Лидл ::36::

• 89 477
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
  И аз се загледах в караокето.
Предполагам да си пускаш песни на тв то и да пееш от там напрамо

# 361
Дали някой знае дали маргаринът за печене (готварски ли се водеше  newsm78) е в постоянния асортимент в ЛИДЛ, или беше инцидентен? Не успях да го взема тогава, после не съм го търсила, но ми се иска да пробвам едни коледни сладки с него, че вече умопомрачителни количества масло използвах, доста соленички ще са   Mr. Green

# 362
  • София
Аз да попитам - преди пускали ли са стойка за китара и ако са пускали, някой дали е купувал? Дядо Коледа трябваше да ни подари калъф за китарата, но понеже не може да намери Wink , като видях стойките реших, че няма да е лошо калъфа да се замени със стойка. Че китарата стои в кашона прибрана и от кога ни се пили на главите за стойка.
Имаме стойката - харесва ни. Simple Smile

# 363
Похвалвам портокалите, които са на промоция-идеални са за сок. Тази лампа също е много симпатична. И въпрос- в Лидл има ли крушки и ако да, къде да търся?

# 364
Похвалвам портокалите, които са на промоция-идеални са за сок. Тази лампа също е много симпатична. И въпрос- в Лидл има ли крушки и ако да, къде да търся?

Не съм виждала крушки.

# 365
днес минахме през този магазин , исках да купя и опаковки за подаръци , но нямаше нищо - нито хартия , нито торбички , нито друга украса ( като панделки ) ,
защо така зле в тази насока ?

# 366

Не съм виждала крушки.

Мерси, vela!

# 367
Какво е мнението ви за шиатцу масажиращата седалка newsm78

# 368
  • Русе
Аз да попитам - преди пускали ли са стойка за китара и ако са пускали, някой дали е купувал? Дядо Коледа трябваше да ни подари калъф за китарата, но понеже не може да намери Wink , като видях стойките реших, че няма да е лошо калъфа да се замени със стойка. Че китарата стои в кашона прибрана и от кога ни се пили на главите за стойка.
Имаме стойката - харесва ни. Simple Smile
Благодаря!  Hug

# 369
  • гр. София
gaber, днес си купихме тази масажираща седалка. Пробвах я и според мен хубаво масажира. Приятелят ми също остана доволен. Нямам база за сравнение, защото не сме имали друга такава седалка, но след масажа се почувствах добре.

# 370
За тази масажираща седалка и аз за момент се замислих, но.... оптимизирах решението си за подарък с една възглавница против хъркане  Laughing
Май седалката наистина върши някаква работа, защото онзи ден пред мен на касата таксуваха 4 бр.на 2 клиента. Thinking

# 371
Каква е възглавницата?

# 372
Каква е възглавницата?

Не е от Лидъл.  Naughty
Скрит текст:
От Метро е - в новата промоция от вчера!Марката е DILIOS=  Завивките и спалните комплекти им са супер, но за възглавницата - дано върши някаква работа, че иначе трябва да се развеждам!

# 373
  • Балчи-Варна
Масажираща седалка-облегалката обхваща ли гърба до горе,ако не до каква височина на гърба стига?Гледах я и аз и ми се видя,че няма да обхване на височина целия гръб.Най-вече ми трябва за врата и раменете.

# 374
  • Пловдив
darinanda пробвай с тапи за уши  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт