![]() | Аз съм синът й. По нейно желание влязох да прочета и отговоря на съобщенията (тук и във фейса). Зъбът се оказа много зле. Опитаха да го спасят, но не можаха. Извадиха го, но много трудно. В продължение на час и половина го вадиха, на парчета. Сега си лежи и почива, дадох и течен аналгин за болката. Имаме и аулин. Честно казано за мен преживяването беше ужасно - да гледам отстрани... За нея сигурно още повече. Предполагам още утре ще се завърне при вас. Препращам: ![]() Цветомир благодаря че писа, видях преди малко че се появи във ФБ и се надявах да пише и тук. Гушни я силно от нас, дано да не я боли много. Милата, измъчила се е. Ние днес се бъзикахме с нейния страх тук, сега ми е криво. Още веднъж силни прегръдки за майчето ти, мъжко момиче е тя. Добре че не си на работа тази нощ и ще си при нея. Чакаме я утре да се завърне при нас ![]() |

![]() | Мари, мила видяла си зор с този зъб,но важното,че си ок .аз пия винце, и си мисля,какво да готвя за Коледа . гледам сайтовете, че с мм имаме годишнина скоро,ама нищо не мога харесам ![]() Леле ужас като те прочетох се сетих че вчера имахме годишнина с ММ. 25 години от първата ни среща (ние само тази дата признаваме за някаква годишнина) ама улисани вчера да подготвяме малкия за трите теста днес изобщо не сме се сетили за датата. Нищо ще го отпразнуваме в петък или събота. Срамота, да забравя, при положение че цял ден чета от 16 понеделник еди какво си и да не загрея ![]() |

![]() | Мари, мила видяла си зор с този зъб,но важното,че си ок .аз пия винце, и си мисля,какво да готвя за Коледа . гледам сайтовете, че с мм имаме годишнина скоро,ама нищо не мога харесам ![]() Леле ужас като те прочетох се сетих че вчера имахме годишнина с ММ. 25 години от първата ни среща (ние само тази дата признаваме за някаква годишнина) ама улисани вчера да подготвяме малкия за трите теста днес изобщо не сме се сетили за датата. Нищо ще го отпразнуваме в петък или събота. Срамота, да забравя, при положение че цял ден чета от 16 понеделник еди какво си и да не загрея ![]() |

имате повод, дано и ние изкараме толкова .

Защо ни отбягваш и често не се появяваш ...доскучахме ти, нали
. 
![]() | Смърфииии много рано си тук , не ми е време още за лягане.Това че ти е изтекла сесията е от 2-3 дни, някакъв бъг в системата е. Малко по надолу има върни се или нещо такова и те връща пак в мнението. Аз за по сигурно преди публикувай копирам целия текст, който съм написала и тогава публикувам, че с тоя бъг не знам кога ще ми потрябва. Не че пиша големи умности, ама мразя да пиша по 2 пъти. Честити ти еспадрили, на хубави места да те водят Марчевааааааааа тъкмо щях да казвам че няма да лягам докато не дойдеш да дадеш отчет за концерта. Тия човечета дето си ги сложила в началото на поста първо ги помислих за охлюви и викам Марчева кви са тия охлюви бе ![]() Радвам се че ти е харесал концерта, жалко че аз не мога да ходя на такива места, не понасям тълпите, направо на носилка трябва да ме изкарват от там. Хаха чакай да видиш всички промени по форума, това направо е нищо |