БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 684
  • 727
  •   1
Отговори
# 60

Ох , тичай , но не може...Все пак трябва да се работи  Simple Smile
Благодаря  Hug

И на  вашето производително семейство поздрави !

Бачийска , много си го изпипала , браво .

# 61
Ведър и усмихнат ден на всички пожелавам!
Прекрасни неща.
Бачийска Айфеловата кула много ми хареса.

# 62
Браво момичета- творите уникални коледни играчки! (и други красоти покрай тях...)   bouquet
догодина и аз  Rolling Eyes
Добри, много благодаря за гоблена, но нещо не мога да си сваля схема... не ги разбирам тези езици... ако може и да ме светнете как да си ги сваля?!  newsm78 Praynig

# 63
  • София
Не че аз съм най добрия специалист дето да ти отговори,но понеже се мъчих та знам.Трябват ти топки от стиропор,пистолет за силикон,ширит и плат за гръб или две бродерийки,лепило,отвертка и макетно ножче А ето и линк как се сглобява http://www.youtube.com/watch?v=XsY4uus7UIQ&feature=player_embedded
Това е благодарение на Роси   bouquet
Много благодаря! Намерих един сайт от който да се снабдя с материалите и ще пробвам  Hug

Предполагам, че си открила този, страшно коректни са и имат всичко. http://www.8888bg.com/

Роси, разкошни камбанки и топки!   bouquet

Както и останалите красоти!   bouquet

Аз като рамкирам, обикновено ми излиза доста скъпо (а може би все такива рамки ми харесват). Много ме е яд, че няма да мога да си рамкирам "Есента", ще ми излезе около 150 лева  Tired Чудя се дали да не я дам само да я опънат, а пък рамката по-натам  Thinking

# 64
  • UK/София

Благодаря на всички за похвалите за рамкирането.Делото е на съпругът ми, аз съм с две леви ръце. Simple Smile

Умишлено написах, че сме купили професионален нож за рязане на паспарту.Тези дни той ще прерамкира друг гоблен, който го изпуснах и му счупих рамката.Ако искате ще снимам последователно етапите и ще покажа след това.Той винаги ми е рамкирал гоблените, опъва ги прекрасно с тиксо и телбод и никога не са изпускали.Този нож не е евтин, но ми излиза сам той на по-малка цена, от тази която ми поискаха за рамкирането.Купува се един път в живота, пък и може няколко човека да се комбинират при покупката и да го ползват заедно.Все пак не се рамкира всеки ден.Продават цветни картони, едва ли няма и в България.Паспартуто с цветята е направен от зелен и златист картон, които се слагат един върху друг.Рамката е за около 9лв., скъпите тук са прекалено натруфени и не ми харесват.Ако има желаещи, кажете! Hug

Бачийска, поздравления и от мен!

# 65
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Биляна, поздравления за съпруга ти!  Hug Просто ми стана интересно как е постигнат този резултат. А ако снимаш следващият път - да покажеш.  Peace

# 66
  • София
Биляна, и аз съм "За" да покажеш поетапно как става рамкирането - ще е много полезно. Peace

Благодаря за новата тема на Бачийска  bouquet

От мен един етап на дундестите феи
Скрит текст:

И да питам някой шил ли е това:
Скрит текст:

Започнах го, ето докъде съм стигнала. По празните места се шият мъниста, но не знам преди тях трябва ли да си направя и кръстчета или мънистата се слагат направо върху панамата.
Скрит текст:

# 67
  • София
Стани, първо кръстчетата. Мънистата са най-накрая  Peace

# 68
  • София
-=Деси=-, ама да шия ли кръстчета под тях?

# 69
  • Пловдив
Стани, първо са кръстчетата, даже не е нужно да има дупки, после мънистата..........
Точно това не съм го шила, но на тази фирма - да:

# 70
  • София
Оо, много са ти хубави, diana_at Heart Eyes. Добре, продължавам си смело тогава, пък дано го направя както трябва. Като стигна до крайното оформление, може ли да ти подосаждам за помощ? baby_neutral

# 71
  • Пловдив
Оо, много са ти хубави, diana_at Heart Eyes. Добре, продължавам си смело тогава, пък дано го направя както трябва. Като стигна до крайното оформление, може ли да ти подосаждам за помощ? baby_neutral

Можеш.............. стига аз да мога да помогна, щото са от преди много години и ММ ги сглобява, ама аз гледах  #Crazy

# 72
  • София
-=Деси=-, ама да шия ли кръстчета под тях?

Както е на схемата, но е по-вероятно да няма  Peace

# 73

Благодаря на всички за похвалите за рамкирането.Делото е на съпругът ми, аз съм с две леви ръце. Simple Smile

Умишлено написах, че сме купили професионален нож за рязане на паспарту.Тези дни той ще прерамкира друг гоблен, който го изпуснах и му счупих рамката.Ако искате ще снимам последователно етапите и ще покажа след това.Той винаги ми е рамкирал гоблените, опъва ги прекрасно с тиксо и телбод и никога не са изпускали.Този нож не е евтин, но ми излиза сам той на по-малка цена, от тази която ми поискаха за рамкирането.Купува се един път в живота, пък и може няколко човека да се комбинират при покупката и да го ползват заедно.Все пак не се рамкира всеки ден.Продават цветни картони, едва ли няма и в България.Паспартуто с цветята е направен от зелен и златист картон, които се слагат един върху друг.Рамката е за около 9лв., скъпите тук са прекалено натруфени и не ми харесват.Ако има желаещи, кажете! Hug

Бачийска, поздравления и от мен!

Това с двете паспартута винаги ми е било интересно как става  newsm78. Има ли някъде в нета обяснено.
И ние в къщи рамкираме. Моя мъж си купи нож да рязане на рамки и по малките ги сглобяваме - аз опъвам, той прави рамките. Обикновенно купуваме от Джъмбо рамки на разпродажба и ги преправяме. Много харесвам с паспарту, но не смея да го направя /един път да видя как става може и това да правя/.

# 74
 GrinningКак ме зарибихте, този магазин до Съдебната палата ми е близо до работа, ще мина да го видя.

Общи условия

Активация на акаунт