Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 925
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 180
 И аз съм с адблок и съм щастлива,че не виждам реклами! Та колкото и реклами да има, няма да ги видя.Като гледам май все повече потребители ще си го свалят.
особено след блестящата идея да се рекламират памперси в подфорум Училища и набори

# 181
  • най-шареното място

Държа отново да попитам за бутона Извести дали е възможна замяната му с такъв Запис.

Според мен бутон "Харесва ми" е напълно излишен и няма да ни лиши от "Цоп-троп", както някой беше писал по-рано. Поне аз няма да върна 60 страници назад, за да видя чие мнение с колко харесвания е. Ако пък се извеждат на първа страница съвсем ще заприлича на Yahoo answers и разни други подобни.

Належащи промени!

# 182
  • В Космоса
Joy Момичета, разбирам, че сте силно пристрастни, но чак пък такава липса на реализъм вече е смехотворна. Каква ИДЕНТИЧНОСТ, като 99% от аватарните ви композиции са еднакви? Joy Не само няма идентичност, но и се сливате в едва маса - като види човек четири огромни и цветни картинки, вързани тематично, автоматично казва: "А, аватарка"... Това ако е идентичност... Тъкмо ви запомни човек, и вие се "преобличате"  Joy

Съгласна съм, че се уеднаквихме доста, особено след като има тема, в която се предлагат съчетани и оразмерени аватари и подписи от няколко потребителки за всички останали. Но моите си ги правя аз и категорично отговарят на мои настроения, душевно състояние, сглобявам си ги с огромно удоволствие и си се наслаждавам на визията си. Всъщност, наглед са идентични, но всяка си избира такива, които отговарят на нейната индивидуалност, а те в повечето случаи имат и послания и то различни.(Другата еднаквост идва от игрите, които провеждаме на еднаква тематика, но те са веднъж седмично и ходим с тематични аватари само 1 ден.)
По принцип не е ли това идеята на аватарите - всеки потребител да си избере картинка, която отговаря на неговото аз, която му харесва и да се различава от останалите, въпреки че формата и размерите са еднакви за всички.
За важността на мнението - всеки може да го прецени според собствените си възприятия, независимо имаш или нямаш аватари и подписи. Това не е никакъв аргумент против, за мен. Като не ти харесва да гледаш - скриваш ги и си преценяваш стойността на мнението без картинки, ако не ти пречат, преценяваш мненията без да ги скриваш.  Peace

# 183
Не,че има значение,но и на мен новия облик не ми харесва. Прилича ми на дир.бг. Crossing Arms
И аз си искам запазени размерите на аватарите.
П.П. А защо е нужно да се прави нов облик? newsm78 Какво му е на стария?

# 184
Не съм от аватарните теми, но съм абсолютно против новите размери - безумие е.
Пуснете анкета, така поне ще се преброят гласовете За/Против новите размери.

# 185
  • Сопот, Пловдив
Аз само пак ще отбележа, че виждам все повече потребители, които НЕ пишат в аватарните теми, да се изказват против орязването на аватарите.

# 186
  • Sofia
Пак ще ми трябва доста време за да свикна  Close
Защо е нужна тази промяна  Crossing Arms

# 187
Роис, не, бе! Ние сме ги подкупили да пишат, че са против. ooooh!
Мамма, отново - пуснете анкета?

# 188
  • най-шареното място
Нормално е аватарите да са еднакви. На повечето места е така. Вероятно в началото не е било приоритет и потребителите са свикнали.

Въпросът е защо няма записване, при все, че известяването пълни кутиите, а "запис" в тема не се толерира...

Маркетинг и цели ОК. Обаче и полезност да има. Още се разводнява, още по-неподредено...

# 189
  • София
За съжаление съм съгласна със скрита Фуста
Форумът става все по-малко атрактивен и за мен, по много причини...за съжаление това е поредната промяна в отрицателна посока. Но и аз съм само един потребител, форумът няма да изгуби нищо кой знае какво от моите мнения  Tired

И аз се присъединявам към вас  Tired

Орежете всичко, но моля ви направете по-големи изскачащите реклами....плийз  Praynig
 #Cussing out

# 190
  • Сопот, Пловдив
Роис, не, бе! Ние сме ги подкупили да пишат, че са против. ooooh!

Разбира се, убедена съм, че това ще е довода пак.
Скрит текст:
Както, разбира се, станахме банда на годината само благодарение на агитации, ходихме по темите и раздвахме по 50 лева и две кебапчета на човек, че да гласуват за нас, все едно мога да задължа някой да гласува за мен само като му напиша "Моля, гласувайте за еди какво си.". Та и сега, наагитирахме ги, голяма сме мафия. Twisted Evil

# 191
  • София

Първата публикация на тема ще е по-голяма и аватарът на автора ще е видим в размери 80х80 пиксела.

Аватарите на отговорилите в темата - 60х60 пиксела

Съвсем видими са (тук излизат смалени и леко смачкани, тъй като системата автоматично намалява изображенията в публикации до 600 пиксела).
Аз съм на увеличение 150% и пак ми изглеждат малки.Намалих на 100% и се виждат само цветни петънца.

# 192
Защо е нужна тази промяна  Crossing Arms

УЖ за наше улеснение. А защо не виждам до тук някой да скача от радост?

Повечето потребителки, които изказаха мнение, познавам като позитивни хора, които са на "ти" с технологиите. Не мисля, че изказаното от тях мнение е просто негативизъм или пък някакъв каприз.
БГ МАММА трябва да се замисли сериозно според мен над въпроса ЗАЩО всички до тук сме ЕДИНОДУШНИ по въпроса с аватарите (изключвам някои единични мнения) Thinking

# 193
  • София
И на мен не ми допадат новите идеи. Crossing Arms И за аватарите /макар, че не съм от най-активните "аватарки"/, все пак за мен аватара е важна част от облика ми тук и винаги съм го съчетавала с душевните си нагласи или в някаква друга връзка, но определено държа аватарите да останат в този си облик.
На мен самата, определно ще ми трябва доста време и настройка докато свикна с новия облик на форума, да го възприема.

# 194
ОК и аз съм за анкета  Peace
Но кой ли ни чува ,ако се пусне такава трябва да се съобрази някой с нея ,а има ли такива  Thinking кой го интересува какво мислим ние -никой  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт