Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 923
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 195
  • Den Haag
Съгласна съм с ~Artemis~ Peace
Надали някой ще ни обърне внимание, вече са взели решение и ние само си пишем празни приказки. Промените са ужасни, заприличваме на фейсбук, защо? На кому е нужно това? Форума ще се свие и ореже, и от всички страни ще е пълно с реклами, ми следващия път да свият още малко да да заприличаме на скайп  Tired.

# 196
Аз само пак ще отбележа, че виждам все повече потребители, които НЕ пишат в аватарните теми, да се изказват против орязването на аватарите.

Аз, аз! С протестен аватар съм  Crossing Arms

# 197
 И аз съм с адблок и съм щастлива,че не виждам реклами! Та колкото и реклами да има, няма да ги видя.Като гледам май все повече потребители ще си го свалят.

Може ли да кажеш как се прави? Много ме дразнят тези реклами!

# 198
Перспективата личното инфо да е над текста на постовете не е хич добра идея.
В сегашния вариант (отстрани), инфото не натоварва, попада в периферното зрение и само ако искам, се съсредоточавам на него.
По важни са постовете и те трябва да са основни, а не информацията за пишещия.

Абсолютно подкрепям!
Това е пълна недомислица,
като толкова ви трябва повече място за реклама,
просто намалете колонката с информацията,
но не качвайте инфото над мненията  ooooh!

Аз само пак ще отбележа, че виждам все повече потребители, които НЕ пишат в аватарните теми, да се изказват против орязването на аватарите.

Аз, аз! С протестен аватар съм  Crossing Arms

+1

# 199
  • София
 И аз съм с адблок и съм щастлива,че не виждам реклами! Та колкото и реклами да има, няма да ги видя.Като гледам май все повече потребители ще си го свалят.

Може ли да кажеш как се прави? Много ме дразнят тези реклами!
Честно да ти кажа, отдавна беше.Във Фейсбук ми бяха дали линк от където да си го сваля!

Ако си с хром, виж тук.

https://adblockplus.org/bg/chrome

# 200
  • МАРС
Да се надяваме, че щом са пуснали такава тема, съответно ще има кой да отрази желанията ни.
Лиляна, форумът целокупно те поздравява с аватара на Cafelate.

# 201
Има и Адблок за Мозила с плъгин за изкачащите прозорци. Simple Smile

# 202
Разбирам мотивите за промяната и подкрепям усилието да се развивате.

Решението за позиционирането на личната информация над мнението обаче - не разбирам, според мен противоречи на всякаква прегледност.
Драстичното намаляване на аватарите и подписите ужасно ме разочарова, при все че не участвам в аватарни теми и не се 'преобличам' час по час. Буквално лишава форума от цвят и радост (простете лиричното отклонение, но така го възприемам). Звучи ми като приканване да рапортуваме по същество, строго и подредено и без много емоции. При положение, че предимно чета и пиша в по-лековатата част от форума, благодАрим, направо се убива всякакъв фън.

# 203
да си покажете средните пръсти на аватарите показва невероятната ви позитивност и добро отношение към стопаните на форума и другите потребители, дмам ... и после някой не се чувствал добре във форума ... свийте си "пръстите" и ще направите света /и форума/ едно по-добро място за всички 
и го казвам като потребител, не като модератор, не обръщайте внимание на зелените ми звездички

# 204
  • Ямбол
....
Благодаря! Само толкова ли можеш? Това ли ви е лицето?

# 205
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Joy Joy Joy
 Peace

Моят поздрав е за администраторите и вниманието, с което изслушват тези, които им осигуряват хляба!
Бубанка, и моята визия е протестна- къде е пръстът в нея? Или толкова само умеете да отвърнете на недоволството- с ответна обида? Понеже звездичките ти ги отчитам, прощавай!

# 206
Аз от съвсем скоро съм при аватарките. Доскоро си слагах само аватар и нямах подпис, но ми беше много приятно да гледам техните, и ми е цветно, и красиво.
Против съм намаляването на размерите.
Не че някой ще се съобрази с мнението ми, но да си кажа. Peace

За сметка на това много ме дразнят изскачащите реклами. Особено тези на бг дама, които закриват част от мненията и не можеш да затвориш.

Новата визия на форума не ми допада.

# 207
Изпускам словесните оргии  Laughing , та затова запис!

Присъединявам се към негативното отношение спрямо миниатюрните аватари.
Също така си позволявам да дам предложението опцията за смяна на имената да отпадне. Тъкмо запомниш даден потребител и той решава да си смени името и аватара и иди го разбери ..

# 208
  • Sofia
Направете анкета с ЗА и ПРОТИВ и се съобразете с мнението на мнозинството  Naughty

# 209
  • Велико Търново
И аз в кюпа! Дано поне тукашните "управници" не ни отнемат удоволствието! 'Щото реалните вече ни омаскариха съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт