Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 019
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • при късмета
Прибрах детето и успях да спретна една мусака. Картофите малко се инатяха ама се свариха.
Луси аз имах гифт карти, но с тях не можеше да се пазарува в интернет и да се тегли от банкомат, явно са с други опции. Бяха спечелени от игри. При мен нямаше такси при транзакция и си харчиш пълната сума в нея до стотинка.Навсякъде където може да платиш с карта
Поли на мойте, ако им сложа само тиква за вечеря, шефа ще ме уволни моменталически
Дари, аз пък моя се чудя как да го кандисам да се подстриже. На него 1ви номер много му отива.
Първия път като го подстригахме и аз мислех, че няма да му е хубаво.Обаче с толкова къса коса лицето му направо светва.
Ако намеря снимки преди и след първото подстригване ще ги пусна.

# 526
ма ко- ти му подстрижи първо половината глава, после и да реве- няма къде да ходиш, ще дооформяш. Crazy
В моята отчетна има едно момченце, което от раждането май не е подстригвано, в момента е на черта. Ами и това не го приемам.
Поли- и снимков материал, моля. bowuu
Моята украса е тривиална, нищо особено.

# 527
  • Бургас
Минавам да се похваля! Чувствам  се ей така newsm44
Миналата седмица ви бях помолила за едни палчета, е стана. Тогава бях на интервю, а днес ми се обадиха да започвам работа! Урааааа, но ще си остана и при вас!
 Hug Hug

# 528
Ледено студена, честито ! Heart Eyes

# 529
Ледено Студена-страхотно,браво на теб.  bouquet

# 530
Ледено студена честито!
Разходихме се ,наготвихме.
Чакаме само мм и брат му да си дойдат.
Да видим домашните ми дюнери дали ще се получат.
Във Варна ядем само на едно място.

# 531
  • UK
Минавам да се похваля! Чувствам  се ей така newsm44
Миналата седмица ви бях помолила за едни палчета, е стана. Тогава бях на интервю, а днес ми се обадиха да започвам работа! Урааааа, но ще си остана и при вас!
 Hug Hug
Ехааа честито, дано ти остава време и за нас  Hug

d. h. Hug ММ реагира много адекватно, абе да не си го хваля много, много чеее hahaha

Луска аз неразбрах newsm78 искаш карта да подариш ли? Пълна или празна hahaha

# 532
  • при късмета
Оф, не мога да позная форума. Затворих го преди два часа, а сега като влязох всичко разбъркано на качамак

# 533
  • Fort Worth, TX
Аз не мога да открия -здравни заведения и специалисти.Няма го просто:-) Иначе се ориентирам..Въпрос на време е да свикнем.

# 534
  • София
Коконка, събрахме парите 115 лева. Мнения са се разделили - едните искат ваучер, другите - чанта. Аз предлагам златната среда - кожено портмоне - за около 50 лева и за 50 лева тази карта. Исках ваучер, но не разбирам много, а с тази карта май навсякъде може да се пазарува.... newsm78

# 535
Ледено студена, честита нова работа. Разкажи повече какво ще работиш. Радвам се че стиснатите палчета са свършили работа.
Лусс не знам за тия карти, не съм ги ползвала. Ние на нашата госпожа първата година и купувахме подарък, ама после решихме вместо да се чудим какво да купим и дали ще и хареса, надписваме една картичка, слага ме я в плик и вътре в картичката паричките (цяла банкнота ако има значение), тя винаги си чете картичката пред целия клас и си вижда подаръка. После ни се похвалва обикновено какво си е купила от нас. Протмоне с парички в него поне според мен не е лоша идея, но аз лично не бих си сменила протмонето за нищо на света. Много ми е удобно, свикнала съм с него и когато трябваше да го сменям търсех точно същото.
Ма ко пак добре че за сега оставиха вътрешността на форуми в стария вариант, че от новия съвсем щеше да се объркаш  Mr. Green, коимарен е.
Аз съм решила утре да украсявам къщата, днес не ми стигна времето.
Вио наистина момченцето прилича на Ванко, ама надписа най-много ми хареса, ще има и от Ванко, тате дай си ми го това е моя коледен подарък. Да споделиш как е преминала срещата между баткото и бебка.
Мариииииии къде си, как мина при зъболекаря.

# 536
  • София
Офф и аз не знам.

# 537
  • при късмета
 Мариииииии къде си, как мина при зъболекаря.
И аз това щях да питам и се отлеснах с новата визия
Ледено студена честито! Дано ти хареса работата
Отивам да видя дали ще намеря здравния

# 538
  • Sofia
Ледено студена, честито за работата!

Ето го Здравния форум - http://www.bg-mamma.com/index.php?board=14.0

# 539
Ма ко трябва да ти пожелая късмет в търсенето. Най-големия проблем на новата визия както писах и на друго място е че в известия вече излизат само темите с нови отговори. А има теми, които си чета от време на време и съм ги сложила в известия ама за да ги намеря трябва да чакам или някой да пише или да ровя по форумите, защото никога не знам коя тема в кой форум и подфорум се намира. Явно ще трябва да си слагам темите в отметките на браузъра за да ги намирам  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт