Първия път...

• 81 404
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 365
Грозно става понякога, затова.

На някои хора просто им липсва житейски опит и бързат да отричат всеки с различен живот от техния.

В един светъл момент човек осъзнава, че света е шарен, няма бяло и черно, всеки има различни възгледи подари своите лични преживявания. Никога не можем да се съпоставим с чужд живот и да раздаваме правосъдие, след като не сме го изживяли. Един се научава на 15, друг на 65.

Хе хе, между изказване на мнение и раздаване на правосъдие хич ли не намираш разлика?!

# 1 366
Аз също не намирам,че сме се изместили от темата - все пак става дума за сексът и желанието.И първият път и общо взето се дават съвети и мнения за това.Дори и да се омъжиш без опит за някого,който не те привлича.
Дори е добре,че се спомена и това,за да се мисли повече и някой да не направи същата грешка.Познавам едно момиче,което така й се случи с първия,защото бил много добро момче според всички и тя си мислеше,че щом е девствена,е нормално да няма никакво желание.
Е,после откри ,че страстта съществува и е важна част от живота на човека.

Не се дава правосъдие,просто трябваше да се поясние,че е аномалия да нямаш желание към партньора си и да се прави секс само по празници и за зачеване.
Не бихте искали това за дъщерите и синовете си нали - да живеят с някого,който иначе е страхотен човек,обаче не ги привлича и са си като брат и сестра.

# 1 367
По повод предишните постове мога да напиша само, че не е редно да се използват обидни епитети, каквито имаше преди няколко страници.

Не се дава правосъдие,просто трябваше да се поясние,че е аномалия да нямаш желание към партньора си и да се прави секс само по празници и за зачеване.
Не бихте искали това за дъщерите и синовете си нали - да живеят с някого,който иначе е страхотен човек,обаче не ги привлича и са си като брат и сестра.

Ако имат някаква дисфункция, има си съответните специалисти. Иначе то асексуалността не е отбелязана никъде като заболяване, нито като сексуално разстройство, та ако дъщеря ми или сина ми се окажат с асексуална ориентация или по-точно с липса на ориентация, последното нещо, което ще направя е да седна да си скубя косите.

Даже си представям вече, детето е бракувано, живее с мъжа си, имат дете, казват, че са много щастливи и се обичат, и изведнъж разбирам, че те не са правили секс преди брака. Какъв ужас !!! Кой би искал подобно нещо за детето си ? Никой ! Може би само някой, който също е чакал до брака или е религиозен фанатик. За протокола, не съм нито едно от двете Grinning .

# 1 368
  • Варна
woow... толкова много се изписали за толкова малко време Grinning 

Първия път всеки сам си избира кога и с кого да го направи, да се дават съвети е глупаво и излишно, защото няма два еднакви човека на тоя свят. Всеки може да ти казва как е било при него, апък ти сама трябва да си правиш изводи и заключения.

Ето и моята история, логиката на която ми е трудно да обясня и досега малко момичета са ме разбирали, ама не ме интересува, за мен е важно, че съм постъпила така, както аз сама съм преценила за добре и съм следвала само и единствено моите мотиви. 

Винаги съм било ясно, че вероятността 1вия ти мъж да се окаже мъжа на живота ти и да се ожените, направите деца и заживеете щастливо до края на дните си е под 1%. Не казвам, че няма такива щастливки, даже познавам няколко, но все пак вероятността си остава малка.  И както се познавам, бях сигурна, че ако се влюбя в някого до уши и му дам девствеността си и после се разделим, ще ме е яд и трудно ще го преживея. Затова реших 1вия ми път да е с момче, което ми харесва като визия и характер, привлича ме сексуално, но да не изпитвам любовни чувства към него. Единственото нещо, за което ми бе нужен е да задоволи тази ми потребност за секс, която при мен се появи... 2 - 3 месеца преди да стана на 18. Е, намерих такова момче, направихме го и кой от къде е... Не че беше някакво невероятно, но поне не беше и някакъв кошмар, средна работа... ставаща като за 1ви път. Цялото това преживяване ми помогна да се отпусна и да не се притеснявам от мъжко присъствие около мен. Абе станах по-уверена, по-спокойна, по-общителна, по-широко скроена. Олекна ми. Абе определено се чувствах по-добре след това.
След него имаше 2ма, с които съм имала интимни отношения и нищо не се получи с тях. Ами в интерес на истината преживях раздялите доста леко. Не беше яд, че са отнели нещо от мен или че са се възползвали. Разбирате ли... един вид успях да си изградя имунитет срещу разочарования Mr. Green

