Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 40 033
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Нова домакиня ли имаме или аз съм пропуснала нещо?

Ако питаш за СГГ  мисля че за втори или трети път пише в темата, освен ако не е от старите кучета, които аз не знам, влиза казва нещо, няма здравейте, няма представяне  newsm78

# 451
.

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 01:16 от titi888

# 452
аз  докато  разбера  какво става , сега  реших  да  прочета  назад   и  видях,че  поста й е изтрит .

# 453
Morena радвам се че писа най сетне, липсваше, няма го Гушан, няма рецепти  Mr. Green
Цял ден ви чета от телефона и не мога да се включа да пиша.

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 01:06 от Баба Яка

# 454
Да явно като я на сметнах и видя и го махна.Ама така де такива глупави мнения малко ми дойде to much .
Моля да се мисли какво се пише.Все пак тук има бременни жени!
На някой  им е първо раждане.

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 01:30 от titi888

# 455
Марчеваааааааа, по мейл можеш ли да пращаш снимки, ще ти дам мейла да ми пратиш снимките на хляба (може и други) и ще ги кача да ги видят колежките домакини. А и ми трябват снимки на наши си произведения, нали  правя сайт със всички рецепти от темата че ми е много трудно да ровя назад като се сетя за някоя рецепта че съм мярнала

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 01:09 от Баба Яка

# 456
Върнахме се, ама нищо не свършихме. Сандалетки нямам. И тъй като зелето вече ще се развали на терасата, го сложих в гювеча със свинско и подправки и смятам да го пека 3-4 часа. Сложих една чаша зелев сок и една чаша вода, сега се чудя това много ли е или малко.

Марче и Славче - аз същи имам сериозен здравословен проблем, но не спирам да пътувам. Лошо ми е, ама животът си продължава. Не мислете за лошите неща, които биха могли да придружават едно пътуване, а за новите места, които ще видите и емоциите, които ще изживеете. Пък ако се наложи, там също живеят хора и имат болници, да не дава Господ.

Марче - поздрави на Италия от мен. Изпий едно силно експресо за мен и изяж една паста. Наслади се на Bella Italiq!

Вио - около нас има много лекари. Те казват: Бонбони не пием и цветя не ядем.  hahaha Тоест нещо течно в бутилка или хартиено в плик.  Peace

Славче - чек-инът минава за половин час, направете си електронен чек-ин, само багажът ще си оставите на гишето. С Бубата винаги ще минавате с предимство на опашките, а самолетите са пълни с малки деца - ще си намери и другарчета. Там храната е много хубава, ако сте в хотел, хората от него ще ти съдействат за пасирането, а ако сте в къща или апартамент, ти ще го правиш. Ти ги знаеш всичките тези неща, просто ти вдъхвам кураж!

Тити - сега прочетох за крадеца, леле ужас! Мъжко момиче си щом си тръгнала и да го гониш.  Peace

Отивам да дочитам, че и малко домашни задачки-закачки имам. Laughing

# 457
Баба яка и ти си нощна птица днес.
Ние се прибрахме от ресторанта .Метнах се в пижамата и съм отнесла в 7. Понаспах се сега ще будувам.
Събуждам се Емо отнесъл до мен. Simple Smile

# 458
Тити аз по принцип съм си нощна птица, стоя на компютъра поне до 2-2,30 ама рядко има някой тук, всички рано лягат.
Обикновено със Смърфи и Контеса си стоим по нощите  Mr. Green
Смърфи да не ти стане много солена манджата, не знам колко ти е солено зелето и като си сложила и зелев сок. Аз като готвя кисело зеле винаги слагам в тенджерата (готвя го винаги на котлона, не във фурната) поне 3 цели картофа. Накрая всички ще се избием за картофите, поемат киселото и най-вече соленото от зелето и стават трепач

# 459
  • София

Смърфи, кис. зеле и изобщо зелето търпи мазнина. Не я щади, ливни още малко и запечи хубаво. Така го обичам. Италия....ми била съм, а и зная как всичко ще процедира, къде ще се яде, какво.. Притеснена съм си нещо.
Гледам филм - руски. "Gruz 200". По Д.С.  Малиййййй....чак да те хване страх, не, не страх , а ужас те обзема.

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 01:22 от marchеva14

# 460
Аз също лягам късно ,но не знаех че късно има някого.
Марче как грешка .Знаеш ли коя е?

# 461
Марчева, писах ти нещо по-горе, може да не си го прочела  Hug
Ами ние с Марчева понякога се засичаме по нощите и си го превръщаме в чат  Mr. Green
А аз обикновено чакам Смърфи и Контеса и знам че ми е време да си лягам  Laughing

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 01:32 от Баба Яка

# 462
Добра вечер другарки ,
днес малко почивка и реших да попиша малко и аз.
Валенето, много ти е трудно, не знам какво да те посъветвам. Аз и до ден днешен имам неистов страх от зъболекари, защото на 9 изядох шумен шамар ,че съм помръднала и оттогава треперя само при миризмата на кабинета.
 Бия си упойка за всичко там. Дано успеете да й подействате и да отвори уста за да й бият упойката. Praynig Praynig
Ти ти, ужас, мъжко момиче си. Къде ти дойде на ума и да го гониш?
Отървала си се ,добре ,че не е носил нож или не са били банда. Имате ли аларма на къщата или поне камера сложена отвън ? Дано го разпознаеш  Praynig
Кокона, почивай си , малко остана ,по-трудното мина. Секциото по-наболява  малко ,но е къде по предпочитаният вариант за мен пред нормалното раждане. Всичко ще е наред, ще видиш  Hug
Баба Яка, добре ,че сте вие със Смърфи,че да имам с някой да си поговоря по никое време .  bouquet
Лукс, как е майка ти?  Много неприятно е това с фамилиите .
Човек си избира партньорите ,но не и семейството . Hug
Славей, насладете се на почивката , после ще си припомняш с умиление колко ви е било хубаво . Hug
Марче, горе главата, нищо няма да стане освен ,че ще си супер ,ще хапнеш уникална паста, джелати, пица и прошуто, ще пийнете невероятно експресно и капучино и ще си много щастлива,че посрещаш празниците именно така   bouquet

Аз изкарах листовките с отличен, вчера правих първото си каране около тиха уличка до нас в живота. Голяма кола, габаритите й са по трудни, автоматик е поне ,което е по лесното,но..
Много зор ще е ,но ще се науча, нямам избор и нямам право на грешки ,че дете карам .
Лека нощ и сладки сънища    bouquet

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 15:49 от Анонимен

# 463
Контеске - Смърди, а? Хубав лапсус се е получил!  Joy

Валенце - вашата ситуация е по-различна от обикновен страх от зъболекари. Защо не говориш с лекарите да й сложиш в едно сокче някакво приспивателно, когато се унесе ще й сложите пълната упойка. Като се събуди, нищо няма да помни, иначе ще си спомни ужаса от слагането на пълната упойка. За нея ще е все едно е заспала.  Peace Не се притеснявай от упойката, тя не е тежка като при операциите в болницата и се понася много лесно и леко. Важното е да не се травмира детето!

# 464
Контеска браво ще стане шофьор щом си се хванала.Не се притеснявай.
Хукнах по-чорапи ама с голи ръце.Сега ме е яд ,че нямах с кво да го цапна поне.Ако имах спрей да съм го гонила до последно.вече държа един дървен стол на малкия до мен до леглото.Прасна ли го с него  ще е в комоцио дълго време.Надявам се да го разпозная.Но едва ли щом нямаше следи.
Мм вика мисли бавно да не изгори някоя невинна душа. Joy
В нас с правят гъргара с мен .Дърпат си очите и ми викат сори сори.Даже малкия взе да го прави.

Общи условия

Активация на акаунт