Лидл ::36::

• 88 160
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
Aз имам метлата от миналата година.Не дърпа като прахосмукачка,просто се върти една четка и събира боклуците в контейнерчето долу (това оранжевото).Не е лоша,а пък и на половин цена както е сега,направооо..(аз моята я взех за 44лв.)

# 721
  • Пловдив
Aз имам метлата от миналата година.Не дърпа като прахосмукачка,просто се върти една четка и събира боклуците в контейнерчето долу (това оранжевото).Не е лоша,а пък и на половин цена както е сега,направооо..(аз моята я взех за 44лв.)

Дес, благодаря за отговора. Значи фин прах няма да може да събере, щом не засмуква.

# 722
Ананасите,които бяха пусмали преди Коледа се оказаха мноооогоооо сладки!!!!

# 723
Някой купувал ли е шиацу възглавницата за масаж, интересува ме доволни ли сте?

# 724
Много пъти се писа за тази възглавница.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search2&search=%F8% … 24&advanced=0

# 725
в Лидл на Ботевградско шосе преди час имаше десетина метли,ако някой търси  Party

Цвети, много благодаря!!!  Hug Днес отидох към 12.00 имаше само 3 бр. метли и вече и аз съм горд собственик на такава Simple Smile докато пазарувах обаче остана само една Simple Smile

# 726
  • София
Аз също изпробвах вече метлата-на килим, ламинат и теракот. Най-много ми хареса как изчисти килима. Имам въпрос към тези от вас , които я имат от по-дълго време. Кога я зареждате- след всяко чистене или чак като  е изтущена батерията  Thinkingи дали ще й пречи ако постоянно стои включена към зарядното за да е винаги готова за ползване  Wink

Според мъж ми се зареждала след като се изтощи батерията, а не стои вързана на зарядното (имаме малка ръчна прахосмукачка, която си стои на стойка-зарядно винаги). Но половинката е маниак на тема пазене на живота на батериите. Аз така и не прочетох упътването на метлата. Но определено я считам за

Ползвам метлата от две години. И мъжът ми е категорично на това мнение- зареждане само при изтощване на батерията. Дори той я изтощава докрай, пуска я така на място да работи няколко минути, като усетим, че  вече намалява мощността. Но и моят е малко "луд" на тема електроника. Още няколко месеца след закупуването и направи "подобрение" на метлата. Отстрани някъде залепи едно парченце картон и слюда под него, защото оттам влизаха косми и прах и се набиваха вътре на оста на електромотора. Сега ми го диктува, за да го напиша Laughing. И като се набиваха там започна да ми прави впечатление, че зареждам, ползвам един път и тя пак започва да работи на бавни обороти, като че е за зареждане. И той с удоволствие погледна и направи това подобрение Crazy

Чай купуваме един прекрасен на вкус- със 7 билки, в кутия. Наистина е много приятен.

# 727
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз също изпробвах вече метлата-на килим, ламинат и теракот. Най-много ми хареса как изчисти килима. Имам въпрос към тези от вас , които я имат от по-дълго време. Кога я зареждате- след всяко чистене или чак като  е изтущена батерията  Thinkingи дали ще й пречи ако постоянно стои включена към зарядното за да е винаги готова за ползване  Wink

Според мъж ми се зареждала след като се изтощи батерията, а не стои вързана на зарядното (имаме малка ръчна прахосмукачка, която си стои на стойка-зарядно винаги). Но половинката е маниак на тема пазене на живота на батериите. Аз така и не прочетох упътването на метлата. Но определено я считам за

Ползвам метлата от две години. И мъжът ми е категорично на това мнение- зареждане само при изтощване на батерията. Дори той я изтощава докрай, пуска я така на място да работи няколко минути, като усетим, че  вече намалява мощността. Но и моят е малко "луд" на тема електроника. Още няколко месеца след закупуването и направи "подобрение" на метлата. Отстрани някъде залепи едно парченце картон и слюда под него, защото оттам влизаха косми и прах и се набиваха вътре на оста на електромотора. Сега ми го диктува, за да го напиша Laughing. И като се набиваха там започна да ми прави впечатление, че зареждам, ползвам един път и тя пак започва да работи на бавни обороти, като че е за зареждане. И той с удоволствие погледна и направи това подобрение Crazy

Чай купуваме един прекрасен на вкус- със 7 билки, в кутия. Наистина е много приятен.
може ли снимка на чая

# 728
Ох, ще взема и аз да процедирам като вас с метлата.

# 729
# 730
  • София

този и аз много го харесвам, също и лайката и ментата от серията.

# 731
  • София
Здравейте и за много години. Влизам със следният въпрос: Знае ли някой нещо за инхалатора Санитас, който тръгва от четвъртък 09.01. в новата брошура? Как може да се разбере какви са му параметрите и от кой вид е? Благодаря предварително! Успешен ден!

# 732
Решила съм утре да си купя тенджерата под налягане. Някой има ли впечатления от тази тенджера? Пускали ли са я преди?

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 15:45 от VAVA

# 733
Моля за бърз отговор-има едни дълги кексове, няколко вида са.Моля за отзиви от тези, които са купували от тях и кой вид се харесва най-много? newsm78

# 734
Кексовете са хубави, купувам и от двата вида-с какао и без.На мен този без какаото ми харесва повече.

Общи условия

Активация на акаунт