселата част.
Ама честно помислих ги за охлюви. Увеличих текста за да видя какво е точно. Старост - нерадост  Mr. Green

Морена  Hug, ние да не би да имаме винаги какво да кажем. Чешем си езиците. Нещо като приятелки на кафе, все има за какво да си говорят. Не ни изоставяй  Praynig

# 560
  • София
Никакво лягане, ще си правим компания! Аз си научих урока за бъга, пъво копирам и после публикувам, дано го оправят скоро, че е много дразнещо.

Марчева - пя ли и за мен? Ако ти попадне инфо за хубав концерт другото лято, свиркай насам, да не изпусна нещо. Peace И казваш хлябът станал трепач?  Wink

Засега се оправям с промените де, уж имам служебни познания в сферата, ама не ми харесва layout-а...

Аз съм тук и изобщо не ми се спи. Главуната ми  кънти и дрънчи още.  Оооо , другото лято, нека да дойде и сме на всеки концерт. Пях и крещях, Смърфи. Аз съм си такова жУвотно, барабар с децата и хич и не ми пука. Бабичка на 105 години на рок концерт, та това си е оксиморон  направо  Mr. Green
Тези еспадрили за какво ги взе се чудя. Ти, планини ли ще покоряваш та ще ходиш с джапанки. .. newsm78 Не си жена за такива обувки , ей...да ги смениш с хубави кожени сандали на ток. Заповед!!  Heart Eyes
Контеска... Simple Smile

# 561
  • София
Моренка, търси ми грешките ежеминутно. При мен проблем няма, никога не се сърдя, а и как да се сърдя когато не ти виждам очите , а само те чета...та аз не те познавам в действителност. Не мога  да се сърдя ей така, `щото така съм решила, че някоя девойка си е позволила да ми направи забележка..та аз съм Водолей бре, жена...компромисна уж..  newsm78 И влизай, да не те мисля, че ми става притеснено  Heart Eyes
Бабче, това се нарича агорофобия.  При мен има и клаустрофобия и агорофобия и на май...ната му още нещо. Ако спра окончателно да излизам, става страшно. Потъвам в мисли черно и зловещи и...айдеее, Simple Smile Уйде коня...

# 562
Марчева - как да обикалям цял ден из Аржентината със сандалки с ток? Тези сандалки са за вечер, да се фръцна тук таме из главната улица. За турист човек с програма за всеки ден, ми трябват удобни чапъци, по принцип си нося едни уникално удобни маратонки, ама на 35+ ще измра от жега с тях.  Wink

# 563
Охо има вечерен чат.
Току що приспах мойте мъже.Чаках таблета да се ъпгрейтне ,че да мога да пиша.
Смърфче честити обувки.

# 564
И аз съм тук, ама без компа само ви се радвам:-*.

# 565
  • София
Марчева - как да обикалям цял ден из Аржентината със сандалки с ток? Тези сандалки са за вечер, да се фръцна тук таме из главната улица. За турист човек с програма за всеки ден, ми трябват удобни чапъци, по принцип си нося едни уникално удобни маратонки, ама на 35+ ще измра от жега с тях.  Wink
ААааааа, ти и ги купила за екскурзията, така може.  Но не забравя и красивите сандалки , те ще ти потрябват в един момент и трябва да си красотна.  Heart Eyes Ох...как обичам обувчици красиви, слабости някакви си имам.  Женски  Wink
Горе-долу се ориентирам из форума, но не ми харесва, ама пита ли ме някой ..не.
Вече е 1.30 ч. Време е за лягане. Стана ми уморено.
Е, хайде на кафе утре да се видим, ама надали ще дойда толкова рано, всички сте ранобуднички. Вечерта съм при вас, ако не ме изненадат с една досадна вечеря. Аз ще се държа на положение и няма да се давам.  Wink  Оф...много ги мразя тези Коледно-новогодишни сбирки. Като че ли света свършва и...край  и няма да се видим никога повече. Глупости.
 Heart Eyes
А, Хортензийке, `що те няма, аз те чаках.

# 566
Уф, Марче, прецакаха се двата компютъра, третия е без кирилица. Пък и е оттатък при племеницата, ще я събудя.

# 567
  • София
Добро утро, момичета!

Ей нощни птици, спинкате сега, а.... И аз обичам да легна посред нощ и да стана посред ден Mr. Green Mr. Green Mr. Green, ама...

Марчева, браво за концерта! Завиждам ти! Пожелавам си за догодина и аз по-често да ходя... Peace

Контеска, как е при вас?

Честита работа на Ледено студена

Смърфи, честити патъчките. И аз обичам такива да нося, другото са ми маратонки... Embarassed От 7 години съм стъпвала на ток само по повод... Сигурно съм забравила как се ходи, много висок ток стана ми неудобен... Иначе до преди 7 години ходих само на токовете....

Мари, бързо възстановяване! Praynig

Моренка, радвам се, че се появи.

Хортензия, кой ти е прецакал компютърите?

Отивам да будя първолаче...

# 568
  • Sofia
Добро утро, много хубаво кафенце, Люсич!

Гушкан закуси, сресана е, след малко се обуваме и тръгваме. Simple Smile

Хубав ден! Grinning

# 569
Добро утро!

Лус, чудесно празнично кафенце, за което благодаря! Hug

От мен са бонбоните:

Тъй като днес моето синче има имен ден.
Пожелавам си да ми е жив и здрав и да прощава на майка си задушаващата обич понякога ... Embarassed

Днес Православната църква почита свети пророк Данаил /Даниил/.
На този ден особено много почитат всички жени, които ще раждат и имат малки деца.Те месят питки и ги раздават на съседи, за да е плодовита годината и лесно да родят.
Празнуват: Данaил, Данaилa, Даниeл, Даниeлa, Дани, Дана

p.s. Честито и на бременните ни домакини в темичката, както и на тези с малки деца!
Да сте много здрави и с късмет!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт