Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 031
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • Талант на 2012,2013 г.
Валенце, та ти ако не усещаш детето си кой друг, бе душко? И да дечицата са си твои и двечките ама винаги има разлика. Една кръв, но различни характери, различни гени ако щеш... При едното надделяват едни при другото други.

Що ли тая сутрин съм такъв философ да ме пита човек?

Аааа щото ми предстои да си записвам час при зъболекаря... Разбрах. Mr. Green

Ангелче
не се разбираш с тока ти като нашия син. И той ги върши едни такива ум да ти зайде... ooooh!
Ама пък романтика сте имали.

Марчето
за Италия разбрах ще пътува... Да си изкараш там чудесно, забавлявай се и не мисли за лошото от сега да му се не види! Нищо няма да ти стане, ще видиш. Ще си изкараш незабравими дни и после ще кажеш:"Колко права беше МарИ"... Mr. Green Laughing hahaha Joy

Истерията ме е налегнала, аз ви казвам.

Искам да видя де ми е проблема и веднага ще се пазаря за упойка. Той знае, че без  нея не давам...

Айде стига, че се улях.

Пия кафе, чакам да се събуди сина и ще звъня за час... Rolling Eyes

# 481
Добро утро момичета,

Лусс благодаря за кафенцето, аз си го изпих и сядам да ви навестя.
Контеса, ще свикнеш, не се сещам дали съм споделяла ама мен много ме беше страх да карам, даже на курса ме записа ММ, дойде и каза "Платил съм ти курса, няма мърдане" Мислех че никога няма да се науча да превключвам скоростите без да поглеждам скоростния лост.
А в багажника винаги имам въже за дърпане, кабели за ток, бушончета, инструментите не ги броя, мога да си ремонтирам колата на път. А зимата както ти е казала Марчева, лопата, в големия сняг преди 2 години и торба с пясък, плюс една стара тапицерия за колата (калъфки за седалките), веднъж като затънах я ползвах да се измъкна, сложих я пред предните гуми, почти под тях и те като я захапаха стана работата. Стана пред едни таксиметрови шофьори, които стояха и гледаха сеир какво правя (не дойдоха да помогнат) ама аз инат, справих се. После като слязох да си прибера тапицерията получих бурни аплодисменти и поздравления от тях  Joy
magnoliq69 добре дошла, Мари добре ни е описала, ама няма лъжа, такива сме си  Laughing
Ангелче  hahaha Joy, посмях се на твой гръб с тоя ток, дано вече да нямате приключения от този род. В нашата квартира инсталацията е много зле, сега зимата като включа повече от 2 удера и гърми главния бушон на нашия етаж. Добре че е на площадката на етажа. В събота 4 пъти сменях бушона (наложи се да сложа обикновени, защото автоматичните не издържат), а снощи само 2 пъти. Станах спец в правене на бушон, Някоя от вас знае ли колко жички се слагат в един бушон а???? Е аз знам  Mr. Green Правя си ги сама, че ММ много се мотае а и мърмори като го накарам да ги направи.
Валенцето  Hug, трудно ти е, дано да не се наплаши детето и от слагането на пълната упойка, че не ви виждам как ще я водите после на лекар. Иначе разбирам за силната връзка между вас двете и за това че разпознаваш всеки поглед и жест в нея. Дано да е нещо временно в поведението и, и скоро да нямате вече проблеми с посещението при доктори и  зъболекари  Hug
Мари  Hug, обичам когато пишеш по-дълги постове на които да се наслаждавам. Днес вярно много философски го раздаваш  Laughing

Айде и аз да приключвам че се улях. На всички не споменати поименно едно голямо  Hug

# 482
  • UK
Добро утро Hug Hug Hug Hug

Добре дошла на Магнолия  bouquet при нас е весело и много забавно Hug
Контеска честито за листовките Hug

Титето е мъжко момичеи много ербап Hug
Валенце и мен като щерка ти ooooh! така ме  е страх от тези зъбари, но в един момент страх не страх се престраших и все пак с огромен страх влизам и до ден днешен в тези кабинети Rolling Eyes

Марчето Hug ще ходи в Италия това разбрах, браво, браво, а Славето и то на почивка Hug
Ние бяхме, рано-рано на ЖК вече една от послените, ама взе да ми писва и май чувството ние взаимно, с тоя доктор идиотски ooooh!
Сега пък ги изкара с доста голяма разлика в кг бебките, миналата седмица и двете бяха по около 2кг, пък сега едната наддала до 2200 кг, пък другата била на диета и спаднала на 1770 приблизително 1800 #Crazy Всеки път му обяснявам, че дааа едната е вече ниско долу, но др е горе главичката и е на пъпа ми и той всеки път се обърква и мери все една и съща бебка ooooh! #Cussing out После естествено загрява, че има грешка и се чуди какъв тъпизъм да ми изтърси Crazy

# 483
Коконке  Hug, много рано сте били на консултация. Тоя твоя доктор е направо  Twisted Evil, и като мери една и съща бебка ли казва различните кг. Не му се връзвай, надявам се че няма да раждаш при него.  Явно до сега не му се е случвало да следи близнаци и смята че може да има само едно бебе в корема на мама  Mr. Green
Почивай си и не се притеснявай, ще наддадат още куклите. До 3 януари има още време.

Лусс, как е майка ти, кога ще я изпишат. Ох големи ядове имаш и ти с твоите роднини. Поне се радвай че имаш възможност да им изпратиш парички, че ако не можеше щеше да ти е още по криво.
Марчева искам снимки от Италия да знаеш, ако не дадеш ще те пращаме пак да снимаш.
Славка и от теб снимки, да не забравиш.

# 484
  • Талант на 2012,2013 г.
Ами да.. мислех си аз, че още една от другарките ни ще  пътува по чужбинско ма забравих па коя беше... Joy

Е, Славето била... въврете ,вървете и не се тюхкайте ами гледайте от хубавата страна на нещата. Славче, миличка много се радвам и за теб и твоето пътуване. Не ги мислете толкова нещата бре жени. Всичко ще е ок... Hug

Бабче, философ съм само кога ме е много страх... hahaha Joy

Ти представяш ли си да ги върнем по още един път та да снимат щото не са снимали...  Laughing Те сега се запъват па ние да ги върнем, а... Whistling

# 485
  • при късмета
Добро утро,
Коконче доктора ще ме умори, как кмери една и съща  ooooh! Нали не ходеше само при него
Добре дошла на Магнолия
Мари бързо да се оправи зъба и да не е сериозно
Вале  Hug
Контеса браво за листовките. И с кормуването ще се справиш. Колкото и да е добра една система за да се научиш да караш ти трябва практика. Както го описваш при тях наистина добре са го измислили.
На Марчето и Славчето приятно изкарване
Ангелче при нас тоя номер стана преди месец.
Баба Яка и аз мога да направя изгорял бушон. Сложи тел вместо жички и гледай дискотека  Mr. Green голям купон пада  hahaha
Мряза тока, защото много мразя, че като ме удари не мога да му го върна  hahaha
Виви на автоматик много лесно се свиква. Даже има държави в които книжките са само за автоматици или за всички. Аз лично им викам коли за инвалиди или тролей.
Бившия ми шеф много се ядосваше. Купил си човека нова, скъпа кола, радва й се, а аз: какво се радваш на тоя тролей  hahaha Носи майтам човека, но да ми го върне винаги ме пращаше да препаркирам "тролея" като му се освободи мястото на паркинга
Много ми е студено и много ми се спи, а трябва да излизам. А и влагата започва да ми се отразявава вече, уф оплаках се.
А, за снимки споменахте. Отдавна никой не е пускал, моля вземете си белжка. Смърфи твоите са ми любими и от теб ще чакам, Марчето и Славчето и те да ни покажат пътуването, а Вио Дея
На всички неизброени гушки  Hug

# 486
Здравейте.Ходих на док  и човека ме прати на ренген,да ми снимат тиквата.По-късно ще разбера синузит ли е кво ли е.Заведох малката на ясла,днес ще идва дядо Коледа да им носи подаръци.В момента сме на вълна зелено и искаше зелена кукла Crazy та и взех от ония монстър хай.Добре дошла на новата домакиня. Hug за всички ви,аз отивам да лежа,че не ми е добре

# 487
Добро утро момичета-разсмяхте ме с подробно описаните случки.  Laughing
Въпреки,че шега не бива с тока.Аз само съм сменяла бушони,но готови-отвивам и слагам готов.Зор ще видя да слагам жичките. Mr. Green
Баба Яка страшен шофьор си и монтьор-справяш се с всичко. newsm10
Контеска браво за листовките и успешно и безаварийно шофиране ти желая!   bouquet
Марѝ уж зъб те боли,а доста философстваш.Дано разбереш от какво е болката и да го решиш проблема! fingerscrossed
Мен също ме е страх от зъболекари и за това-вадя ги. Mr. Green Иначе подлагам се веднъж на болка да го лекуват и пломбират и след има няма 6 месеца се разклаща и хоп вадене.Та да не си играя  Mr. Green два пъти направо вадене.  Whistling Добре,че сега ми пасна протезата.Намерих си добър и евтин зъботехник и от раз ми пасва протезата. Simple Smile
На пътуващите ще пожелая по-малко притеснения ,зареждайте батериите и доброто настроение и лек път! Hug
Виви ако не е вземал нищо сина ти като лекарства ,изследвай гърлен и носен секрет-така поне ще знаеш ако се наложи за антибиотик точно кой действа и ще мине бързо.
Смърфи хайде намирай сандалки,малко си обикаляла. Wink Simple Smile
Kaka Daka дано да разбереш от какво е и бързо да минава!!!
На всички пропуснати  Hug  bouquet
 Желая ви една спорна и успешна седмица!!!

# 488
  • Талант на 2012,2013 г.
Цццццц... философ съм викаш... Hug Ами ти знаеш ли страхът кво носи?

А пък и аз вадя, ама те няма да останат накрая.

С какво да ям?

А, да протеза. Обаче пък ако не пасне?

Малеее... днес съм ужасна. Mr. Green hahaha Joy

А, ДА!

Имам час за 17 часа.

Да ми стиснете палчета, моля. ooooh!

# 489
  • в сърцата на децата <3
Мари,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Марчева, имаш ли идея тоя хляб дали ще стане в друг съд? Нямам чугунена тенджера, чудех се за тава, покрита с фолио? Защото имам и глинен съд, но нали трябва да се загрее предварително и ако е керамика дали няма да се спука? Хм  newsm78

# 490
Здравейте  Grinning

Станах в 7, минах през банята, после докато мъжът беше там, събудих голямото дете и в 7.30 поеха по задачки, т.е. на училище/работа. После се събуди и малкото човече, закуси, поиграхме си и сега, докато той гледа детско, аз гледам да се разпиша  Simple Smile

Охх, как само завиждам на Марчето за Италия. Ние с мъжа ми си организирахме сами една десетдневна екскурзия из Италия в началото на ноември и хич не ми се връщаше след това. Толкова много емоции и впечатления натрупах, че мога цяла книга да напиша  Laughing Обожавам Италия, обожавам и италианския. Уча го от няколко месеца и с голям кеф го упражних там.

Контеса, браво за листовките.

Аз имам книжка от 2009, но оттогава не бях карала, с изключение на 2-3 пъти по някакви междуселски пътища. Мъжът ми все ме караше, аз все се дърпах и накрая взе, че ми купи кола, която знае, че искам да карам и сега и аз си опреснявам наученото преди толкова време. Посвикнах вече, но все още не смея да шофирам сама.

Сега ви оставям, защото съм извадила коледната украса и ще подхващам дома.

# 491
Мари, радвам се че чак в 17 си на зъболекар, до тогава дано все така да те е "страх" и да пишеш така свежо (не че искам да те е страх де, да не ме разбереш грешно)
...................
Баба Яка и аз мога да направя изгорял бушон. Сложи тел вместо жички и гледай дискотека  Mr. Green голям купон пада  hahaha
Мряза тока, защото много мразя, че като ме удари не мога да му го върна  hahaha
..........................

Паднах под бюрото от смях, "като ме удари и не мога да му го върна" си го открадвам като лаф  hahaha Joy
Ааааа внимавам колко жички слагам че иначе току виж съм подпалила къщата.
Kaka Daka   Hug бързо оправяне на главата ти (като го прочетох втори път ми звучи доста двусмислено, ама го оставям така  Joy)
pisenxeto да, неволята учи, това  щото хич не обичам да ми се пипа техниката от чужди хора. Щото и аз съм едно мрънкало и все съм недоволна от майсторите. Обичам да си поправям сама и колата и компюпъра а и всичката техника у дома. ММ не дава да пипам само гаранционните  Mr. Green
Последния път закарахме колата ми на майстор щото четирите болта, които трябваше да развия бяха на кофти място, а и от както е направена колата не бяха пипани и бяха заклеясали. Ама отидох и казах искам да ми смениш това и това и друго да не пипаш. Да не говорим че му висях на главата да гледам какво пипа  Mr. Green С две думи луда за връзване съм.
Ох и аз съм вече за чене. Имам 5-6 зъба за правене ама пусти пари. Накрая ще ги извадя и скоро чене. Много съм зле със зъбите, почти всички са ми обличани, но и коронките особено последните нещо не са читави, Преди няколко години колко пари наринах в тая уста, щях да си купя читава кола (е втора употреба ама читава), и какво сега пак съм за ремонт  Twisted Evil.

# 492
  • UK
Ох, Мари не ти завиждам за височайшата среща от 17 ама, стискам силно палците, да НЕ те боли хич Hug

Ами да, аз се следях на още едно място(в  МД), но от 2-3 даже седмици, не съм ходила при др докторка, нали имах влизане и в болница,  а и вече доста ми тежи, дори ми е некомфортно обикновеното пътуване  с кола Confused А и на тоз кретенЯк за ко съм му броила 350 лева. Иначе се обърква първоначално, като казва, че и двете са главично и ниско долу,  а аз го поправям че 2-рата ми мома е горе, и той го вижда това впоследствие ... ooooh! Отначало, като се записвах при него, ми го промотираха като много добър и следял и др път близнаци, но според мен, сега, аз съм му първата и хич да не се захваща с  други, няма го изобщо Naughty

Що ще си вадите зъбите бре??? Има много модерни технологии, правете ги навреме, не ги оставяйте, страх не страх Crazy

# 493
  • Sofia
♥snow_angel♥, казвам и аз относно хляба...
Аз също нямам чугунена тенджера (надявам се да я имам някой ден... ), та сега ползвам такава от лят алуминии и понеже капака и' е стъклен (незнам дали би бил държелив на 200 и... градуса) та по неволя покривам с алуминиево фолио и пак става хляба. 

# 494
  • в сърцата на децата <3
Морена, аз имам едни плитки тавички за пай, една нормална алуминиева с керамично покритие и... другите още не съм ги пренесла. Може би в нормалната, нищо че е доста широка, ще пробвам. Последните пъти пека в голямата за пай, но става по-висока питката, а като ще трябва да я покривам, трябва да не стига на височина над тавата...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт