Аватарна тема 45 - Прозорец

• 21 037
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
  • гр. София
Дано.  Praynig Praynig Praynig

# 631
Момичета не знам дали сте видели тази тема затова ви я пускам.
ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

Шоколадче благодаря за хубавите новини, дано да стане по-бързо и да не е за кратко  Praynig

# 632
А,дано ама дали newsm78

# 633
  • София

Космото? Там от години е пълна анархия  hahaha Предишната интернет редакторка ми е позната, на нея и беше стигнало до гуша от всички олигофрени и беше вдигнала ръце Laughing Щом дават поле за изява на Киторина, нас няма да ни закачат  hahaha

Ама може и шефовете да благоволят малко да спестят тази всичката красота и иновативност, и да го направят използваем форум.Отново...

А дали ще ни приемат в тези форуми? Обикновено доста се сърдят на многото картинки, защото натоварват форумите.

# 634
  • КиТ

Ирайн,много не ти си е получил цитата ,ама те разбрах де  hahaha Гледам има светлина в тунела,ще видим кво ще стане и туф,туф...към нови хоризонти  Crazy

# 635
  • гр. София
Вие имате ли идея за какво ви се ползва сайтът въобще?!?!?!
Направете го както преди - отгоре разните новини и статии + някоя реклама, след това форумът и накрая рекламите. Отделно - разделете нещата по цвят, шрифт, големина на буквите и пр. Сега не се разбира кое е тема, кое - мнение, кое - реклама, кое къде започва и къде завършва.
Това с увеличаването на аварата и подобни ще е ужасно дразнещо, от сега ви казвам.

Тази дама май си проси скандал, а?  newsm78

# 636
Оо, не Шоко моля те.
Да не започваме пак.
Тук въобще нещата не опират до аватари и подписи вече.
Четенето е ужасно натоварващо и напрягащо.
Това да оправят пак ще съм доволна.

# 637
  • гр. София
Аз доколкото разбрах от ММ програмист има начин да си оправим платформата в нормален изглед, но  ми каза, че ще ми хелпва след окончателните промени.  Peace

# 638
Ой, аватарки, какво направиха тез хора, ужас  ooooh! Дано върнат стария облик наистина  Praynig
Ерин, честита победа  Hug
Свирнете като оформите инициативата за бебета, искам да се включа  Hug

# 639
Тази визия е просто някакъв кошмар....дано да се откажат от идеята да я променят и да си върнат старата.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 00:58 от Sellene

# 640
Какво се случва? От сутринта никой не е писал. newsm78 Помислих, че пак нещо се е развалило и не ми излиза темата в "Нови отговори". Simple Smile

# 641
# 642
  • КиТ

Влизам  първо в тая тема,ама като гледам,няма промяна към старата визия  Whistling отивам да проуча въпроса  Crazy Joy дано ми издържат очите повече време  Rolling Eyes

# 643
Ми,тъпо ,та тъпо-много ми се натоварват очите и да пиша и да чета.
Дано има промяна Hug

# 644
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В шок съм и ме болят очите. Побъркаха ни тия диви лопери Tired.

Общи условия

Активация на акаунт