В момента чета ... 23

• 46 362
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • София
buttinsky,
Скрит текст:
честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива! И да прдължаваш да пишеш такива откровени и силни ривюта на книги. Допада ми много твоя вкус и поглед![/color][/size]

Kally May,
Скрит текст:
пожелавам ти бързо да се оправиш! Ето ти една песничка за разтуха, поздравче!  Hug http://www.youtube.com/watch?v=DzD12qo1knM

Иначе аз си продължавам с "Джойленд", но съм на работа и се надявам през уикенда да понапредна повечко.  Wink Много ми харесва за сега!

# 601
...
Hug
ЧНГ и от мен!!!
Видях, че споменахте "Сняг" на Орхан Памук.Нещо и хвърлих око.Има ли мнения за тази книга?Аз съм се закотвила за англ. вариант на 50 нюанса сиво.
 hahaha Joy да пишеш после дали ти е харесала.
Гигова да не се помайва, а да я почва и тя.
Хах, I'm gettng hot, only by mention it Mr. Green smile3508 newsm73  Stuck Out Tongue Winking Eye

buttinsky, почерпих се, какъв е повода newsm78
Да сте здрави!
Имам рожден ден, днес, Гигова.  Simple Smile

Ох, сори Embarassed, много съм разсеяна ooooh!
Пожелавам здраве, всичко останало ще си го постигнеш и малко късмет отвреме на време за стимул Hug

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 10:22 от Гигова

# 602
  • София
buttinsky, честит празник  Hug! Аз също ти желая здраве и успехи  bouquet!
Кали, оздравявай бързо! Замисляла ли си се да се пробваш с аудиокнига?

# 603
  • София
Замисляла ли си се да се пробваш с аудиокнига?

Не е същото. Пробвах веднъж.... не мога да слушам някой да ми чете, изкуствено ми е.
Ще изтърпя някакси до неделя. Нали имам и Киндъла, на който мога да му увелича буквите, въпреки че не ми се четеше Монца, а Сянката, но нямам много избор  Rolling Eyes .
Благодаря за пожеланията, както и на Петя за поздравчето  Hug !

# 604
  • DE
моби,   bouquet

Честит празник на празнуващите smile3525

# 605
Buttinsky,Честит Рожден Ден и от мен!!!

Да си здрава, щастлива и усмихната! И ( доколкото мога да преценя от постовете ти ) все такъв индивидуалист  Simple Smile!

Чета си "Чуй ме" и все така ми харесва, не съм сигурна дали това не го прочетох тук или пък си е моя мисъл, но разказа е малко едностранен, само от страна на главния герой. Италия ( героинята ) остава някак в "мъгла", мисля, че нейния образ можеше да бъде някак си по-пълнокръвен.
Е, имам още края за дочитане, ще видим.

# 606
Оххх зарязах Стивън Кинг и "Играта на Джералд"- гениален е , но не всичко негово мога да чета...
Скрит текст:
.200-300 страници размисли на жена, която не може да мръдне са ми малко повече и от Дългата разходка...
Започнахза втори пътчета нейна книга, много ми харесва- увлекателно пише.

# 607
  • София
Бутински, честит празник и от мен, миличка!!!  Hug
Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват!  Grinning

# 608
Нямам време напоследък, нищичко от това, което съм си наредила, не съм започнала още, а именно - "Разказ за слона и везира" на Иво Андрич и "За развитието на личността" на Юнг.

Но пък ще поздравя Бутински с най-сърдечни пожелания, бъди жива и здрава, да ти бъде много щастлива и ползотворна цялата година!   bouquet

# 609
buttinsky, честит празник! Желая ти здраве, щастие, много късмет и усмивки!

Кали, бързо оздравяване! Много е неприятен конюнктивитът! Аз последно бях на нокти в началото на декември, когато се развърлува в детската градина на малкия, но той го изкара много леко.

# 610
Скоро не съм се включвала.
В момента чета "Да дойдеш на света"/Мацантини/. В началото съм, но ми харесва много. Стилът на писане страшно ми допада.
А от телефона започнах нещо по-леко - "Стрихнин в супата" /Удхаус/

Сърдечни поздравления за рожденичката! Здраве и щастие желая!

# 611
Хей хора, благодаря ви за пожеланията! Много сте мили.
Аз започвам "Сянката на вятъра". Simple Smile

# 612
Честит рожден ден и от мен, buttinsky!
Най-сърдечно ти пожелавам много слънце, енергия и щастие!  Tada

Продължавам да си чета за госпожица Смила, отпускащо ми действа сюжетът (не съм чела трилър откакто преди около 10 години се обърках и случайно прочетох "Шифърът на Леонардо"!), но и цялата датско-гренландска следа ми е супер любопитна, разгледах 1000 снимки на ледове и снегове. Книгата е написана от истински майстор, има страхотни пасажи.
Simple Smile

И да се оплача - ужасно ми е за дето няма сняг навън, това слънце направо ми действа натъжаващо. Започнах книгата с първия сняг, но така и повече не заваля и усещането ми за сняг сериозно страда.  Crossing Arms

# 613
А от телефона започнах нещо по-леко - "Стрихнин в супата" /Удхаус/

Пиши после отзиви, ако я прочетеш цялата. Аз я започнах, но я зарязах и нещо се чудя дали да я продължавам  newsm78

Честит празник, buttinsky!   bouquet

# 614
  • Пловдив
Честит рожден ден на buttinsky, бъди здрава, обичана и много щастлива   bouquet
Вайда, "Чуй ме" е страхотна", филма по нея също ми хареса много. А мисля scaramouche беше коментирала "Да дойдеш на света" по повод това, че разказа е едностранен, дано не греша. Но наистина и в двете книги на авторката е така, промяна особена няма да има. Въпреки това на мен и двете много ми харесаха.
Аз започнах "Копелето на Истанбул" (колелото  Joy, както го четях преди  Joy), но след "Хиляди сияйни слънца" ми е трудно да я харесам. Едва на 30-та страница съм, ще й дам шанс.
А безснежната (за момента) зима ми е съвсем добре, обичам сняг, но само първоначалната белота, после става зле...

Общи условия

Активация на акаунт