Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 9, Коледна

• 57 004
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:
А кой е този стол от Икеа?

Скрит текст:

# 121
На всички честити книжки!!!
Благодаря на Морена за новата тема! Hug Hug Hug
Благодаря на Сиси за коледния списък и положения труд!  Hug Hug Hug Чудесно събрана информация!!!
На панаира аз не успях да отида, но за сметка на това хубаво си напазарувах от Карфур. Днес и утре има обявена промоция за всички книги и канцеларски материали от 35%.
Купих  детски книжки от издателство Грифин, които ми липсваха.
Голяма радост за 4-годишния ми син донесе тази:
А "Коледа и малкия Никола", ще я търся по книжарниците, защото ми е фаворит за коледен подарък.

# 122
Щандът на господин Райков беше неоткриваем за мен, за съжаление.

Ако някой го търси утре:
Влизате от централния вход от страната на пилоните. Свивате наляво и вървите до стълбите. По стълбите се качвате на полуетажа и после на втория етаж и излизате направо на щанда.

# 123
Господин Райков, аз бих ви посъветвала да разпечатате на. 2-3 листа с големи букви книга-игра или нещо подобно, което да дава инфо отдалеко за какво става въпрос.  Струва ми се,че така повече хора ще бъдат привлечени.

# 124
Честито на всички за новите книжки!! Hug

Аз влизам, за да ви пиша за 35% намаление на Карфур, но виждам, че вече е казано. Ще отида след малко до нашия, макар че предният път когато имаше подобно намаление, в него нямаше.. Ще се опитам днес да стигна и до панаира за две-три набелязани неща..

# 125
Много съм разочарована от тази книжка, която купихме от панаира и не я препоръчвам
http://books.janet45.com/books/879  
Чели сме Малката Божана в подводния свят  и беше много интересна. В горната замисълът е добър, но е скалъпена буквално с истории от ежедневието на авторката от типа:седим около масата и си говорим каквото ни дойде на ум.

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 15:07 от Слънч0

# 126
  • София
Много ги похвалиха книжките за Божана на щанда на издателството,но всъщност там бяха най-лошо подготвени относно информацията за книгите.
Ние имаме доста придобивки,включително и игра от 4тия етаж.
Неможах да намеря Клуб 2%,както и Дръндьото на български език.
На щанда на Фют ни обърнаха много внимание ,но останах изненадана ,че не даваха никакво намаление.

# 127
  • Sofia
Даа... Фют бяха без намаление, затова взех само две книжки, на малки цени. Например Феликс ще си го взема онлайн, с намаление.  Те губят... беше и празничко при тях, когато минавах аз.

# 128
Аз взех само три за Петсън и Финдъс от Фют, но подариха на госпожицата две списания Бърборино Simple Smile

И аз търсих Клуб 2%, но безуспешно. Намерих и Ваканция в Средните векове, но цената и илюстрациите вътре ме отказаха. Очаквах доста повече, а не всичко черно-бяло. Дъщеря ми не прояви никакъв интерес.

# 129
  • Sofia
"Ваканция в средните векове" и мен вчера не ме накара да похарча пари за нея, въпреки отстъпката (не че беше голяма де). Ако има отзиви, по натам може би ще я взема, ще видя.
Ние имаме всички Петсън и Финдъс, дали ще има още... надявам се.

# 130
  • София
Аз взех ваканцията и географията за 30лв общо.Ще пиша щом имаме отзиви Simple Smile
А Финдъс и Петсън са на голяма почит у нас,много бих искала да има още книжки.

# 131
  "Жалостивото катериче"от    Изабела Камино          Още една мила,зимна история- много хубави илюстрации,текст и шрифт подходящи за деца,които се учат да четат! 

# 132

А Финдъс и Петсън са на голяма почит у нас,много бих искала да има още книжки.

И на мен!
Авторът има още книжки, но не са преведени на българскi за съжаление http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_ss_c_0_7?__mk_de_DE=%C3%85M%C3% … en+no%2Caps%2C385

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 16:57 от Слънч0

# 133
  • Sofia
Е, има надежда предполагам. Simple Smile

# 134
Да потвърдя отново, че в Кафрур има намаление на всички книги и канцеларски материали - 35%! Peace До днес е, но все още има време, работят си до късно моловете!! Wink
Нямат голям избор по принцип, зависи човек какво търси. А все пак си намерих, тръгнах си с 6 книжки за малкия Никола, половината от които, да имам и за подаръци, а ето кои добавих към нашата библиотека:

Взех и една от книжките от поредицата за Лора Мартин (жалко, че другите ги нямаше):

Гале, благодаря и тук, че ми взе книгата-игра за малкото таласъмче, нямам търпение утре сутринта да я видя. Hug
Сдобихме се и с "Мъдри приказки" на Диана Петрова, от които allana така любезно предлагаше да се отърве и свършихме това с Еконт. Simple Smile Hug Но ще видя кога ще им дойде времето да ги четем, за да споделя и аз впечатления.

И мисля да финализирам вече книжния пазар за тази година!!

Слънч0, ние имаме първата книжка за малката Божана, не бяхме много очаровани, затова не съм следила следващите и даже се изненадах на панаира, че са няколко.
slan4ogled, ще чакам отзиви, защото и аз засега се въздържах от ваканцията и географията! Hug

Да, и мен Фют ме изненадаха, че са скръндзи и ги бойкотирах на панаира. Simple Smile Промоциите са си промоции, те ги правят по принцип (да не говорим, че даже напр. промоционалният им пакет с книжките на Лорън Сейнт Джон, аз го бях взела от booktraffic по-евтино), а панаир на книгата има веднъж годишно. Поне 10% да бяха пуснали. Имаше издателства и с 30% отзтъпка, напр. Прозорец, от техния щанд съм много доволна, че взех хубави подаръци за възрастни, препоръчвам горещо "Инвентарна книга на социализма", макар че цената по-принцип е висока - http://www.book.store.bg/p11634/inventarna-kniga-na-socializma-i … i-gospodinov.html

Съжалявам, че не сте успели да намерите играта Клуб 2%, моя позната днес също я е търсила, но е липсвала, явно са я разпродали. Дано да я пуснат пак, че никъде не се намира.

Morenka, ти успя ли? Сега видях снимките, страхотни плюшки, браво !! Андреа е прекрасна, а вече е толкова пораснала, че може сама да си ги чете, гушкайки ги. Hug За Петсън и Финдъс и аз се канех да сравня с чуждите сайтове, дано има още, както и други книги от същия великолепен автор!

Roo Roo, ще я потърся за малкия! Hug

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 18:25 от Сиси ♥♥

Общи условия

Активация на акаунт