ЗА МАМИТЕ-БЕБЕШКО ОЛИО ИЛИ...?

• 5 564
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
  • някъде
Аз се мажа с масажен крем на Kokona cosmetics-  кокона майка. Сестра ми е много доволна от него - ползвала го е и няма стрии. И не е много скъп 200мл -около 5 лв. Само че е много гъст и малко по-трудно се нанася. Laughing

# 31
  • Sofia
Аз мажа и с бебешко олио ,и с крема против стрии на Дева, редувам ги. Но към средата на 8 - мия месец започнаха да ми се появяват по корема от пъпа надолу и сега вече положението е страшно. Май си зависи от кожата, а не от това с какво се мажеш  newsm78 .

# 32
Аз се мажех с бебешкото олио на Нивеа навсякъде и по тялото  по корема и гърдите Rolling Eyes

# 33
Специално против стриите горещо препоръчвам крема на Дева. Но не забравяй освен корема да мажеш и гърдите, че аз ги пропуснах и сега по корема нямам, ама по гърдите... ooooh!

и аз го препоръчвам силно!!!Корема мажа от 3-4 месец,но нищо друго и като започнах да качвам килограми ми се появиха по гърдите няколко и по дупето.Естествено започнах и там да мажа и нови стрии нямам и дано да не се появят...
Този крем ми  го препорача скоро раждала жена и колкото и да не ми се вярваше ,че ще има ефект,се оказа ,че бъркам.
Много съм доволна,а принципно съм предразположена,имам си стари от рязко напъляване и отслабване
И аз препоръчвам Дева. Ползвах го преди и след бременността, нямам стрии, а по принцип съм предразпложена. Хем го нанасях само 1 дневно, а не 2 пъти както пише на опаковката, домързяваше ме... Embarassed

# 34
  • Пловдив
За съжаление всичко е индеведуално и ако кожата ти не е еластична и податлива на образуването на стрии спасение няма. Аз лично ползвах през бременността зехтин, бадемово масло и крема против стрии на Дева

# 35
Мажи се профилактично нищо не губиш.Аз съм се мазала с бебешко олио,но пак се нацепих ,особено вътрешната страна на бедрата.Ако ти е предразположена кожата към нацепване и да се мажеш и да не се мажеш кел файда.

# 36
  • София
Олио на Икаров против стрий! Много съм доволна!
И аз така!  Grinning
Но също съм на мнение че си е до кожа.
Качих 33 кг и с огромен корем, а нямам една стрия. Като се има предвид, че накрая вече ме стегнаха жегите и не можех да си представя че ще се мажа с нещо толкова мазно.

# 37
  • Резерват "Северозапад"
Моя опит е  - няма значение с какво се мажеш, а да е редовно!  Peace
Съгласна съм Peace!!!

# 38
zdravei nqma zna4enie s kakvo 6te se maji6 zavisi ot tova do kolko ti e elasti4na kojata.as se mazah s kakvo li ne ne pomogna .  love001

# 39
Абе виж, както казват всички, зависи изцяло от еластичността на кожата дали ще се нацепиш или не. Обаче важно е не само мазането, а и храненето. Плодове, зеленчуци, фибри и най важното - много вода - 3литра минимум на ден.
Естествено добрата козметика не е за пренебрегване. Аз си купих на Виши против стрии, вярно 30лв. - 125мл., обаче си струва. Дали ще ми излязат не знам, не съм качила много още, обаче имах по бедрата стари от отслабване и напълняване и те изчезнаха, без да съм подозирала този ефект въобще. Така, че - режим на хранене и мазила доколкото можеш да си позволиш - качествени и дано да има ефект.

# 40
  • Хасково
зависи какво предпочиташ за мазане- олио или крем
за първото дете ползвах олио, но зацапва дрехите
за второто дете ползвах крема на Мустела- препоръчвам ти го
серията на Чико също е добра, а от българските бих ти препоръчала кокона майка
важното е да мажеш всеки ден, колкото се може в от по-ранна бременност

# 41
На КОКОНА МАЙКА крем против стрии, мажи гърдите, корема, краката, абе въобще проблемните места. Аз лично след раждането нямах стрии макар, че качих 22кг. Докато от пуберитета имам стрии.

# 42
Дева  Peace 

само 4,50 е и се хлепкам здраво  Mr. Green .. Засега всичко е наред.. да видим до края какво ще се получи  newsm78

# 43
  • София
Пробвах всичко от зехтин до Лиерак.Ефект нямаше!Всичко си е до кожа според мен.И аз нямах в началото на бременността обаче към края... ooooh!

# 44
Aз ползвам на клиник body butter - горещо го препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт