Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 038
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • UK
Добър вечер

Мерси, че ме мислите  bouquet но и аз ще съм планово секцио Flutter нал,и си имам датичка (03 януари), но това  не пречи, нещата да тръгнат по-рано, затова попитах това-онова Wink

Вио ние сме подготвилои за нашия док една голяяяма торбичка с марково уиски и такива бАнбони Mr. Green  а за акушерките на ВИП етажа, където ще съм, има кутии с бонбони, големи шоколади Милка е взела също мама и за там, където ще са бебенцата (ако се наложи да се поставят в кувъози) също ще има бонбони, сладки от готовите Laughing и безалкохолни
Peace

# 436
  • София
Благодаря ви, момичета!

Луси, да обясниш на дете с проблеми в развитието, че няма да я боли упойката, е почти мисия невъзможна. Същото като да и обяснявам, че няма да я боли правенето на зъба- разбира, докато не влезе в кабинета. Ка правите зъбите на децата с упойка, верно ли? Пълна упойка, да заспят? И къде ги правите- аз знам само за Юниор дент, има ли на друго място?

Бубка не се е уплашила при предното правене на кариеси, зъболекарката е много мила, аз бях през цялото време с нея, нито и е повишила тон, внимателно, два часа се бави докато я гали и и обяснява. Не знам защо вече реши, че я е страх.

Водихме я пак, този път успя да види това, което ме притеснява- само малка черна точица, незначително, даже тя каза- петно, не е за правене още. Този път, да чукам на дърво, що годе прилично  се държа, но пак не искаше да отваря, едва успяхме с думи да я убедим. ох, направо не ми се пише. а ако трябва да и бият упойка ще трябва да я държим 5 човека, тя е едра, много силна, аз ви казвам , че съм 90 кила и не мога да я надвия ако се наложи. Миналата година и првиха операция за удължаване на клапата, не ме питайте как в операционната пищя, викнаха ме да я държа, не могат да я сложат на масата, наложи се да и сложат успокоително в крачето...ох, няма да пиша повече, че ми се доревава.

# 437
  • Fort Worth, TX
Вале, правят им ги с местна, която се вкарва във венеца.
Славе, приятно изкарване.

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 20:19 от Kremi Kremi

# 438
Валенцето спокойно,ако се наложи ще намерят начин. Hug Ето,че сега няма нужда от работа по зъбите.Може просто от сезона да е в такъв момент и да мине докато дойде време да се прави зъб,а може и да не се налага. spoko

# 439
  • София
Креми, то тя ако си отвори устата да и сложат местна упойка направо зъба ще и направят. Въобще стиска като все едно е ....на 30 години мъж.  Хваща ръката на зъболекарката и жената не може да мръдне.Чудо! Гадно ми е, защото съм убедена, че го прави на инат.има и страх, да, но много добре ме разбира какво и говоря, сега излизаме от кабинета и докато и слагам якето тя си отваря колкото може устата АААА, и се хили. Въобще пубертет + проблеми в развитието ...и те така.
Благодаря ви за загрижеността!

# 440
  • при късмета
Вале знам какво е детски страх. Моя миналото лято си изметна врата. В Пирогов така го уплашиха със снимката и така бездарно я направиха, че на следващия ден в ортопедията едвам го снимаха правилно. Надви доктора, две сестри и мен. 4ма човека възрастни не можахме да го удържиме, ако щете вярвайте. Бях сама с него и изчакахме баща му да дойде и 2 часа и работата стана. Даже доктора и баща му стояха на облъчването, че да не мърда. А това все пак е снимка, не боли. Представям се как се плаши горката, като има и болка  Sad Мисля, че упойката е добра идея, поне ще пропусне целия стрес.За сега така или иначе се размина.
Славче ще издържи малката, не се притеснявай. Ще й е интересно да разглежда после и ще си изкарате добре  Hug
Моите след малко като влязат в банята пак ще дойда

# 441
  • София
Ма ко, това е, че тя когато и правиха зъбките миналата година нямаше никакъв проблем, никакъв, седна, направиха и два кариеса малки, даже лекарство не слагаха. После ходихме и на прегледи и в един момент се почна. И аз не мога да си обясня защо. Като цяло тя има страх от лекари, нормално е, доста и е минало през главата, постоянно ходене на контролни прегледи, две операции, няколко скенера на главата. Така че го разбирам детето. ама що така изведнъж стана това със зъболекаря, дали щото порасна и взе да разбира повече...

# 442
  • при късмета
От лекари знам, че децата имат вроден страх към тях. Като ходехме на конролни прегледи след операцията на пръста, доктора като ни видеше сваляше престилката моментално. Той по принцип не работи с толкова малки пациенти. Винаги се съобразяваше

# 443
  • София
Валенцето, трудна ти е работата. Децата преминават през различни етапи, страхове, притеснения. Ще й мине.Добре, че не се налага сега. Нека да мине малко време да се поуспокои.

Изгледах филм "Гравитация"...

Марче, аз пропуснах рецептата за хляб, който така хвалиш. Пусни я още веднъж или на лични Peace

# 444
Завърнах се  Hug
Страшно ми хареса Пловдив ( не , че видях нещо от града ) , но хората са страхотни и базара беше супер  Simple Smile Надявам се скоро отново някой да ме покани там )))))))) Имам много нови приятели  Simple Smile
Запознах се с Ангелчето и малкото ангелче ( добре , че се обади  Hug ( страхотни са и двете  Simple Smile
ААААА ясно кой е взел овцата , но нея не съм я правила аз , а моя ученичка )))))))) Жалко , че не се видяхме  Sad
Момичета радвам се , че ви харесват нещата който правя  Simple Smile Благодаря ви   bouquet
Вио честито дъщеричка  Simple Smile Да ти е жива и здрава и много да ви радва  Simple Smile
Връщам се да чета какво сте писали и после пак ще пиша  Simple Smile

# 445
  • София
............. Ето ви и един хляб без месене, изглежда супер:
В началото е на английски, но по-долу си е на бг. Много е уважавам тази дама!
.........
Людачка, ето го, Смърфи я пусна онзи ден. Пак ти повтарям, великолепна е. Аз го изпекох в една голяма йена и сложих повече мая за да стане по-бързо. Това не пречи вкусово на тестото .
Валенце, детето не го прави на инат. Изпитва огромен страх, който е неконтролируем. Тя прави паник атаки,  отключила ги е във времето назад и тя не може да го превъзмогне, по-силно е от нея. Аз я разбирам и миналия ден ви казах, че при стоматолога направих една паник атака, но никой и не ми обърна внимание когато го написах...то е по-силно от мен, колкото и да разбирам, че няма страшно, че няма да ми се навреди с това което ми поставят в устата....след малко стана страшно, когато ми напълниха устата с една мека проба да зъб.. . Но трябва и с това да се съобразяваш от тук нататък. Помъчих се да ти дам обяснение на нещата, дано правилно да ме разбереш, че съм загрижена и с най-добрите си чувства се мъча да ти го обясня. Трудно е когато пишеш и не гледаш човек в очите, ама... Hug
Коконо, да лежиш и да топлиш кревата. Останаха две седмици, то му се видя края.
Стига си мрънкала, ще ме боли от секциото, няма ли да ме боли...ами ще те поболи и ще ти мине. Няма  и да го разбереш.  Grinning Изобщо не е страшно.
Славунче, къде ни повлякоха, а не ни оставят на диванчетата вкъщи. Твоята работа е по-сложна от моята, аз съм по на близо, а ти...на края на света.  Защо не искам да пътувам, защото ако ми стане нещо как ще се оправям в чужда страна, това не е да минеш границата с кола...направо не ми се тръгва и ми се е свило сърцето на топка. Задоволявам чужди капризи.  Mr. Green
Отивам на разходка.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 01:02 от marchеva14

# 446
Кокон, досега не си  раждала, нормално е  да те е страх  от неизвестното.Винаги за нещо си има първи път. това е просто операция.при всеки е различно и индивидуално. Секциото не продължава  повече  от 40-45 мин,няма от какво да те е страх/надявам се,че ще си с пълна упойка,з-то има жени който искат  да чуят  първия плач   и са будни/,в тази  болница в която аз раждах  се прави  само пълна. С големия син  ми сложиха  кислородна  маска с райски газ,брояхдо 10  и заспах,втория син  ми вляха упойката  в системата.
Ти ще спиш, нищо няма разбереш  споко,после  ще те събудат  като спящата  красавица .
Недей излишно се натоварвай,всичко ще мине.
аз след  2 -те секцио ходих  като пушка,нито съм изпитвала болка нищо,

# 447
  • Sofia
............. Ето ви и един хляб без месене, изглежда супер:

И аз да потвърдя за този хляб, правила съм го преди време, наистина е страхотен.
Бях го зарязала през топлото време, та сега ме подсетихте за него. Simple Smile
Ето го нагледно:

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 23:39 от Morena

# 448
Нова домакиня ли имаме или аз съм пропуснала нещо?

# 449
  • София
Нова домакиня ли имаме или аз съм пропуснала нещо?
  33uu Не знам, нещо ми се губи спомен.

Общи условия

Активация на акаунт