Аватарна тема 45 - Прозорец

• 20 605
  • 712
  •   1
Отговори
# 645
  • КиТ

И това,ако не сте го видели:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755791.0

# 646
Хайде да ни е честито-не съм влизала вчера, но 15 минути вече седя и се отказвам-главата ме заболя да се килвам на ляво  ooooh!, да търся къде е отговора и да цъкам постоянно на рекламките отдолу, които видиш ли нямало да ги има  ooooh!

Момиченца, кажете каква е новата тема...не мога още да чета -пожалете ми вратленцето  Hug

ааа и ако ми покажете как да си цъкна и аз аватарчето в нормални размери /каква таблица да направя/ и трябва ли постоянно да я копвам на всеки отговор, който давам....и да аватарчето ми "се вижда в нормални размери, като цъкнеш с мишката върху него и изобщо не е размазано"...врели-некипели  Hug Hug Hug

# 647
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Готова съм да си сдам подписа, за да ми върнат аватара в човешки размер и отляво.

# 648
Готова съм да си сдам подписа, за да ми върнат аватара в човешки размер и отляво.

аз също!

Ако се запази в този вид и без това ще изключа подписите Sad

На мен също ми е трудно да чета, втори ден се мъча с  темата с коментарите за новия облик и не ми се получава, отделно , че непрекъснато ми блокира браузъра Confused

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 12:17 от loca

# 649
  • В Космоса
На мен ми е по-лесно като има картинки в подписите. Иначе ми е манджа с грозде от шрифтиве - мнения, цитати, буквички в подписите. Ужас! Не мога да разбера къде почват и къде свършват отделните постове. Tired

# 650
Аз пък изключих виждането на подпици и аватари,че се получава текст-снимка-текст-снимка и се побърках. Embarassed
А за по-лесно давам нов отговор и чета от долу на горе.

# 651
А за по-лесно давам нов отговор и чета от долу на горе.
Много хитро. Laughing Благодаря!  bouquet

# 652
  • София
Да невърнаха старата визия току що?  newsm78

# 653
ура, ура, ура  newsm44

# 654
  • КиТ

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 655
  • I want it all and I want it now.
 Party

# 656
Дано измислят нещо ,което да е подобно на тази версия ,много си е хубавичко така  Heart Eyes

Аз предлагам да изберем сега една комбинация от тези предложените ,да се накиприм докато е в добър вид форума  Peace

Ако имате желание да го направим разбира се  Peace
Аз ще помогна в броенето ,ако се наложи ще си предложа и услугите и да събера комбинациите ,малко ще ми е трудно ,защото ми е за пръв път ,но за идеята ще се постарая  Peace

п.п след малко ще изляза ,но след 18ч. съм свободна ,ако решите нещо ще се отзова  Peace

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 14:33 от ~Artemis~

# 657
Така ли ще остане или пак ще си правят експерименти?

# 658
Така ли ще остане или пак ще си правят експерименти?

За съжаление ще е временно докато преработят новосъздадената ... информационна платформа.  Mr. Green

# 659
Направо ми се иска да им пожелая неуспех в преработването. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт