Хайде, юнско мъниче, очакваме първото ритниче - тема 5

• 25 180
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
puhie Много ти благодаря за подкрепата  Hug Имам два кюретажа,заради кръвоизливи и ме чистиха два пъти,това дали има значение за шииката,предполагам,че се води интервенция или?
Неискам найстина още да се сдухвам и притеснявам,ще изчакам вторника и ще говоря с доктора подробно да ми обясни и той.

# 76
Alokazia Съжалявам..... но със сигурност знам, че бременна жена не се допуска до погребение и до гробище.... Ако искаш питай за църквата но и там май не се допуска. Това ти го казвам със 100% сигурност.
krisity ей като направиш некоя изцепка. И кой по според теб ще я спре?
Кого да пита за дали ще я допуснат? Не знаех, че църквата е с ограничен достъп..   Кой е този дето "не допуска". Че пък и 100%... на входа да не варди жандармерия въоръжена с тестове за бременност?

Alokaziq  много сили миличка, дръж се. Ако можеш - спести си го. Да видиш скъп човек, в безжизненото му състояние, е много тежко изпитание... По е добре в твоето състояние да не го виждаш (освен ако е със затворен ковчег).  Запомни го такъв, какъвто е бил - жив, енергичен, усмихнат...  Не си го причинявай, на себе си и на бебето - недей! Преживяла съм го! Едно е да изпратиш баба или дядо, дошло им е времето, извървели са си пътя, спестили мъките... Съвсем друго млад човек, гледаш го сякаш спи. Струва ти се, ей сега ще стане и това ще се окаже ужасна грешка. Недей...   ще видиш и сълзите и мъката на неговите близки, безсилни в отчаянието си, безпомощни пред смъртта... Тези моменти се запечатват като болезнени травми в съзнанието. Затова и старите хора казват " Бременни и деца, място на гробище - нямат!"  

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 14:56 от vesel4ynka

# 77
И свекър ми почина вчера внезапно и днес го погребват. Много си го обичам и уважавам, но няма да се простя с него. От вчера не съм на себе си, камо ли да отида там. Нищо не мога да променя, ще си го спестя в името на живота, растящ в мен и с желанието си да го опазя на всяка цена...

# 78
Alokaziq , Billy_ana
много съжалявам за загубата ви момичета:( много е тъжно в такъв момент. Но и аз мисля, че е по-добре да си ги запомните усмихнати и да си спестите да видите всичко това.
Прегръдки и на двете Hug

# 79
inski, в началото на темата ти написах: ФМ при Балев (клиника Темелков) и до 1-2 дни най-късно с резултатите отиваш до Терапията (Св. Марина) за взимане на кръв. Записването за Балев става всеки петък преди 8 часа за следващата седмица, отива се на място и се чака за записване.
Друг за ФМ/БХС бих ти препоръчала д-р М.Яков (баща) или Б. Яков (син) от Майчин дом, там имат лаборатория и ти вземат кръв на място. По принцип повечето доктори от Майчин дом правят ФМ, просто трябва да си избереш . За горните знам, че са добри  http://maichindom-varna.com/bg/prices1.html

Alokazia, Billy_ana, много съжалявам за загубата ви. Sad  По-добре не ходете, спестете си го, негативните емоции се предават на малкото същество.

# 80
vesel4ynka Аз не мога да разбера какъв ти е проблема... като не знаете нали тука се учим.
Това са много тъжни неща за даден човек, много емоционални....
Наполовина права е... ако не ти е известно когато се погребва човек не е хубаво да присъства бременна жена, заради стреса и куп други неща който се смятат че може да навредят на бебето... Не си го измислям, знам го от близки хора които са го минали.... Колкото повече си спестяваш такива неща по добре...
Billy_ana Много съжалявам ... и Точно тези думи са много верни който каза
Нищо не мога да променя, ще си го спестя в името на живота, растящ в мен и с желанието си да го опазя на всяка цена...

# 81
И това са лоши неща предлагам да не ги коментираме, не са приятни наистина...

# 82
Alokazia, Billy_ana, искрено ви съчувствам за загубите ви и нека почиват в мир близките ви Flowers Rose Flowers Rose
И аз смятам, че колкото и да ви се иска да се сбогувате с тях и да ви е тежко, разумното е да не отивате на погребенията. Ако вярвате, че душите са безсмъртни и продължават живота си и след физическата смърт, то бъдете сигурни, че тези ваши близки, които са си отишли, обичайки и познавайки ви, никога не биха ви упрекнали, че не сте ги изпратили в последния им път Praynig ...затова опитайте се да не се измъчвате Hug  Ако все пак изпитвате силна необходимост да се простите с тях, смятам, че ако отидете и изберете с мисълта за тези хора някакви хубави букети /като казвам хубави, имам предвид цветя, които сърцето ви подсказва, мислейки за тях/  и помолите съпрузите си да ги поднесат вместо вас на погребението, това донякъде ще ви даде усещане, че сте се сбогували с тези свои скъпи хора.

# 83
Здравейте, мамчета!

Alokaziq , Billy_ana, моите най-дълбоки съболезнования! Според мен за такива моменти няма правилно и грешно, всеки сам преценява как иска да постъпи в тези мрачни дни.

Много благодаря на всички за подкрепата, тотално се отчаях. Вчера почнах антибиотика, няма подобрение, направо не мога да повярвам какво ми се случва! Не съм живяла в буркан, разболявала съм се и друг път разбира се, но какво е това нещо, направо не знам. Много са ми потънали гимиите, така че искам само хубави новини да виждам  Peace

# 84
Lidkata, заради мъката и отчаянието в момента, ще се възстановяваш по-трудно и бавно. Знам какво е, наскоро и аз загубих близък възрастен...Дори не ми казаха, защото погребението е върха на тъгата у хората. Пожелавам ти от сърце да преживееш по-скоро всичко това, да остане зад теб и да не спираш да мислиш за новия живот, който носиш в себе си, но най-важното да мислиш за други неща, колкото и трудно да изглежда. Оздравявай!

# 85
Lidkata Спокойно ще се оправиш... аз почти цял месец(26 дни) бях с хрема и кашлица и болки в главата и цялото тяло. Яж колкото можеш повече плодове-лимони,портокали,мандарини... и на топличко  Hug бързо оздравяване на всички.

# 86
  • Пловдив
Alokazia, Billy_ana,съжалявам за болката и загубите ви.Много е мъчително да не може да си вземете сбогом с хора,които сте обичали и ценили.Но, по -добре е да не ходите на погребенията - мъката,страданието,чувството на загуба и пустота,които ще видите по лицата на близките и роднините дълго време ще ви преследват.Жестоко и несправедливо е - но нищо не може да направите,но за живота във вас - можете.Съжалявам,момичета, и ви прегръщам.

Lidkata,недей така ,миличка.Утре ще си по-добре,а скоро напълно здрава.Стискам палци да минава бързо-бързо гадният вирус.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 16:18 от kety_2006

# 87
Здравейте мамчета, не съм писала много отдавна, но ви следя безотказно.
На мен още на ранният скрининг на 28.11 Др.Герджиков видя момченце. Каза "за сега на 95%, ще ти кажа със сигурност в 16г.с." което ще е на 27.12. Аз съм сигурна, че е познал, защото при първият ми преглед на ЖК по ЗК, лекарката каза същото Simple Smile  stork-boy
Излязоха ми също изледванията - ПКК, урина,микробиология - всичко е идеално, а аз така се притеснявах с  това засилено течение, все си мислех, че има нещо. Но сега съм спокойна  newsm68

Момичета, не съм сигурна за кръвната си група. Трябва да кажа на АГ-то по ЗК да ми пусне такова изследване ли?

Така се радвам на новите момичета с близнаци  twin_neutral добре сте ни дошли.

# 88
  • Пловдив
kati_dineva, браво за чудесните новини.Да,трябва да поискаш изследване за кръвната група,важно е да се знае и то най-вече резус факторът.

# 89
  • някъде на юг
kati_dineva изследване за кръвна група е безплатно по ЗК.

Общи условия

Активация на акаунт