Първия път...

• 81 902
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 555
А от къде знаете, че не е питала майка си ?! Може вече да знае мнението на майка си, може майка й да е твърде консервативна за да говори с нея на такива теми, затова пита нас. Пък и тук ще получи десетки мнения.

# 556
Мнения ясно, че ще получи, но няма правилен избор в това, всеки естествено, че защитава собствения си избор до дупка, защото иначе излиза, че е сбъркал.

# 557
40 години си е кризата на средната възраст при мъжете.Обикновенно си въобразяват,че не получават нужното внимание в къщи,или наистина е така и се оглеждат за нещо по-младичко,което умee да ги слуша в захлас.А и ако домашната връзка  се гради само на секса,кой каквото ще да дава,ще продължат да са неудовлетворени,да им е скучно и да си търсят разнообразието от цвят на цвят като пчелички.
Абе по-често наистина не получават "нужното внимание". От себе си съдя де, но предполагам, че доста жени са като мен и загубват всякакво желание към съпрузите си. Е, да, сега ще наизскачат жени, при които страстта след 10-20 години е като в първия ден... При мен всичко затихна след появата на детето, някъде 2  години откакто бяхме заедно, на по 30-тина годинки сме в момента, аз вече съм почти асексуална. Така че и да има любовница моя - негово право е (дано не го прочете). Дала съм му позволение да си има, аз нямам желание за тия неща.

poohito, поздравявам те за искреността!   bouquet Аз познавам мъж, който е бил девствен до 27-28 години и беше много зле психически, в смисъл това много му се е отразило. Особено като сметнем, че не е случил на подходящ екземпляр. Като че тези, които много чакат, не случват на подходящ партньор (обикновено биват изоставени). Аз го  направих за пръв път на 18 с човек, който беше влюбен в мен и аз в него, много внимаваше, макар че, както писах, в началото секса за мен беше голямо разочарование. И все пак се превърна в нещо много хубаво и желано от мен (тогава).  Simple Smile Мисля, че възрастта 17-18 е идеална за първи път - нито е много рано, нито късно. Simple Smile

# 558
  • Пловдив
Цитат
Аз познавам мъж, който е бил девствен до 27-28 години и беше много зле психически, в смисъл това много му се е отразило.
Сигурно се отразява. Аз също си мисля, че на мен ми се отразило. Най-малко може би няма значение всъщност как изглеждам, дълбоко май ми е вкорненено вече, че не съм обичана и желана и може би няма и да бъда.
Имам партньор, получавам известно внимание и обич, имаме и проблеми разбира се (за тях съм писала в други теми, не са малки). Понякога се чудя, каква част от проблемите ми се дължи на тази история от по-ранната ми младост?
Имат ли значение обаче подобни чуденки? Станалото, станало. Няма как да го променя и да си внушавам, че между 15 и 18 година съм имала 10-тина гаджета и накрая съм го направила с този дето най-много съм обичала.
Ако съвсем изкукам някой ден може да си говоря с психоналитик, въпреки че съм много негативно настроена към българските психоаналитици.

# 559
Цитат
Аз познавам мъж, който е бил девствен до 27-28 години и беше много зле психически, в смисъл това много му се е отразило.
Сигурно се отразява. Аз също си мисля, че на мен ми се отразило. Най-малко може би няма значение всъщност как изглеждам, дълбоко май ми е вкорненено вече, че не съм обичана и желана и може би няма и да бъда.

Hug Сега си обяснявам и някои странности в неговото поведение. За съжаление, вероятно приемате отбранителна позиция и дори да се случи някой да държи на вас, не смеете да повярвате - има ли нещо такова?! Не  знам дали има нужда от психолог при подобни случаи, но дано да си обичана и желана и да се почувстваш в свои води.  Hug

# 560
Цитат
Имам партньор, получавам известно внимание и обич, имаме и проблеми разбира се (за тях съм писала в други теми, не са малки). Понякога се чудя, каква част от проблемите ми се дължи на тази история от по-ранната ми младост?
Имат ли значение обаче подобни чуденки? Станалото, станало. Няма как да го променя и да си внушавам, че между 15 и 18 година съм имала 10-тина гаджета и накрая съм го направила с този дето най-много съм обичала.
Ако съвсем изкукам някой ден може да си говоря с психоналитик, въпреки че съм много негативно настроена към българските психоаналитици.
Разбира се, че има връзка с отношието, което в момента търпиш. Ти си си го написала. Аз само го болднах. С най-добри чувства. Можеш да го преодолееш.  Hug

# 561
  • София
Айде бе, още ли не е имало секс? Малееееееее 38 страници  Laughing Аз, ако бях, щях да се замонаша от толкова четене.

# 562
  • Пловдив
Ти не чете ли, че преди да се стигне до секс трябва около 6 месеца четене и мeдитация?
Това гарантирало неповторим секс, особено ако е с каратист или джудист (някаква нинджа). Така е според източната философия.

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 16:28 от poohito

# 563
  • София
Според мене е по-добре да скочиш изведнъж в "студената вода". Не е толкова страшно пък.

# 564
Ти не чете ли, че преди да се стигне до секс трябва около 6 месеца четене и мидитация?
Това гарантирало неповторим секс, особено ако е с каратист или джудист (някаква нинджа). Така е според източната философия.

Представям си как гепи ме и аха.бг се изпълват с обяви от сорта: "Привлекателна девственица търси нинджа-философ за първия си път".

# 565
  • София
Пухи,  в един друг форум има момиче, което е подобно на теб.Напомняш ми на нея. Не сме си писали директно, но съм срещала из страниците нейни разсъждения за приятелят и, преди това, че до късно е била девствена.
Нещата се нареждат, когато опознаеш сама себе си и разбереш какво искаш. Мисля си, че пубертетът, да кажем по-късния е най-подходящото време. Тогава човек опознава себе си и е съвсем логично и подходящо да започне и да се учи на отношения, на любов. Правиш някои грешки, но ставаш 20 и нещо годишен, пораснал си емоционално, поразбили са ти сърцето, разбрала си, че момченцата само боцкат и това не те задоволява.
А дългото чакане, поне аз мисля, че предизвиква страх. Че ще те оставят, а ти си дала това толкова важно нещо на този човек. Че си чакала, сега имаш половинка и е много страшно да останеш без нея, защото пак ще има да чакаш.
Моя приятелка(всъщност не знам дали трябва да я наричам така, от година не общуваме поради една глупост) е на 27. Девствена е. Доколкото знам не се е и целувала. Освен ако през тази година не е попълнила пропуските.
Красива е, беше модел по едно време, но просто не допуска до себе си.
Не знам от кой паралелен свят трябва да дойде идеалния принц, за да се жертва за него.

# 566
Ти не чете ли, че преди да се стигне до секс трябва около 6 месеца четене и мидитация?

Представям си как гепи ме и аха.бг се изпълват с обяви от сорта: "Привлекателна девственица търси нинджа-философ за първия си път".

Много грубо ми се струва с тези нинджи,почти като с футболист за сефте.
Аз предлагам да е йогин-хем гъвкъв,има усещане за тялото си,владee центъра си(също както онези от бойните изксутва), не бърза,контролира си дишането,пък и за след това ще предложи някоя притча с източна философия.Чисотата и здравето на тялото са гарантирани,няма изследвания,няма презервативи.То пък за първи път с презерватив и без това си е рисковано.

# 567
  • София
Аз още в началото на темата написах, че девствеността не трябва да се превръща в златни окови.
Хем ти тежат, хем са толкова ценни, че ти си мислиш, че трябва да получиш кой знае какво за тях.
Даже понякога е по-добре да се отървеш от нея по-бързичко, точно за да не я мислиш и премисляш, докато стане 100 тона.

# 568
  • София
Абсолютно подкрепям  L'Agent  Peace
Голямата работа  Laughing

poohito , четох бе, четох  Laughing Ама това момиче ми се стори умно и реших, че няма начин да се е вързала на всичките тия щуротии. Затова си питам и чакам инфо.  Hug

# 569
  • Пловдив
Не става въпрос за "златни окови", за Рапунцел в нейния замък, да седи и чака някой да се покатери по прекрасните и коси.
Просто нямаше как. Няма как, когато хората от противоположния пол, с които общуваш дори и "здравей" не ти казват, ако ти не поздравиш пръв.
Исках да кажа, на ... жената описала 23 годишното момиче, което е девствено, че понякога просто няма как и не става въпрос за претенции.
Може би някой, на когото това не се е случило не може да го разбере.
Трудно и невъзможно е да разбираме други хора и съдби, когато те са доста различни от нашите собствени.

Общи условия

Активация на акаунт