Отговори
# 15
  • У дома :)
Фтиам ощи малко да поФемирствам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И никой да ни ми съ точи за министерскутУ постчи Naughty

Ай целувки и лека нощ от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И Зизулийке Hug Heart Eyes дано утре ти е по-добре пръстчето Hug Hug Hug Hug

# 16
  • Още у мъглата ...
Фтиам ощи малко да поФемирствам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ай целувки и лека нощ от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ай, лека, Ели  Hug Heart Eyes Heart Eyes ... до после  Mr. Green

# 17

И аз се чудя, дали да не направя същото... Rolling Eyes Heart Eyes

Ко шИ прайти с титлитИ в министреството?  Mr. Green  Докато повторите тия ми ти имена при клетвите...... и последния да затвори вратата  smile3534

# 18
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 19

Ай, лека, Ели  Hug Heart Eyes Heart Eyes ... до после  Mr. Green

Габче Hug Heart Eyes не знам дали ши издържа до после Joy Joy Joy JoyСнощи както съм гледала АФК и така съм заспала с лаптопа в леглото и тъй до сабах без да мръдна Mr. Green И сутринта мъж ми кат ме видя как си спинкам с лаптопа и ми вика ти обаче наистина не си добре и аз му викам ама ти ся ли разбра Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ако не съм отнесла плувката по-късно ши дойда пак Wink

# 20
# 21
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тук съм,гледам много,не съм липсвала  Joy Joy Joy

# 22

Ко шИ прайти с титлитИ в министреството?  Mr. Green  Докато повторите тия ми ти имена при клетвите...... и последния да затвори вратата  smile3534

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ди Hug Heart Eyes

Па флянах у чуждите постове Joy Joy Joy

# 23
  • У Диспансера ...♥♥♥
Моя мъж редовно си ми казва и диагностицира,че не съм била добре,туй че не си само ти Ели,споко  hahaha hahaha hahaha

# 24
# 25
тя така се разконцентрира и не мисли върху пръста Joy Joy Joy Joy а и търкалото и е най-удобно да цели Joy Joy

# 26

Ееееееееееее, Иркааааааааа,  знаеш как да се появиш!!! Какво да ти кажа? БРАВО!  newsm51 newsm51 newsm51

Ко шИ прайти с титлитИ в министреството?  Mr. Green  Докато повторите тия ми ти имена при клетвите...... и последния да затвори вратата  smile3534

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ди Hug Heart Eyes

Па флянах у чуждите постове Joy Joy Joy

ЕлитУ, споко душата, аз съм гостоприемна!  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 27
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох,и едно старо ще ви метна  hahaha hahaha hahaha

# 28
Моя мъж редовно си ми казва и диагностицира,че не съм била добре,туй че не си само ти Ели,споко  hahaha hahaha hahaha

Ирчик Hug Heart Eyes ма тва взе да случва откакто го загледах Емирчо Joy Joy Joy Joy Joy

# 29
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И моя туку що ми каза, че съм луда и така нема да ми уври боба... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт