БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 724
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Орхидеите сигурно са тези  Thinking

# 91
Колко сте бързи.Благодаря ви много момичета  Hug
Да , това са орхидеите.

# 92
Стани, шия го полукръстче(гобленов) за по-бързо! Но цвета на панамата е много подховящ и за сега много ми харесва как се получава, ще видим с другите цветове как ще се съчетае!

# 93
За съжаление  схемата е ситна на орхидеите . Поне тази , която е из ливинтернет ру.

http://www.liveinternet.ru/users/viktoria689/post158522488/

# 94

За съжаление ги намирам ситни тези орхидеи  ,не е хубава схемата .

Благодаря, че си правиш труда   bouquet
А в Галери.ру, трябва да се регистрирам, нали?Защото линка по-горе се отваря, но пише само за регистрирани потребители.

# 95
# 96
# 97
ketti ,потърси тук, може да я има схемата на тигъра .То доста неща на Дименшън има де.
http://club.osinka.ru/topic-63093

# 98
# 99
На всички отзовали се огромни благодарности  Hug.Само да си довърша Молитвата и ще започна някой.Сигурно ще имам и въпроси, но догодина живот и здраве.
До сега се рових  из старите теми...Спорна работа момичета   bouquet

# 100
  • гр.Добрич
Момичета гоблените на Лука-С с какъв бод се шият? Търся хубави гоблени, но да са 1:1.

# 101
аз имам няколко на Лука С. Можеш да си избираш както с гобленов, така и с кръстат бод.

# 102
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Това, което съм видяла аз от Лука С са на 18-ка, което лично за мен може да се шие и Х и гобленов бод т.е. 1/2 Х.

Но Лука С имат и гоблени с гобленов бод. Да, не всички обаче са им такива, но имат и доста с гобленов бод. Може би трябва да ги разгледаш в сайта им , в раздела за гобленов бод, да си харесаш и тогава да търсим с общи усилия.

# 103
  • Плевен
 Да се запиша и аз в таз темичка новогодишна GrinningКато малките децачакам подаръци от santa2 ,но през това време съм на lalalala и хич не ми е зле  Mr. GreenМного поздрави от столицата !Пак съм тук Wink

# 104
Тази Коледа мислех да се развихря с картички, но нещо хич не ми се получи! Това са направените и други няма да има- музата за минита е във ваканция явно! Сега си боцкам подаръка от коледната игра и много му се радвам, че прилича на малкия бог вкъщи...

Общи условия

Активация на акаунт