БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 709
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Бачийска, страхотна коледна темичка си ни направила, а момичетата са се постарали подобаващо да я изпълнят с още по-прекрасни и ненагледни творения!   bouquet В такова приятно замайване съм от толкова красоти, много е хубаво!
Скрит текст:
Аз съм неподготвена за новата тема  Blush, но това е положението.

Биляна, и на мен ще ми е не само интересно, но и полезно, ако заснемеш стъпка по стъпка рамкирането. Скоро, надявам се, ми предстои да се сблъскам със самостоятелно рамкиране.

# 76
  • София
Добри, много благодаря за гоблена, но нещо не мога да си сваля схема... не ги разбирам тези езици... ако може и да ме светнете как да си ги сваля?!  newsm78 Praynig[/color][/b]

В схема.орг намираш картинката и в долния десен ъгъл има надпис "Подробное описание и ссылки для скачивания", натискаш там, минаваш на друга страничка и имаш изредени файлообменници - Депозит, Турболит и т.н.

От другите два май само се поръчва, Добри ги е дала за пример.

# 77

pepi_mama малко ти е останало това чорап ли ще стане

Да , чорап е. Дано успея скоро да го ушия и сглобя   Praynig

Shocked толкова красиви топки за елха  Party

# 78
Посетих магазинчето до Съдебната палата, цените са едно 20-30 процента нагоре от тези в сайта и няма нищо повече от това, което има на сайта.
Та  нямаше много смисъл ходенето дотам.

# 79
  • Там....където всичко е възможно ....
Посетих магазинчето до Съдебната палата, цените са едно 20-30 процента нагоре от тези в сайта и няма нищо повече от това, което има на сайта.
Та  нямаше много смисъл ходенето дотам.
А за кой сайт говориш? Grinning

# 80
Ето за този сайт
http://www.8888bg.com/
Магазинчето им даже не бих казала, че е и добре заредено в сравнение с двете които ходих откак се зарибих наново, ще им потърся сайтовете ако те интересува.

# 81
  • София
teddybearm, а конците стигнаха ли за двете или си добави други за второто?
Роси стигнаха ми конците, даже от някои имам и за трето  Simple Smile

Биляна още като написа за този професионален нож за паспарту, много ме заинтригува. Бях решила на лични да помоля за снимки - как изглежда това чудо.  newsm78 Така, че моля те снимай следващия път и рамкирането и самия нож Hug

Стани за сглобяването ще помагаме, аз имам сглобено друго на тази фирма, но се надявам принципът да е същия  Hug

# 82
  • Балчик
Боже, какви красоти сте показали. Много обичам началото на темите. Hug

Сраааам, ама аз да не е гол запис, идвам само с  това:

Скрит текст:

# 83
Да покажа нещо скромно и от мен

# 84
Hrisi много интерсно си го оформила, много е сладко  Simple Smile

Аз днес си взех още от ролките сатенени ленти в Лидл даже са ги намалили на 3лв.

# 85
Щукна ми една идея, за един РД да направя прочутата молитва за дома, започнах я снощи на една страхотна панама, която ми подари nosferata много бързо се шие, че и срока ми е кратък - в понеделник трябва да я подаря стискайте палци да успея!
с малка хитрост стигнах до тук:

# 86
  • София
А нещичко да издадеш за хитростта? Доста си поушила, как става тоя номер?

# 87
Здравейте!Чудни красоти творите.Хвърлям по едно око от време на време и се сетих, че тук може да помогнете.Търся си схема на гоблена по-долу.Имах я, както и на едни бели орхидеи пак на черна панама, но комп. ми "сдаде багажа", а всичко беше там. Sad
Спомням си, че преди доста теми, някой беше дал линк към руски сайт и оттам ги взех.Някой може ли да помогне с линк  Praynig

# 88
ketti не можах да ти го намеря този тигър, но погледни тук може да си харесаш друг http://www.igolka.in.ua/forum/3-70-1

# 89
http://irinaru.gallery.ru/watch?a=bh0H-iEXT

Това е тигъра , но за орхидеите не се сещам , ако имаш картинка ,дай ....

Общи условия

Активация на акаунт