Благодаря ви за идеите за почерпката, ще трябва да измисля нещо до сряда - тогава ни изписват. Надявах се да е утре, ама няма да ме огрее.
Добре сме, днес записахме Дея в Общината. Имаме си ЕГН вече, кой е като нас

Контеска, браво за листовките! Хубава им е системата там, наистина - аз също съм шофьор и като знам тук как се взима книжка...

Мари, стискам палци за довечера, няма да боли, ще видиш!
Марче, Славе, хубаво да си изкарате!
Добре дошла на новата домакиня и от мен.
За тоци гледам си говорите - страх ме е мен, затова съм си взела мъж, който да разбира от такива работи и хич не се занимавам

Зъболекари не обичам и не ходя редовно, което си е престъпление спрямо зъбите ми, ама пусти страх. Като цяло са ми добре зъбите, не съм ходила да кажеш постоянно по доктори, ама тоя страх ми е насаден от майка ми и баща ми и си го имам и до днес, на дърти години. А за зъбите най - важна е практиката, ама...чакам да започне да ме боли, тогава отивам.
надявам се ... 
Иначе, ще съм в държавното АГ и там както при теб раздвижвали на следващия ден след като се преместиш в стаята след реанимацията 

Зная, че е нищо работа, но видя ли абокат...предпочитам инжекции след инжекции, но те това чудо ме изкарва от равновесие. Ежеминутно очите са ми в банката с едничката мисъл да свършва гадната течност. Даже и в болницата тайно сама си увеличих капката, бързо да тече, само и само да го махнат. Разбира се стана поредната беля, ама..карай.
Ох с нетърпение чакам да дойде сряда, че да си го видя, липсва ми все повече и повече.
много мразя да ходя на зъболекар, а и ме е страх.
и все ги мисля нещата предварително, ако мога и сухи тренировки да направя