Първия път...

• 81 911
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 300
Стига де, аз все още вярвам, че има девици и еднорози.

А като си загуби девствеността, ще си загуби и способността
да укротява еднорози:)

Що бе, те само девственици ли ги укротяват, нали уж обичат женска ръка по принцип ?
Хайде сега претенции !   Laughing

# 301
Стига де, аз все още вярвам, че има девици и еднорози.

А като си загуби девствеността, ще си загуби и способността
да укротява еднорози:)

И вампири Peace

А, вампири не:) щото там ако вампирясаш дествена, ще си стоиш
така цяла вечност:)

# 302
Nikol *, как пък реши, че не съм ми е много интересно

# 303

А, вампири не:) щото там ако вампирясаш дествена, ще си стоиш
така цяла вечност:)

Че те вампирите нали правят секс ! 
Някой вампир с по-мощен инструмент няма ли да се справи ? Thinking

# 304
Nikol *, как пък реши, че не съм ми е много интересно

не ми звучиш като 18-годишна девственица  Hug   а като една от нас

+това тийновете пишат в teenproblem или в розали обикновено

# 305
" една от нас"

Нас, дъртите вампири?

# 306
" една от нас"

Нас, дъртите вампири?

Мамасито,това ти е любимата дума! Да я забравиш,млади сме!

# 307
Приемам го като комплимент за интелигентността ми значи  Laughing
Вярваш или не, наистина съм на 18  Peace

А причината поради която не съм писала в teenproblem е защото съм се нагледала на глупости от дечурлига там. И прецених, че това е мястото.

# 308
Момчето каза нещо което ме притесни. Той явно си мисли, че АКО ми е първият ще ме притежава едва ли не.  Започна да ми говори глупости от  рода на: ''Ще си само моя и на никой друг'', ''Ще ми станеш жена'' и т.н

Сериозно? Да не си измисляш малко... И какво те притесни това, 18 годишните много се ласкаят от такива приказки.

# 309
  • София
И какво те притесни това, 18 годишните много се ласкаят от такива приказки.
Да, не случайно момчето е изчулурикало тия сладки приказки.  Grinning

# 310
Момчето каза нещо което ме притесни. Той явно си мисли, че АКО ми е първият ще ме притежава едва ли не.  Започна да ми говори глупости от  рода на: ''Ще си само моя и на никой друг'', ''Ще ми станеш жена'' и т.н

Сериозно? Да не си измисляш малко... И какво те притесни това, 18 годишните много се ласкаят от такива приказки.
Е по-глуповатите сигурно се впечатляват.
Лично за мен... може би, защото не съм влюбена в момчето и нямам намерение да се обвързвам толкова сериозно точно с него.

# 311
Е по-глуповатите сигурно се впечатляват.
Лично за мен... може би, защото не съм влюбена в момчето и нямам намерение да се обвързвам толкова сериозно точно с него.
Aма да не мислиш, че той има намерение да се обвързва сериозно, след като го е казал ? Simple Smile Те тези приказаки и още няколко такива шекер лафове  са си класика в жанра и не само 18г момченца ги редят Grinning Tова ''жена на живота ми'', ''принцеса'', ''богиня'' и т.н.  за нищо ги нямат.

# 312
  • Другата България
Ок и от мен съвет - да се наблегне на орален секс и да се оргазмира преди пенетрацията. Даже може и без пенетрация първите пъти, важното е да оргазмират и двамата. То постепенно нещата отсамосебе си си стават.

Shocked smile3555 smile3505
Изчетох почти всичко и мога да кажа, че така не съм се смяла от дни.  Laughing
Но : цитираното мнение направо бие всички изказали се, дори и Марая, на която съм фен още от темата за моделите.
OX'AMAH , кому са нужни толкова високопарно звучащи интЕлегентни купешки думички, които си изпонаредила, като щеше да е много по-лесно и разбрано просто да кажеш : " правете си с....и преди да започнете да се ч....е, че да ви е по-лесно да свършвате.....примерно. Така се опитваш да звучиш кот психолог-сексолог май...../ако изобщо има такова понятие/ Wink.
 Ама и аз като Тони- по по-простичките неща съм Grinning Hug
И за протокола-и аз мисля, че темата е пързалка. Laughing

# 313
Извод: здравословният български секс следва да се прави
без мисъл, без сложни думи, за него може да се говори само
леко махленски или вулгарно, иначе е задръстено.

После питайте що държавата е на такова дередже- ми щото
много се грижим някой случайно да не блесне с интелект.

# 314
  • Другата България
Мамасита, това беше закачка към OX'AMAH, изцяло в духа на "сериозната" тема, каквато е тя според мен разбира се. Неща, щоито на теб изглежда са ти чужди.
Но не се притеснявай, твоя интелект си личи отдалече, няма шанс някой да не го забележи във всяка една тема, в която имаме удоволствието да те четем.
С най-добри чувства   bouquet

И да, здравословния секс наистина трябва да се прави без излишни думи. А мястото, където да се говори НЕмахленско и НЕвулгарно за него  за мен не е в тази тема. Затова и се пошегувах с цитираната потребителка.

Общи условия

Активация на акаунт