Първия път...

• 81 506
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Какво, не може бърза свалка ако си грозен?
Ако знаеш как, всичко може.

Също така над сексуалността и излъчването може да се работи и да се променят.
Почти всичко в човека може да се промени.

# 631
Цитат
Отдавна съм се убедила - излъчването, сексуалността е вродено качество, което или го имаш, или не.
Стигаме до там, че това не се създава и не се възпитава. Значи просто ни трябва примирение.
Да се научиш да живееш с това, че не си харесван, може би е възможно. Със сигурност не е приятно. За себе си на 31 г. възраст не съм го постигнала.
Недостатъкът да си грозен е, че не може да ти се случи бърза свалка, бързо забърсване.

Именно. При такива хора нещата се получават след опознаване.  Peace
или след третата ракия Simple Smile
Нема лошо, но пухито и така не кандисва.  Crossing Arms

# 632
  • София
Ние ще си я изпием ракията, тя като не ще! Mr. Green

# 633
  • Пловдив
 Laughing Laughing Laughing Не ми се е случвало да съм толкова пияна, че да не осъзнавам какво и с кого правя.
Ако пък аз осъзнавам не мога да се примиря, че някой е с мен, защото се е напил и в един от двата образа, които вижда е решил, че съм хубава.

# 634
  • София
Laughing Laughing Laughing Не ми се е случвало да съм толкова пияна, че да не осъзнавам какво и с кого правя.
Ако пък аз осъзнавам не мога да се примиря, че някой е с мен, защото се е напил и в един от двата образа, които вижда е решил, че съм хубава.

Не говорим за много пияна.
Една-две чашки вино, колкото да "счупиш гипса" дето се вика.
И не говоря за свалки, а просто за приятно общуване.

# 635
Просто за отпускане, не за самозабравяне.  Peace

# 636
  • Пловдив
Не ми действа така алкохола. Не ме отпуска, да не кажа почти не ме променя, докато не ми се преспи или да е толкова много, че  Sick Иначе промяна в поведението почти 0.
Не ми е и приятен на вкус, не ме привлича, тъй като не мога да го асоциирам с нищо приятно.

# 637
Абе момиче, ти асоциираш ли нещо с нещо приятно?  Laughing Какво обичаш да правиш?

# 638
  • София
А какво ти е приятно?
Какво ти харесва?
Има ли нещо, по което си запалена и се занимаваш с желание?

Писали сме едновременно.

# 639
  • Пловдив
Обичам да чета, разказвам и слушам истории и реални и не съвсем реални такива. Може би, за това чета форума.
Обичам домашни любимци. Обичам историите за тях, обичам да ги отглеждам, обичам да ги възпитавам, да ги мачкам.
Обичам да говоря и за работата си и за това, което съм учила.
Темите ми май са доста ограничени и безинтересни за околните, постепенно започнах да се ограничавам да говоря , за да не отегчавам събеседниците си.
Част от нещата пък дори се възприемат за отвратителни за коментиране, тъй като съм ветеринарен лекар (болестите не са приятна тема), а сега например работя в кланица, което за повечето хора е отвратителна тема.
Не обичам шума, силната музика, нямам някакъв музикален вкус, който да коментирам, не следя актуалните музикални заглавия, актуалните филми, актуалната мода в облеклото, актуалните технически достижения (телефони и таблети) това са теми, които не обичам и такива разговори не следя (изключвам се просто). Накратко не съм актуална.

# 640
poohito, ако се замислиш реално, ти не си нежелана от околните за запознанства и т.н., а по-скоро ти не желаеш да се запознаваш. Това е първопричината - че ти по някакъв начин си се чувствала самодостатъчна и затова не си имала достатъчно познанства и връзки. Обаче гледаш околните, които създават запознанства и връзки (защото имат нужда) и започваш да се сравняваш с тях и решаваш, че щом при теб не е така, значи нещо ти има. Това, че не си имала кой знае колко и значими връзки е следствието. Няма достатъчно грозен и непривлекателен човек, който да не може да има връзка, стига да има желание.

# 641
Пухито  Shocked не съм и предполагала, че може с още един човек  така да се препокрием, докато не стигнахме до вкусовете  . Hug
Въпросът е дали искаш промяната ,а не как.
И аз бях от къснозрейките ,които съзнателно избягваха секса и отношенията . Мен ме харесваха ,но не тези ,които аз бих избрала .Излизах след 19 годишнината си на много срещи, живях в чужбина сама , учех и работех ,излизах всеки уикенд по купони и барове с приятелки и кандидат -гаджета (не на запои , също не пия ,защото дамата е дама винаги ,нали   Laughing) , но трудно избирах и все намирах кусури .
Имах баща, който ми показа нагледно до какъв мъж никога да не припарвам -красив, обаятелен, чаровник, сладкодумен играч ...
Чак на 25 намерих достоен партньор за връзка, деца ,сигурност в отношенията и секс и на  27 се омъжих за него и досега 10 години сме заедно.
Към авторката,ако още чете -Това не е някакво състезание ,на което ако не направиш еди колко си бройки до еди каква си възраст си еди какъв си. Живейте си живота както ви харесва и не плащайте чак такъв голям данък обществено мнение...  Peace

# 642
  • София
Интересна тема за първия път Simple Smile За съжаление нямам време да прочета всичко, трябва да изчакам дребното да заспи. Първо искам да поздравя авторката на темата, че толкова дълго е запазила девствеността си, много малко момичета са като нея  Hug Моят съвет е да не избързва, освен ако вече не го е направила Simple Smile
Сега ще споделя моя опит: Аз също късно се разделих с девствеността си. Още от тийнейджърка съм си мечтала да си имам един единствен  мъж в живота, една любов, която да е първа и завинаги. Тази любов дойде на 10 август 2007 година. Тогава се запознах с моя съпруг. Ухажва ме нежно цяла година, бяхме разделени от разстоянието, той в София, аз в Пловдив, но се чувахме по телефона. Решихме през 2008 есента да се пренеса да живея при него. Още в началото му казах, че не искам да спя с него преди брака. Така съм възпитана, такива са ми ценностите, така ще научим и дъщеря ни. Той се съгласи, През 2008 се събрахме, заживяхме заедно, но не сме правили секс до 2010 година, когато се оженихме. Сватбата ни беше много вълнуваща и романтична. И наистина имахме първа брачна нощ. Не мога да кажа, че не ме е боляло, напротив, но след втория, третия път нещата си дойдоха на мястото. Не знмам, може би зависи от партньора, от позата, от много неща. И сега секса е вълнуващ и изпълнен с приятни усещания и за двама ни.

П.С Съзнавам, че споделяйки моята история ще бъда обект на вашите подигравки, но давайте, не ме интересува!

# 643
... Първо искам да поздравя авторката на темата, че толкова дълго е запазила девствеността си, много малко момичета са като нея  Hug ....
Много велико, мега постижение направо.  Поздравявам всички момичета, които до 18 не са го направили-вероятно са 3-10% и това ги прави у-н-и-к-а-л-н-и.  Laughing

Цитат
П.С Съзнавам, че споделяйки моята история ще бъда обект на вашите подигравки, но давайте, не ме интересува!
Ще се разочароваш! Нищо особено не е историята ти та чак такова внимание да заслужи - да се хвърлим през глава да те подиграваме.
Някои хора верно се имат за Уау.

# 644
  • София
Много велико, мега постижение направо.  Поздравявам всички момичета, които до 18 не са го направили-вероятно са 3-10% и това ги прави у-н-и-к-а-л-н-и.  Laughing

Ами да, велико е. Особено като се вгледаш в днешните момиченца, които още нямат менструация, но вече практикуват секса.

Цитат
Ще се разочароваш! Нищо особено не е историята ти та чак такова внимание да заслужи - да се хвърлим през глава да те подиграваме.
Някои хора верно се имат за Уау.
[/quote]

Може историята ми да не е нещо особено, но си е моята история  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт