![]() | Нова домакиня ли имаме или аз съм пропуснала нещо? Ако питаш за СГГ мисля че за втори или трети път пише в темата, освен ако не е от старите кучета, които аз не знам, влиза казва нещо, няма здравейте, няма представяне ![]() |

![]() | Нова домакиня ли имаме или аз съм пропуснала нещо? Ако питаш за СГГ мисля че за втори или трети път пише в темата, освен ако не е от старите кучета, които аз не знам, влиза казва нещо, няма здравейте, няма представяне ![]() |

![]() | Марчеваааааааа, по мейл можеш ли да пращаш снимки, ще ти дам мейла да ми пратиш снимките на хляба (може и други) и ще ги кача да ги видят колежките домакини. А и ми трябват снимки на наши си произведения, нали правя сайт със всички рецепти от темата че ми е много трудно да ровя назад като се сетя за някоя рецепта че съм мярнала |

Тоест нещо течно в бутилка или хартиено в плик. 

![]() | Тити аз по принцип съм си нощна птица, стоя на компютъра поне до 2-2,30 ама рядко има някой тук, всички рано лягат. Обикновено със Смърфи и Контеса си стоим по нощите Смърфи да не ти стане много солена манджата, не знам колко ти е солено зелето и като си сложила и зелев сок. Аз като готвя кисело зеле винаги слагам в тенджерата (готвя го винаги на котлона, не във фурната) поне 3 цели картофа. Накрая всички ще се избием за картофите, поемат киселото и най-вече соленото от зелето и стават трепач |

Не се притеснявай от упойката, тя не е тежка като при операциите в болницата и се понася много лесно и леко. Важното е да не се травмира детето!