Аватарна тема 45 - Прозорец

• 20 620
  • 712
  •   1
Отговори
# 90
От 16 ще съм така  Whistling

скрита Фуста
Усмихнат
Потребител
**

Публикации: 1 248

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 21:14 от скрита Фуста

# 91
 Crazy  Mr. Green

(мишленцата са прекрасни  Heart Eyes )

# 92
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, няма- едната мишка ще е над другата hahaha
И ще мъкнеш отделно личното инфо под миниатюрата

# 93
  • КиТ
 Shocked Ще ходим с лупите  hahaha

# 94
  • гр. София
Това някаква подигравка ли е с нас?  Crazy

# 95
  • КиТ
Това е отмъщение,казвам ви две годи подред печелим,ни моИ тъй  Naughty Tired

# 96
Crazy  Mr. Green

(мишленцата са прекрасни  Heart Eyes )
Нали, Девичка ме подкукороса. Да взема да нося и другите дорде е време./ох, че книжовно се изказах  Crazy/

# 97
  • гр. София
Фусте, почвам да ти завиждам на картинките. Много са ти хубави мишленцата.  Hug Hug Hug Hug

# 98
еее, че кофти новина... Как ще си играем сега игрите Sad

# 99
Фусте, почвам да ти завиждам на картинките.

Joy Joy Joy

# 100
  • гр. София
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 101
Игрите можем да си играем и само с предложения - даже можем да си увеличим малко размерите.  hahaha
Друг е въпроса, че няма да можем да ги разхождаме.
За мен е изключено да коментирам какъвто е да е аватар с размер 60/60...Как ще го видя?  Joy

# 102
Игрите можем да си играем и само с предложения - даже можем да си увеличим малко размерите.  hahaha
hahaha Това ми хареса.

# 103
Оф, иде ми да им напиша, че ни убиват хобито Tired Не, че няма да измислим вариант да си го поддържаме, но друго си е да можем да си разходим дрешките.
А и да им дам за пример tialoto.bg преди няколко години - промениха си кардинално вида на сайта и форума, потребителите скочиха, те си го оставиха така. В сайта вече почти не се пишат коментари за разлика от преди, а тогава над половината потребители сигурно престанаха да пишат във форума им, сега гледам, че се е посъвзел. При тях проблемът беше, че имаха и доста бъгове освен всичко останало и много бавно ги отстраняваха, bg-mamma е доста по-голям и всеобхватен форум с повече потребители и надали една такава промяна ще откаже много хора да пишат, повечето просто ще се примирят, но поне на мен това ми е показателен пример как с един опит за кардинални промени един сайт може да загуби много.

# 104
  • Телиш/Плевен
Да се изкажа и аз... 60х60 наистина и малък размер за аватар, но съм посещавала години наред форум, в който аватарите бяха такива и нямах проблем. Е, след време ги направиха 100х100 и потребителите бяха по-доволни.  Crazy Не мога да взема категорична позиция, защото за мен графиките никога не са били от толкова съществено значение и в крайна сметка мога да нося аватар и 20х20... Blush
Не ме бийте (много)... Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт