Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 019
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • при късмета
При мен в лента под профила и логото на форума има падащо меню с подфорумите. Там си е по старому и всичко си излиза. Дано не махнат тази лента

# 541
При мен все още нищо не е обновено.

# 542
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз съм синът й. По нейно желание влязох да прочета и отговоря на съобщенията (тук и във фейса). Зъбът се оказа много зле. Опитаха да го спасят, но не можаха. Извадиха го, но много трудно. В продължение на час и половина го вадиха, на парчета. Сега си лежи и почива, дадох и течен аналгин за болката. Имаме и аулин. Честно казано за мен преживяването беше ужасно - да гледам отстрани... За нея сигурно още повече. Предполагам още утре ще се завърне при вас. Препращам:  Hug Hug

# 543
Аз съм синът й. По нейно желание влязох да прочета и отговоря на съобщенията (тук и във фейса). Зъбът се оказа много зле. Опитаха да го спасят, но не можаха. Извадиха го, но много трудно. В продължение на час и половина го вадиха, на парчета. Сега си лежи и почива, дадох и течен аналгин за болката. Имаме и аулин. Честно казано за мен преживяването беше ужасно - да гледам отстрани... За нея сигурно още повече. Предполагам още утре ще се завърне при вас. Препращам:  Hug Hug

Цветомир благодаря че писа, видях преди малко че се появи във ФБ и се надявах да пише и тук.
Гушни я силно от нас, дано да не я боли много. Милата, измъчила се е. Ние днес се бъзикахме с нейния страх тук, сега ми е криво. Още веднъж силни прегръдки за майчето ти, мъжко момиче е тя. Добре че не си на работа тази нощ и ще си при нея. Чакаме я утре да се завърне при нас   bouquet

# 544
Мари, мила  Hugвидяла си  зор  с този зъб,но важното,че си ок .
аз  пия  винце,  и си  мисля,какво  да готвя  за Коледа . Rolling Eyes
гледам  сайтовете, че с мм имаме годишнина  скоро,ама нищо  не мога харесам  ooooh!

# 545
Мари, мила  Hugвидяла си  зор  с този зъб,но важното,че си ок .
аз  пия  винце,  и си  мисля,какво  да готвя  за Коледа . Rolling Eyes
гледам  сайтовете, че с мм имаме годишнина  скоро,ама нищо  не мога харесам  ooooh!

Леле ужас  ooooh! като те прочетох се сетих че вчера имахме годишнина с ММ. 25 години от първата ни среща (ние само тази дата признаваме за някаква годишнина) ама улисани вчера да подготвяме малкия за трите теста днес изобщо не сме се сетили за датата. Нищо ще го отпразнуваме в петък или събота. Срамота, да забравя, при положение че цял ден чета от 16 понеделник еди какво си и да не загрея  ooooh!

# 546
  • Sofia
Е, не можах да се въздържа... Много се радвам на грамотно пишеши млади хора!
Бързо да и' минава на Мари, прегръдки и за нея!  Hug

# 547
Мари, мила  Hugвидяла си  зор  с този зъб,но важното,че си ок .
аз  пия  винце,  и си  мисля,какво  да готвя  за Коледа . Rolling Eyes
гледам  сайтовете, че с мм имаме годишнина  скоро,ама нищо  не мога харесам  ooooh!

Леле ужас  ooooh! като те прочетох се сетих че вчера имахме годишнина с ММ. 25 години от първата ни среща (ние само тази дата признаваме за някаква годишнина) ама улисани вчера да подготвяме малкия за трите теста днес изобщо не сме се сетили за датата. Нищо ще го отпразнуваме в петък или събота. Срамота, да забравя, при положение че цял ден чета от 16 понеделник еди какво си и да не загрея  ooooh!

Mr. Greenи ние  само  тази дата  празнуваме .А , гаджета  по-късно   станахме ...
Леле, браво 25  години   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes имате повод, дано и ние  изкараме  толкова .
Живи  и здрави  да сме само, и да се обичаме, другото са бели  кахъри .
Много  се  дразня  на новия   вид  на сайта  Mr. Green

# 548
  • при късмета
Ох, милата Мари дано по-бързо да мине  Praynig Почивай и гледай да поспиш колкото може  Hug
Цветомир, благодаря, че ни информира! Да ви е по-спокоен завършека на вечерта и на двамата

# 549
  • Fort Worth, TX
Някой чел ли е -Игрите на глада?Моя синковец я прочете Simple Smile Аз скоро гледах филма.Започнах я, но ...нещо трудно ми върви.

# 550
  • при късмета
Колкото и да обичам да чета книги престанах да ги купувам. Преди седмица видях нова книга на Стивън Кинг (любимия ми автор) и реших, че 25лв. мога да похарча за нещо по-належащо. Това е трета негова която не си взимам, до 2010г. всичко издадено ми е в наличност
Опитвам се да чета книги свалени от интернет, но не е същото, много повече си уморявам очите.

# 551
Изписах си писането и като натиснах публикувай и ми каза, че сесията ми била изтекла... и всичко изчезна.  Twisted Evil

Сега в телеграфен стил - днес цял ден бях навън, изморих се. Сега си почивам, но пък си имам еспадрили, не са сандалети, ама ще ми вършат по-добра работа. Не са като нашите от едно време с конопената подметка, а с ортопедична гумена, само отгоре са като еспадрили.
Ето това са, само че в други цветове:
Скрит текст:

Вече започвам и да мисля за багажа, да не е всичко в последния момент.

Да ви кажа за зелето - ами стана супер! Не е кисело, прекрасно е, но самото зеле след 4 часа в гювеча и доста течност и мазнина, пак си хрупа леко, явно такъв му е сортът. Дано по пазарите им да намерим по-меко зеле, но и това ще ни върши работа. Е, сърми няма да правим, но и само за свинско със зеле пак е добре.

Няма да ви споменавам лично, само МарИ - Изпращам ти виртуални прегръдки, бързо да се възстановиш. Важното е, че е махнат и повече мизерии няма прави.  Peace

На всички -  Heart Eyes Hug

# 552
  • София
  superuu  superuu
Добър вечер, прекрасни!
Аз се прибрах благополучно след един час излизане от паргинга на зала Армеец.
Бях на концерт и беше full, full  от народ.  Ще говоря тихичко, ще шепна, защото нямам глас,  а вие се помъчете да ме чуете. Ушичките ми глъхнат още.  На предишния концерт имаше около 9 хил човека, но днес може би бяха около 15 хил, може и повече.  Много гот!! Танц-.манци, рок в изобилие, много добре се представиха и нашата публика и Scorpions. Минаха през всички хитове и завършиха с  Wind of change  Rock you like a hurricane. Звук добър,  усещаше в гърдите все едно някой ми е влезнал в сърцето  и то лупа ли лупа заедно с барабаните.  Simple Smile
Мари, ти си пострадала много. Съжалявам, как можа да го изгубиш този зъб, но като е трябвало по- добре че са го махнали. Взимай аналгини и дано по-скоро ти мине. Цвети, благодаря че даваш информация.
Креми, нищо не ми говори тази книга. Не съм я чета. Сега друго чета, интересно ми е.
Е, не можах да се въздържа... Много се радвам на грамотно пишеши млади хора!
Бързо да и' минава на Мари, прегръдки и за нея!  Hug
[/quote]
Вярно е и е прекрасно дете. То, вече си е млад мъж. Лично имах удоволствието да се запозная с него.
Недей да ни търсиш грешките, че аз най-често ги правя, а и ти имаш грешка "пишеши" пък, фръц... Heart Eyes Защо ни отбягваш и често не се появяваш ...доскучахме ти, нали  newsm78
Ледено студена, честито!! Това е хубава новина.
Кой, кой пропускам още, но нали знаете, че ви   love001
Отивам на разходка.

# 553
  • София
Егати объркана работа в този форум. К`во стана с него, всичко ми е наопаки и нищо не мога да си открия. Не ми харесва!  #Cussing out

# 554
Смърфииии много рано си тук  Grinning, не ми е време още за лягане.
Това че ти е изтекла сесията е от 2-3 дни, някакъв бъг в системата е. Малко по надолу има върни се или нещо такова и те връща пак в мнението. Аз за по сигурно преди публикувай копирам целия текст, който съм написала и тогава публикувам, че с тоя бъг не знам кога ще ми потрябва. Не че пиша големи умности, ама мразя да пиша по 2 пъти.
Честити ти еспадрили, на хубави места да те водят  Mr. Green

Марчевааааааааа тъкмо щях да казвам че няма да лягам докато не дойдеш да дадеш отчет за концерта. Тия човечета дето си ги сложила в началото на поста първо ги помислих за охлюви и викам Марчева кви са тия охлюви бе  ooooh!
Радвам се че ти е харесал концерта, жалко че аз не мога да ходя на такива места, не понасям тълпите, направо на носилка трябва да ме изкарват от там.
Хаха чакай да видиш всички промени по форума, това направо е нищо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт