Марчевааааааааа тъкмо щях да казвам че няма да лягам докато не дойдеш да дадеш отчет за концерта. Тия човечета дето си ги сложила в началото на поста първо ги помислих за охлюви и викам Марчева кви са тия охлюви бе

Радвам се че ти е харесал концерта, жалко че аз не мога да ходя на такива места, не понасям тълпите, направо на носилка трябва да ме изкарват от там.
Хаха чакай да видиш всички промени по форума, това направо е нищо

Това си е картинка за рок. Страшна! В началото и аз помислих, че са охлюви, та я прескочих. Тълпи...има си начин за всичко. Трябва да знаеш, че аз изпитвам ужас от тълпи, затова съм си намерила начин. Винаги първо място до изхода. Задължително!! На всяка зала в която се провежда концерт аз зная точно къде да седна и точно там си взимам билет. Никога не правя грешка в това отношение. Винаги е един и същи ред и едно и също място.
С тези си паник атаки, как мислиш че мога да влезна иначе ? Само до изхода и когато ми стане притеснено веднага излизам. Нямам проблем. Но докато го намеря този начин, не можех да ходя никъде. Съвсем съм сериозна, не се шегувам. Тези страници дето ми се показват изобщо не ме ориентират, къде да ходя и какво да търся и какво да си чета. Всичко ми е наопаки. Какво направих тези хора..
Трудна съм на промените и ако ви залипсвам, да знаете, че някъде ви търся , но не мога да ви открия. 

И казваш хлябът станал трепач? 
И не бих търсила грешки и поучавала никой дето не ме пита. 

.