За щастие после срещнах настоящия ми приятел и вече 2 години и половина се радваме на връзката си  Heart Eyes

# 1 369
Относно горния пост,аз пък съм го правила само с 1 човек и сега не мога да се отпусна пред друг..За това сега съм на мнение,че е по - добре така,без чувства само сексуално привличане..Ама свършило е  Grinning

# 1 370
  • София !

Първия път всеки сам си избира кога и с кого да го направи, да се дават съвети е глупаво и излишно, защото няма два еднакви човека на тоя свят. Всеки може да ти казва как е било при него, апък ти сама трябва да си правиш изводи и заключения.

И аз съм на същото мнение , все пак , всеки човек си е различен Wink .

# 1 371
Само да питам,че бях забравила тази тема  - какво стана с авторката?  Thinking

# 1 372
Най-яко е (поне моят опит сочи това), когато мъжът е влюбен, а жената не.
Най-тъпо, когато жената е влюбена, а мъжът не.  Laughing

# 1 373
В десятката  Peace

# 1 374
Защо ? Да му бие шута по лесно ?

# 1 375
Не, просто когато един мъж е влюбен, повече внимава и повече се старае и сексът е по-хубав. Не става въпрос някой на някой да бие шут. А когато на мъжът не му пука и сексът е скапан - като няма необходимото внимание и старание... В смисъл всичко зависи от мъжа.

# 1 376
.... като няма необходимото внимание и старание... В смисъл всичко зависи от мъжа.
Тьй ли ? Ти стой Като талпа а после чакай удоволствие.

# 1 377
В смисъл всичко зависи от мъжа.
хех... аз бих казала обратното, но... нека да се помирим посредата - и от двамата зависи еднакво!
Мъжете се старят и внимават не само, когато са влюбени.
А някои колкото и да са влюбени, просто не знаят как да се "стараят" и няма кой да ги научи отсреща Wink

# 1 378
В смисъл всичко зависи от мъжа.
хех... аз бих казала обратното, но... нека да се помирим посредата - и от двамата зависи еднакво!
Мъжете се старят и внимават не само, когато са влюбени.
А някои колкото и да са влюбени, просто не знаят как да се "стараят" и няма кой да ги научи отсреща Wink
Защо пък трябва да си влюбен,за да правиш хубав секс.Даже понякога се лсучва точно супер сексът защото няма любов - всеки си гледа кефа и гледа да получи максимално.Но не си е работа - бива за малко,да видим какво е.Полсе разбира се най-хубаво е като си влюбен Simple Smile
А това за научаването - трябва и искане.Както е казал Реми има този тип жени,дето лежат като талпа и после викат;Ауу ми то гадно.Ми той човечеца и със способностите на Рон Джеръми да е,ако се бута в стена...

# 1 379
Не знам защо си цитирала моя пост, аз за любов като фактор за добър секс не говоря  Laughing
Дори мислех да давам примери за безлюбовен секс, но се спрях ....

Изобщо, в каквато и да е плоскост това сравняване на "мъжът трябва повече от това" пък "жената трябва по-малко онова" ми е много непонятно. Няма формула. Ние сме хора, какво все се мерим и сравняваме?!
Еле пък "всичко зависи от..." А аз за чий *** съм в това легло?!

ПП: Кой е Рон Джеръми? ...аз знам само Роко Зифреди  Joy

Общи условия

Активация на акаунт