Първия път...

• 81 375
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 350
Ей, какво пак зачекнахте тая тема с вярващата - нека си живеят както им е кеф. Може пък да са много по-щастливи от нас, знаеш ли...?! Те просто са по-различни.  Wink

И аз съм мечтала за един-единствен, за който да съм една-единствена. За съжаление животът ми показа, че тези мечти са си живи илюзии, а единствен си имам на сърцето де...

Колкото до секса - на мен няколко срещи са ми достатъчни, че да разпаля. Обикновено бързо се паля, бързо гасна. Само за един човек не ми е преминало... Чувствата идват и си отиват, но само за него остават...
Този човек починал ли е?

# 1 351
Съгласна съм Simple Smile Все пак сексът не е ''награда'' за мъжа,че е изтърпял еди какво си.И на нас ни е хубаво  Laughing
И не само вагиналния,ами и в мисионерската за правене на деца  Laughing иначе е ''грях'' smile3532

Нали не се подиграваше.....  Laughing

При мъжете мюсюлмани има също много случаи, където заради религията чакат до брака.
Няма нищо толкова необикновено, само до преди 100 години е било немислимо за една жена да се омъжи "отворена". Какво толкова ги обсъждате хората, всеки има различна история, различна физиология, разлини разбирания.

Сега, ако някоя се появи и каже, че прави секс задължително на първа среща, ще я изядете с парцалите. След 10 години може пък да се окаже съвсем нормално.
Аман от мисленето като стадо.   Tired

# 1 352
  • София
Сега, ако някоя се появи и каже, че прави секс задължително на първа среща, ще я изядете с парцалите. След 10 години може пък да се окаже съвсем нормално.

Секс на първа среща е много по-нормално от спането 2 год. в едно легло без секс. И преди 100, и преди 1000 год. никой не е практикувал 2-рото.

# 1 353
Съгласна съм Simple Smile Все пак сексът не е ''награда'' за мъжа,че е изтърпял еди какво си.И на нас ни е хубаво  Laughing
И не само вагиналния,ами и в мисионерската за правене на деца  Laughing иначе е ''грях'' smile3532

Нали не се подиграваше.....  Laughing

При мъжете мюсюлмани има също много случаи, където заради религията чакат до брака.
Няма нищо толкова необикновено, само до преди 100 години е било немислимо за една жена да се омъжи "отворена". Какво толкова ги обсъждате хората, всеки има различна история, различна физиология, разлини разбирания.

Глупости на търкалета! Светът въобще не е станал по-развратен, а просто по-открит.В Древна Гърция, Рим такива тържества са си спретвали...достойни на най-откачените хипарски прояви от 60-те години на миналия век....А ако мислите, че нашите прадядовци и прабаби са били сексуално неграмотни, че са се женели девствени и т.н., значи много сериали сте гледали! Laughing

# 1 354
Какво толкова ги обсъждате хората, всеки има различна история, различна физиология, разлини разбирания.

Ами, интересно ни е, защо пък да не ги обсъждаме? Нали за това е форум, разни хора, разни идеали. Като не искат да ги обсъждат, да не си веят гащите из интернета. Шугър бейби си каза: обсъждайте ме, не ми пука. Който не иска да го обсъждат и да му противоречат, да хваща гората и да си дяла мъдростите по камъните.

# 1 355
То пък едно обсъждане - подигравки, надсмиване, дори обиди видях. Мъжът на въпросната съфорумка беше наричан "грозньо", "нещастник", даваха се диагнози и какво ли още не. Темата си плаче за ключ.

# 1 356
  • Другата България

От доста страници всъщност. Peace
Отдавна ракурса се измести, както и с почти всяка друга.

# 1 357
  • Пловдив
Да това наистина е странно. Значи той,като не е спал с нея 2 години. Накрая той излиза "грозньо".
В една такава ситуация е по-вероятно той да не я намира красива и за това да не е умирал от желание да спи с нея и да му е било все едно дали ще се минат 2 или 5 г.така.
Това го пиша като шега. Сега да не тръгне, че съм я наричала грозница.
Моето мнение не беше, че той е грозньо и нещастник, нито, че тя е грозница и нещастница, а просто, че това очевидно е някакво семейство, в което между тези двама хора няма никаква страст. 2 години взаимно съжителство и спане в едно легло и не е имало стаст,после брак и понякога секс, но не мисля, че след това време страст се е появила, като гръм т ясно небе. За мен не еправилно да създаваш семейство с човек, към който нямаш страст бил той и най-добрия съпруг и баща - грижовен, трудолюбив, образован, възпитан. Секса и страстта са важни за хората, а когато 2 -ма не изпитват страст един към друг е много вероятно един ден страст (чувство непознато им до тогава) изпитана към някой извън тяхната двойка да развали брака им.

# 1 358
Само за един човек не ми е преминало... Чувствата идват и си отиват, но само за него остават...
Този човек починал ли е?
  rotfImao rotfImao Надявам се не. Всъщност не знам какво става с него... От около 5 години нямам никаква връзка с него, но се надявам да е добре.  Praynig Баси, ако умре, няма да го преживея. Все ме държи някаква надежда, че може пак да се срещнем.  Rolling Eyes

Колкото до вярващите - мен не ме учудва. Човек има много повече способности, отколкото предполага. Може да направи невъзможното, ако си наложи. Според мен е напълно възможно за религиозния човек да се лиши от секс за няколко години... Не сте били вярващи - затова не знаете религията на какво е способна.  Wink Не случайно я дават като най-силния опиум.  Wink

# 1 359
Секса и страстта са важни за хората, а когато 2 -ма не изпитват страст един към друг е много вероятно един ден страст (чувство непознато им до тогава) изпитана към някой извън тяхната двойка да развали брака им.
Точно така стана с първия ми брак. И аз се омъжих девствена и после разбрах какво значи страст...  Crazy

# 1 360
То пък едно обсъждане - подигравки, надсмиване, дори обиди видях. Мъжът на въпросната съфорумка беше наричан "грозньо", "нещастник", даваха се диагнози и какво ли още не. Темата си плаче за ключ.

Аман от мечетата с нежни сърца, все нещо им плаче за ключ. Заключете си акаунта и си обелете един портокал.

# 1 361

Аман от мечетата с нежни сърца, все нещо им плаче за ключ. Заключете си акаунта и си обелете един портокал.
И аз не мога да разбера как някои решава коя тема плачела за ключ, освен ако не е авторът на темата или модератор.  newsm78 Нали за това е форумът, да се пише и да се обсъжда. Другото се казва блог.

# 1 362
Грозно става понякога, затова.

# 1 363
Тук не видях кое е грозно. Някои наистина са много нежни души. Пък и никой не насилва никого да чете и пише.

# 1 364

На някои хора просто им липсва житейски опит и бързат да отричат всеки с различен живот от техния.

В един светъл момент човек осъзнава, че света е шарен, няма бяло и черно, всеки има различни възгледи подари своите лични преживявания. Никога не можем да се съпоставим с чужд живот и да раздаваме правосъдие, след като не сме го изживяли. Един се научава на 15, друг на 65.

Общи условия

Активация на акаунт