, благодаря, като я направя ще я снимам и ще се похваляd. h. едно пиленце ми каза че трябва да почерпиш днес

Учителката каза, че е добре , вписва се в групата ,ходела е навън за игра, до училищната библиотека и си е избрала 4 книги за прочит днес. Имат си розова чанта pochettes ,в които се слагат school folder, домашните ,книгите всеки ден и листовките с новини за родителите,които се вземат у дома всеки ден . Редуват френска с англ. седмица за книгите за четене. Дадоха ми програма ,school supply list с 27 неща да купя като помощни материали за у-ще и форми за съгласие да ходят другата седмица за час на tobogganing with crazy carpets. Всичко Гугълнах ,като и идея си нямам кое какво е и ще се ходи на пазар в петъка.

( пропусна първи стъпки , думи, рождени дни) гледай да си спокойна всичко ще е наред

Мъжете са такива,всички са еднакви.Ако ти кажа и ние този месец имаме годишнина от запознанството ни,но той дати не помни и едва ли,ще ме отрази и аз се сърдя,но после ми минава. Сеща се понякога и без повод ми прави подаръци, като днес гледам няква кутия паста и някми гелове, за дезинфекция ми поръчал.Колата се развали, прекъсна кабела нещо,ама е оправиха. Тук е страхотен сняг в Пловдив,искам да се разтапя.
няма да ви избоявам, да няма пак забравени .

Желая ти мила цялото щастие на света да ти се стовари на главата 

Пийте по едно кафе или чайче от мен, картинки не мога да качвам. 
ви!! 

Ако не намериш ще купя и ще ти пратя 

ужас днес няма да тръгна

БЯСНА СЪМ !!!!!!!!!!!!!!!!
ама има и такива изненадки. Имам работа и ще излизам по-късно. Мразя да ставам рано. 

. Отивам да я търся. А онзи, дето снощи аз го насметох в една друга приятна, хумористична и с много смях, са ме изтрили. Някакъв турчин /мъж/ се намеси с разни гнусотийки и се опитваше да бъде интересен, да ама не!! ИзлЕте веднага!!