Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 030
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Добър ви ден Hug
Благодаря ви за идеите за почерпката, ще трябва да измисля нещо до сряда - тогава ни изписват. Надявах се да е утре, ама няма да ме огрее.
Добре сме, днес записахме Дея в Общината. Имаме си ЕГН вече, кой е като нас Simple Smile
Контеска, браво за листовките! Хубава им е системата там, наистина - аз също съм шофьор и като знам тук как се взима книжка...  Tired
Мари, стискам палци за довечера, няма да боли, ще видиш!
Марче, Славе, хубаво да си изкарате!
Добре дошла на новата домакиня и от мен.
За тоци гледам си говорите - страх ме е мен, затова съм си взела мъж, който да разбира от такива работи и хич не се занимавам  Peace
Зъболекари не обичам и не ходя редовно, което си е престъпление спрямо зъбите ми, ама пусти страх. Като цяло са ми добре зъбите, не съм ходила да кажеш постоянно по доктори, ама тоя страх ми е насаден от майка ми и баща ми и си го имам и до днес, на дърти години. А за зъбите най - важна е практиката, ама...чакам да започне да ме боли, тогава отивам.

# 496
  • UK
Вио радвам се, че се разписа Hug

Щях да ти досаждам на лични, ама тука ще ме изтърпят момите  bouquet надявам се ... Rolling Eyes
Я кажи, как тъй бързо скокна след секциото? Кка се раздвижи? Мен от тази болка там, ме  е страх, абе, нали съм си пъзла ... Та ако можеш сподели Hug

От тоци и аз нищо не разбирам, затова пък ММ да Crazy

# 497
  • Sofia
♥snow_angel♥, по принцип е по-добре да е малък и дълбок съд, за да расте нагоре тестото. Ако имаш някоя стара емйлирана тенджера ще ти свърши работа.  Да покриваш директно тесто не е опция в случая, защото идеята е да е плътно затворено. В крайна сметка пробвай с наличното, което имаш (като съдове), пък виж как ще се получи. Simple Smile  Успех!  Hug

# 498
Коконче, как да ти кажа...болка че има, има. Не се заблуждавай, не е като да не боли, но се изтърпява, определено. Най - силна е болката веднага след секциото, но ти слагат обезболяващи и се понася. Даже вечерта като ме питаха искам ли пак инжекция за болките, отказах.
За раздвижването - до колкото знам, в различните болници процедират различно. Мен и в двата случая ме раздвижиха в деня след секциото, тоест около 24 часа след операцията. Но съм чувала че на някои места раздвижват 8 - 10 часа след операцията, най - добре питай този, който ще те оперира.
Самото раздвижване - идват няколко акушерки и един лекар (сега тяхната роля изигра мъжа ми, и по - добре!), помагат ти да седнеш, после да станеш на крака и това е. От там нататък колкото повече се движиш, толкова по - добре. Движение му е майката - аз обикалям коридора на отделението, отделно в стаята, отделно до тоалетната...Това е в общи линии, ако има нещо друго, питай  Hug

# 499
  • UK
Вио, благодаря ти, много! Hug
Мен ме   е  страх най-вече, как ще стана от кревата hahaha Иначе, ще съм в държавното АГ и там както при теб раздвижвали на следващия ден след като се преместиш в стаята след реанимацията Crazy

Ей, мацки спирам!!! Споко, знам че  е досадно Crazy

# 500
Коконке, хич не спирай, на мен изобщо не си ми досадна. Всички сме минали по тоя път и сме се страхували. Така че знам какво тие е. А как ти се радвам че днес пишеш повече. Хич не ми харесва като зачезнеш  Hug  bouquet

Чакайте да кача една снимка от ФБ че не всички ви имам там
Специално за Вио, като я видях и се сетих за твоя Ванко.
Надписа под снимката е "Папа, отдай - это мне купили!"  Joy

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 12:12 от Баба Яка

# 501
  • в сърцата на децата <3
Баба Яка,  hahaha Joy Joy Joy

Коконче, не си досадна, хич даже! Мен ме оперираха в късния следобед, аз се напънах да стана след няма и два часа. Успях само да седна, ама рехабилитаторката се хвана за главата с мен  Laughing На сутринта ме раздвижиха както трябва, първо лека гимнастика в леглото, после до седнало положение, пак гимнастика от седнало положение, накрая ме изправи, разходих се в стаята и така. После почивка малко и след час - пак. Мен не ме боля на раздвижването, но много ми се виеше свят, защото целия ден като раждах не пих никакви течности заради упойката и кръвното ми беше много ниско. Но само това беше като дискомфорт.
Спокойно, всичко ще мине и замине, няма и да си спомняш притесненията си като си гушнеш бебките  Hug Hug Hug

# 502
  • София
Добър ден!  Embarassed
Казах ви, че ще ви чакам на кафе, ама...не можах да спя тази нощ от мисли. Все нещо ми се бунтува из главуната , а нали знаете че през нощта е най-много и най-тежко. Та май се успах, а бях запланувала толкова работа, а и съм на концерт довечера. Ейе..Scorpions.
Коконче, няма мила да се плашиш. Щом аз съм изтърпяла две операции и то толкова тежки, коремни, то твоето си е нищо. Ще имаш мъничък разрез, и това е. Ще ти е гадно след като се събудиш след упойката, но веднага ти се включва система с обезболяващо и си готова.  Ще бъдеш в пълна кондиция, даже няма и да забелязваш нещата. А мен най-много, огромен ужас изпитвам не от ножа който евентуално ме чака , а от системата която ми се влива, от абоката. Е, няма по-страшно нещо от това, а сега , де  newsm78 Зная, че е нищо работа, но видя ли абокат...предпочитам инжекции след инжекции, но те това чудо ме изкарва от равновесие. Ежеминутно очите са ми в банката с едничката мисъл да свършва гадната течност. Даже и в болницата тайно сама си увеличих капката, бързо да тече, само и само да го махнат. Разбира се стана поредната беля, ама..карай.
Ангелче, тя и Моренка ти е казала, че може и в други съдове да стане този хляб. Аз го печа в една дълбока йена с капак. Нагорещявам я празна във фурната до съответните градуси и мяткам тестото и покривам с капак. Направих още един за днес.
Контеска
, хубави курсове са при вас. По- сложни но по-сигурни определено. Не зная ако ми се наложи отново да взимам книжка там, дали ще успея...май не.  newsm78  Но е хубаво и с ръчни скорости да се научиш. Аз ги предпочитам. Последната кола на ММ, за която съм толкова ядосана и недоволна по мои си причини също е с ръчни. Голяма, тежка, обемна, но е лесна за паркиране, а си има и един екран на таблото за задна скорост, та си гледаш. Но съм недоволна!!!! Мой проблем и изобщо не му я карам в знак на протест, само в крайни случаи.
Мари, обичам да пишеш, така не те мисля , а все някой си мисля.
Преди време, ви казах че търся една непозната за мен девойка да и изпратя подарък . Е изпратих го. Но в картичката само се бях подписала , защото  пожеланията за Нова година бяха отгоре, а подаръка м/у двете страници. Разбрах, че не е доволна, упрекна ме, защо пък няма писания от мен. А аз исках да я зарадвам...що така се получава, що не съм разбрана, че съм го направила с цялата  добра воля.  newsm78. Не знам, в мен ли е грешката, бъркам се където не трябва ли...ще спра да мисля вече за който и да е!! Окончателно!! Направи добро, пък го хвърли на...Чувствам някаква вина, що не написах вътре "Честита Нова година да ти донесе........" Споделих!
А за тоците, просто не ми се говори. Такава беля ми направи с тези тоци ММ, че все още си стоя със счупена кухненска лампа. Не мога да намеря същата. Ама не можеш да се правиш на мъж, когато изгори фасунгата и да бъркаш с клещи вътре, най-вероятно ще се получи волтова дъга и ще стане белята. Е, станА!
Имаме си нова приятелка в темата, оф, как и беше името....добре дошла!
Аз трябва да става вече. До довечера след концерта.
Нещо шарено излезе, ама не мога да се връщам и да го поправям. Sorry!

# 503
Марче не се коси с криви хора.Вместо да е доволна ,че си я уважила и пращаш подарък.
Тя мрънка.Не ги разбирам такива хора.
Добре дошла на новата мама!

# 504
Марче, не и се връзвай, наистина  Peace
Баба Яка, снимката е чудесна, а и Ванко наистина малко прилича на това момченце  Heart Eyes Ох с нетърпение чакам да дойде сряда, че да си го видя, липсва ми все повече и повече.

# 505
  • Бургас
Привет дами!
Марчева, не се коси за девойката, не на всеки може да се угоди, все има някой неразбрал.
Вио, много се радвам за теб! "Звучиш" много добре! Как е малката кукла?
Коконче не се притеснявай още от сега, виж колко жени тук са минали през секцио и ти вдъхват кураж.
Баба Яка коментарът на снимката е много як  hahaha
Мари стискам ти палци за следобяд  fingerscrossed много мразя да ходя на зъболекар, а и ме е страх.
Кака Дака дано по-бързо разберат докторите какво ти, че да се оправяш Praynig
Контеса поздравления   bouquet и с колата ще се справиш, безаварийно шофиране!
Много се смях с вас на случките, които разказахте за тока Laughing Не че и аз не мога да оправя бушон, но ме е страх, а и ММ ги умее тези неща. Да ви кажа за меденките, които вчера правих - еми станаха курабии с вкус на меденки  Rolling EyesСега ставам, че имам багаж да оправям, че утре отиваме във Велинград за два дни с ММ
Магнолия добре дошла  bouquet

За всички  Hug

# 506
  • софия
Благодаря за топлото посрещане!Усмихнахте ме!Не съм се съмнявала,че сте точно такива,каквито описа Мари!Аз и заради това реших да пиша.И на моето детенце днес му е коледното тържество,сутринта се събуди в 6,за да не изпуснела,случайно Дядо Коледа.Благородно завиждам на момичетата,които ще пътуват за празниците,така ми се ходи и на мен...няма да чakaм втора покана Simple Smile

# 507
  • UK
Марче Hug и аз мисля, като Титето, ама не разбирам какви са тези хора ти им мислиш доброто, подаръци им правиш от сърце,  а те, пак недоволни ... ЕгаТИИИИ!!!

Момичета Hug от сърце ви благодаря за подкрепата, ама аз съм си такава малко мрънкало ooooh! и все ги мисля нещата предварително, ако мога и сухи тренировки да направя Joy Joy Joy Joy та да знам как да реагирам впоследствие hahaha Абе, луда му работа!
Crazy

# 508
Идвам да ви попитам нещо.Сутринта ми направиха 2 снимки на синусите,но доктора не бил доволен,и сега ми се обадиха да ида да ме снимат 3 път.Не е ли много 3 ренгенови снимки за 1 ден?Не е ли опасно?Не ме ли облъчват много?

# 509
Коконке разсмя ме с тея сухо тренировки.
Аз все още умувам какво да готвя.Дайте идея!

Общи условия

Активация на акаунт