Отговори
# 30
# 31
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Тя щот с болен палец един път гУ е написала и после само копи-пейст чий по-леснУ. Wink
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама заслужава един ред чичеци -  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Айде за Гъбка един ред - newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ирче,  Hug де одиш къз?

Ако нямате какво да правите тази вечер - имам юбилей!  newsm47 Вече 130 теми съм не само на балконя, ами и долу - на сцената.  smile3521

newsm78 И ако не се лъжа още една сладурана май трябва да празнува същото като мен. smile3534 newsm03

# 32
  • У Диспансера ...♥♥♥
Олеее и туй също  Joy Joy Joy Joy

# 33
  • Още у мъглата ...
Фтиам ощи малко да поФемирствам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И никой да ни ми съ точи за министерскутУ постчи Naughty

Ай целувки и лека нощ от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И Зизулийке Hug Heart Eyes дано утре ти е по-добре пръстчето Hug Hug Hug Hug

И аз се чудя, дали да не направя същото... Rolling Eyes Heart Eyes

Ко шИ прайти с титлитИ в министреството?  Mr. Green  Докато повторите тия ми ти имена при клетвите...... и последния да затвори вратата  smile3534

Ти ни нъ мисли, ша си гу запиша на кастифончи, ако трябва, за да ни съ изложа при клетвата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 34
Айдееее, почнаха да се подмазват  Joy

Тя рибата още в морето, вие сложихте тигана.

Така, така, тъкмо ще напраим по-добър подбор - който даде повече ..........  Mr. Green
За депутат...долна миза...50 000 евраци Mr. Green

Ох, бе, тия ше ме корумпират  ooooh!

Обаче, не било лошо да ти се подмазват, чичеци да ти подаряват и да наддават  Joy Joy

# 35
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ели,и аз от как гледам Емко ми се повтаря  hahaha hahaha hahaha
Титли,митли,аз не се притеснявам,тя Зизуна какъв хубав пост ми е избрала,па как мисли за мен кога ме няма  Hug Hug
Проф,на рожден ден бях,на едно детенце,за това подранихме  Hug Hug

# 36
Хелоууууу  Hug и аз да се прибера навреме кат бял човек  Mr. Green ко прайте душички и какво изпуснах тези дни  newsm78

# 37

чек да ретуитна и аз туй глозното  Peace Peace Peace

# 38
  • У дома :)
Оооооооооооо Манка Президентшата  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 дан мъ забрайш Joy Joy Joy Joy

# 39

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Фтиам ощи малко да поФемирствам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И никой да ни ми съ точи за министерскутУ постчи Naughty

Ай целувки и лека нощ от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И Зизулийке Hug Heart Eyes дано утре ти е по-добре пръстчето Hug Hug Hug Hug

И аз се чудя, дали да не направя същото... Rolling Eyes Heart Eyes

Ко шИ прайти с титлитИ в министреството?  Mr. Green  Докато повторите тия ми ти имена при клетвите...... и последния да затвори вратата  smile3534

Ти ни нъ мисли, ша си гу запиша на кастифончи, ако трябва, за да ни съ изложа при клетвата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

smile3533 smile3533 smile3533

# 40
  • У Диспансера ...♥♥♥
hahaha hahaha hahaha

# 41
  • Още у мъглата ...
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох, Иркааа  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

А за романтиката  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 42
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хелоууууу  Hug и аз да се прибера навреме кат бял човек  Mr. Green ко прайте душички и какво изпуснах тези дни  newsm78
Хилоуууу,ми нищо полудяваме си с нормалното темпо  Joy Joy Joy

# 43
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Hug Heart Eyes Heart Eyes

Тая па сЪ прай на честна нашта премиерка... Joy Joy Joy
Не се ловете...тва е поза... Laughing Laughing Laughing
Давайте си баниците инак изгорехте. hahaha hahaha hahaha

# 44

Общи условия

Активация на акаунт