Първия път...

• 81 547
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 200
И на мен ми е странно Реми...обаче нали мунчото мъкне и се грижи за семейството...значи това му е достатъчно на семейството.

Защо ли се сещам за една тема в която се оплакваше жената , че мъжът и си оставял цялата заплата в къщи и ходел само за риба като развлечение ...ама това и било малко и нещо била обидена и наранена.
Тъй че хич не съм съгласен с твоя пост , освен ако не е бил ироничен.И той ще мъкне и гледа ако е щастлив в това семейство ....ами ако един ден реши че не е ? Изобилства от теми с подобна тематика.

Има и обратните случаи.Жената една сутрин се събужда и решава че това което има не и стига ...иска поне двойно ...и адиос.Само че мъжете пускат по рядко такива теми тук.Това не значи че го няма в реалността.

Много пъти съм се чудил , дали и в живота сте толкова отворени , колкото се правите тук ...някои.

И какво по дяволите е ССФ ? На доста места го срещам а не можах да си го преведа.

# 1 201
Надежда, ти имаш семейство и три деца - абсурдно е просто да се връзваш на съвети и критики от хора, които още не са минали и не се знае дали изобщо ще минат по пътя, откъдето ти се връщаш.
Аз съм си по природа любознателна и обичам да изслушвам мнението на хората - все едно възрастта, пола и какъв е житейския им опит. Понякога от наглед незначителни коментари, можеш да почерпиш вдъхновение или да "прогледнеш" за неща, които в момента не си осъзнавал. В този смисъл, уважавам всички мнения по всички теми.

Моя мъж много ми помага у дома, но финансово аз "нося" повече. така че не разбирам болката ви с "мучото, дето мъкне вкъщи"...

ССФ - средно статистическа форумка Laughing

# 1 202
"Мечтите" за изнасилване са по-скоро при хора, които подсъзнателно смятат секса за нещо мръсно и, един вид, по този начин партньорът носи отговорността за това мръсно деяние, той е пожелал, пасивният партньор просто не е могъл да откаже.

Глупости на търкалета.

"Мечтите за изнасилване" са израз на подсъзнателно (а често и съзнателно) желание за доминиращ партньор. За истински мъж, който ще е силен, а ти ще можеш да си позволиш с него да си слаба. Т.е. като си се бракувала с шушляк е нормално да си мечаеш да те подхване някой мачо, дето знае какви ги върши в кревата. Което няма нищо общо с някой вял петъчен тек, отпуснат по милост на фрустрираното съпружие. Мечти - реалност.

# 1 203
"Мечтите" за изнасилване са по-скоро при хора, които подсъзнателно смятат секса за нещо мръсно и, един вид, по този начин партньорът носи отговорността за това мръсно деяние, той е пожелал, пасивният партньор просто не е могъл да откаже.

Глупости на търкалета.

"Мечтите за изнасилване" са израз на подсъзнателно (а често и съзнателно) желание за доминиращ партньор. За истински мъж, който ще е силен, а ти ще можеш да си позволиш с него да си слаба. Т.е. като си се бракувала с шушляк е нормално да си мечаеш да те подхване някой мачо, дето знае какви ги върши в кревата. Което няма нищо общо с някой вял петъчен тек, отпуснат по милост на фрустрираното съпружие. Мечти - реалност.
Много добре казано  Peace
А после за какво се бракуват с шушляци  Thinking

# 1 204

Много ми е интересно какво е определнието за "шушляк" ?

# 1 205

Ми, моето е, те такъв като тебе. Ама всеки си има различно.

# 1 206

Мммм , това вадене на ноктенцата малко по отдавна го очаквах , ама .....

# 1 207

Мммм , това вадене на ноктенцата малко по отдавна го очаквах , ама .....

...ама накрая наръфаха теб Laughing Laughing нищо карай, важното е, че има наръфани. Пък кой е "шушляка" в ситуацията, всеки да преценя сам Hug

# 1 208
  • Пловдив
Човек с шушляково облекло  Laughing
да се пазят всички, които по време на дъжд носят дъждобрани. За шушлякови спортни екипи няма да коментирам.
А според моя приятел миличкото ми котараче Чопър е шушляк и ... Калчо и гей, защото Чопъра е кастриран.

# 1 209
...ама накрая наръфаха теб Laughing Laughing нищо карай, важното е, че има наръфани. Пък кой е "шушляка" в ситуацията, всеки да преценя сам Hug

Няма нищо , не е за първи или последен път при положение че съм мъж в силно женски форум.Като чета как се плюят и обиждат помежду си .....това си е комплимент.Те много шушляци са милионери и такива отворени "мацки" не са им никак в категорията.Пък нека съм шушляк ... rotfImbo

# 1 210

Няма нищо , не е за първи или последен път при положение че съм мъж в силно женски форум.Като чета как се плюят и обиждат помежду си .....това си е комплимент.Те много шушляци са милионери и такива отворени "мацки" не са им никак в категорията.Пък нека съм шушляк ... rotfImbo
Ти кво търсиш в гнездото на оси - що не и змии? къв тоя мазохизъм Thinking

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 13:39 от Надежда :)

# 1 211
Реми, недей така с милионите. Виждала съм шушляк- милионер.

Ха познай до три пъти дали имаше успех с жените- или винаги
трябваше да харчи прекалено много пари за прекалено малък резултат...

Не е до парите, колкото и да се правиш на разбирач. До присъствие е.

# 1 212

Ти кво търсиш в гнездото на оси - що не и змии? къв тоя мазохизъм Thinking

Скучно ми е , забавлявам се.Има и интересни теми.Понякога ми е интересно в кой момент ще ме захапят за нещо - днес признавам много се забавиха.

# 1 213
ОК, но признай, че очакванията ти бяха да наръфат мен, аз чак се накикотих като видях, че "пострадалия" се оказа всъщтност ти Laughing Laughing

# 1 214

Ох, горкичкия... Не виждаш ли, че сме се събрали тука жени и си говорим за кекс. Ако имаше нещо между ушите, колко аспиринче поне, щеше да си кюташ и да си трайкаш на балкона. И да си водиш записки. Какво ни разваляш купона тука. Скучно му било... ми шушляк, какво да го правиш.

Общи условия

Активация на акаунт