Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 512
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 020
Кали, поздравления и от мен. Право в десятката  hahaha smile3501 newsm51

# 1 021
Баба Яка -  Peace  bouquet То практичността си е до човека - или я има, или я няма. Ако този дизайн е правен от жена, то поне бих очаквала да има някаква естетика в него (ако разчитаме на клишета  Wink ).

Надявам се утре по някое време да прочета реакция от "горе" на поста на Кали Мей.  Wink

# 1 022
  • КиТ

Не се сдържах Kally May smile3501

# 1 023
Браво Кали  newsm20
Надявам се както ние потребителите прочетохме с удоволствие всичко казано от теб ,така и собствениците да направят същото и да вземат под внимание всичко
!
И този път се надявам на по конкретен отговор от тяхна страна  Praynig

# 1 024
не харесвам новата визия  newsm11 

# 1 025
Усещането за прехода е все едно от мола да влезеш в някоя бакалия, тясно и шарено.

Ох, и при мен е така. Сега съм ту в едната, ту в другата версия, честно, влизам в настоящата, за да си почина от новата.  Confused
Нищо, така пък може да е по-добре, защото ако не ми хареса ще намаля часовете, прекарвани в нета.

# 1 026
  • в сърцето на един мъж...
Kally May, благодаря ти, че облече моите мисли в думи, аз съм лаик, но твоето професионално мнение изразява напълно моето усещане! Надявам се да те послушат и да променят нещата!

# 1 027
  • Sofia
Kally May, благодаря ти, че облече моите мисли в думи, аз съм лаик, но твоето професионално мнение изразява напълно моето усещане! Надявам се да те послушат и да променят нещата!
newsm10

С пълна сила се присъединявам кък казаното!

Струва си поне да прочетат поста  Peace

Kally May  newsm20   bouquet

# 1 028
  • До сърцето...
Kally May изрази това, което се опитвах да кажа (преди найсет страници), но мнението ми зависна, защото не ми стигна .... професионализъм.
Страхотно е, когато има хора, които си разбират от работата.

# 1 029
  • На планетата Земя
 Peace Peace Peace Peace Peace Kally May

# 1 030
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Браво Кали Мей  bouquet  bouquet  bouquet

Сега ако някой рече и да вземе предвид забележките....мечтииии...нищо поне са безплатни.... Whistling Whistling Whistling

Не харесвам новата визия и това си е! ooooh!

# 1 031
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Много хора се опитахме да кажем, че доста неща не са наред в новата визия, но си е друго, когато професионалист го облече в аргументи и поднесе в подходящата форма.
Браво, Kally Maynewsm20 Право в десятката!  newsm10
Дано те чуят! Амин!

# 1 032
Влизам  да попитам, дали цялата тази история има нещо общо с факта, че преди време изчезна възможността  да се преглеждат регистираните потребители на форума, любопитно ми е, просто.
Аз едно нещо забелязах, че Мамма не се е обадила повече след пускането на тази тема, дали не се замисля нещо, както  навремето - от дир-а към мамата или се надявам само Wink

# 1 033
  • Сопот, Пловдив
Kally May, адмирации,   bouquet професионалния поглед си личи отдалеч, искрено се надявам препоръките ти да бъдат взети предвид и собствениците да се засмилят доколко са способни хората, които са им изработили новата визия.

# 1 034
69 страници Rolling Eyes
Явно има проблем с новата визия, едва ли са само похвали.
Отивам да чета.

П.П. Не мога да прочета всичко, но началните страници бяха достатъчни, за да си сменя аватара. Crossing Arms

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 07:54 от Izma

Общи условия

Активация на акаунт