Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 024
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Добър ден, домакини!

Kaka Daka, смятам, че 3 рентгенови снимки са много за един ден .. все пак си е облъчване и то на главата. Peace

Тити, аз правих яхния пиле с картофи днес.Кажи какви продукти имаш, да помагаме с идеи.

Завиждам благородно на всички, които ще празнуват навън(от града, от страната).

Добре дошла, Магнолия!Чувствай се уютно тук и споделяй когато ти се пише ..  bouquet

Хубава Предколедна седмица от мен!

# 511
  • при късмета
Коконче, спокойно търпи се.Първоначално като те пусне упойката е малко по-силно, но обезболяващите вършат работа. После намалява от самосебеси.
Сетих се как й бях набрала на сестрата която биеше инжекциите с обезболяващите.  #Cussing out Имах чувството, че играе дартс, ако можеше от врата само да ги хвърля към леглата, както се мятат стрелички по мишена.
Кака Дака, множко е, но ако снимките не са направени както трябва, по-добре иди. Важно е да е направена снимката както трябва, че да се разбере нещо от нея.
Аз с моите стави толкова са ме снимали, че не може да изгане у нас  hahaha
Марче да  разкажеш за концерта. И аз не издържам на абокат. А като се сетя за старите които буквално ти оставяха игла във вената, ужас.
ledeno studena приятно изкарване
Вио честито ви ЕГН, скоро ще сте вкъщи  Hug толкова се радвам за вас. Ванко сигурно вече няма търпение

# 512
  • Бургас
Тити като идея - пиле с ориз и гъби има в нашата къща за дояждане. А иначе като се чудя и аз какво да готвя, хвърлям едно око в готварския и все нещо ми хрумва.
Кака Дака за снимките не знам, нищо не мога да кажа. Успех там!
ма ко мерси!

# 513
  • UK
Тите, какви продукти имаш? Ще го измислим дружно Hug
Аз например няма да готвя днес, а направих картофено пюре (ама не от купешкото, че то ми бие на картон, като вкус) и ще изпека една наденичка полу-сушена, това щее  вечерята ни днес, за утре смятам да правя пълнен пипер с кайма и ориз  chef

кака Дака и аз незнам за снимките newsm78

ма ко
   bouquet

# 514
  • при късмета
Аз цял ден обикалях и ще готвя като се прибера с детето. Или мусака или кюфтета с пържени картофи и лютеница, каквото ми нареди началството.Не изискват много време

# 515
Рових се из нета.Реших да правя нещо от рода на дюнер.
Смятам да забъркам и една зеленчукова супа.
 Joyнапоследък ме домързява да готвя дълго.Утре ще е зеле.
Нямам продукти много ще ходя да пазарувам.Но шефа нареди до 2 да съм в нас.След малко излизаме тъкмо да се поразходим.

# 516
Привет- мривет   от мен . Hug
Сега   се връщаме, доки изписа  АБ, тя каза,че е не е много зле,може каза за 2-3 часа да го пусна на тържеството, ще видим.
Мъника пък тея   зъби такъвзор,такъв рев  му дръпна  в аптеката,че една  баба  преди мен ми отстъпи мястото  си  ....евала  има още съвестни хора.Купих  картички, сега ще ги надписвам ,утре ги пускам. Взех ги   еднакви  Mr. GreenМинахме през  Кауфланда,по простата причина,че  окончателно се отказах да  пазаря   от  магазина пред входа.Няколко пъти мухлясъл хляб   ми дават, един път  салата с изтекъл срок  на годност, веднъж  изгнили отвътре  лук,вкиснато сирене, няколоко пъти  лепкаво месо , и за капак съм виждала  мухи ,във  витрината  за колбаси .А като слизах да пазаря,под 10-20-30 лв не съм  падала.Вчера  слизам си купя магданоз  и лук,че готвих спанак с ориз .
и  продавачката  ме знае,че съм  редовен клиент,всичко ми струваше 2,10 лв, и оная  ми казва   това ли е  ?   Mr. Greenи аз да,дуго няма .тя като ми се опули   и вика на колежката й на съседната каса,не иска   да си пазаи,гледай колко е скромна само,сигурно всичко си  има ?!? Shocked така ме издразни #2gunfire, какво е засяга  какво ,в какво количество ще пазаря,пфууу  големи клюкарки са от  тоя магазин  ,та сега си напазирих малко   зеленчуци  от кауфланда .
само,ще накисна фасул   за утре, довечера  ще  ядем спанака с ориз.
Излизаме от Кауфланда  и големия  ми казва :
-Мамо, виж  Кана   има ощен  ден /превод  Кауфланда  има  рожден  ден/
Обяснявам му,че това е Коледна   украса за Коледа и ,че ние също ще правим,човека си мисли,че някой  празнува  рожден ден . hahaha

# 517
  • в сърцата на децата <3
Виви, аз бих ѝ казала на тая патка "Да, всичко си имам, включително и възпитание, за разлика от ВАС!" Много обичам да сипвам с голямата лъжица на таквиз особи  Mr. Green

# 518
  • Fort Worth, TX
Здравейте.Бях навън, но голям студ.
Контес, дерзай ще стане работата.Пък автоматика не е като ръчката.Лесно е:-)
Привет на Магнолия.
Имам леща, но сега ще сложа и пълнени чушки с ориз и кайма.
В случай, че не ме домързи и едни соленки ще направя с крема сирене.
Марче, прати ми и на мен такава картичка:-) Аз няма да ти се сърдя:-) Ако може зеленко да е вътрешното и с поне две оо:-) Не знам какво да ти кажа.Самият жест е трябвало да говори сам по себе си, ама не се коси.
Поздрави и целувки на всички:-)

# 519
  • UK
Много мразя такива селски клюкарки Crazy Виви, хич пък не им обръщай внимание Peace

# 520
Хич не ми пука  особено .
Надписах картичките, ама малко грозно  ,  сега ще си надигам  трибуквието  и малко  ще  се раздвижка  .
Окончателно, ще изтървем дядо Коледа  в градината, сега се чух с една  мама и ми каза,„че   имат  скарлатина  в групата . #Crazy
това е.
по-късно  пак ще ви нагледам, ако не ми вземат  лаптопа да гледат  дора  децата

# 521
  • Fort Worth, TX
Виви, що не му пуснеш гърлен?Дано не е хванал и той.Иначе бързо оздравяване.Той не беше ли скоро пак на на аб?
Коконче, не си пълни главата с болки отсега.да, боли, но се търпи.Щом не търпиш на болка ще си искаш обезболяващи или се запаси с такива.питай този, който ще те оперира какво можеш да пиеш за болка.

# 522
  • София
Момичета, някой ползва ли от вас http://podarikarta.bg/whatis   - това чудо. И дали сте доволни. Искаме да подарим на госпожата, ама да не се изложим

# 523
Привет, мацки!
Магнолия- добре дошла!
Коконче- няма страшно! Ти хубаво ще правиш сухи тренировки, а мъжа ти тренира ли и той? Като раждах лежах с една мама с близнаци и секцио, и мъжа й вместо да й влезе в положението, все звънеше да пита  на кого са взели децата ушите, в коя декада са родени, хороскоп да им прави, абе смях. Мисълта ми е че мъжете май са по- неадекватни и от нас в този случай. Аз като тръгнах да раждам не ми беше готов багажа и му викам- дай термометъра, оня ми донесе спиртомера.
Марче, как пък не е била за мен тази картичка. Twisted Evil Егати неблагодарниците. Весело изкарване довечера!!
Моето сладурче снощи баща му го офъкал първи номер, пререва ми се.
Няма да готвя, имам си готова манджа- кюфтета, сърмички, праскови и желъдчета.

# 524
Здравейте пак  Grinning

Аз съм доволна от днешния ден. Извадих украсата и окичих целия дом. Накрая реших, че не е достатъчно и взимайки голямото дете от училище, минах през едно магазинче и накупих още. Доволна от резултата. Вече и на мен ми е коледно и празнично. Утре се захващам със списъка с ястията за Бъдни вечер и Коледа и необходимите продукти. Като знам каква лудница е по магазините точно преди празниците, не ми се мисли просто... А и подаръци още не сме купували  Crazy

И по себе си свърших доста нещица - тренировка, маски на лицето и косата, изправяне на косата, смяна на лака... Общо взето не съм бездействала днес  Laughing

Идея за вечеря не мога да дам, защото ние тази вечер сме само на печена тиква с мед и чайчета и разни други плодове. Вчера милото прави пица, а той прави толкова невероятно вкусна пица, че просто нямаше как да не се изяде наведнъж  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт