Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 50 935
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, реших да пусна от пюретата на Хип, излизат доста по-евтино. Обаче Амазон не ги доставят до Бг., реших да ги пусна с превозвач защото пак излиза доста по-изгодно, но видях, че дават, че 6 бр. пюрета, които са в една опаковка тежат 2,8 кг newsm78 Нещо се обърквам - 6 х 0,250 кг. = 1,5 кг., възможно ли е останалите 1,3 кг. да са опаковка Shocked Shocked Shocked
Мога ли да им пиша, или и аз не знам какво да направя. Иначе искам да поръчам 13 опаковки х 6 пюрета.... излизат 36,4 гк., което си е 60 лв.
Никой ли не може да ме посъветва как да постъпя? Къде мога да им пиша за да ги питам?

# 481
Януарските сделки започват по-рано - линк от нюзлетъра на Амазон от тази сутрин: January Deals Come Early. Явно постепенно стартират януарските намаления след като премина еуфорията за пазаруване преди Коледа  Crazy

Намерих няколко неща на точната цена, благодаря!  bouquet

# 482
  • Варна
Момичета, реших да пусна от пюретата на Хип, излизат доста по-евтино. Обаче Амазон не ги доставят до Бг., реших да ги пусна с превозвач защото пак излиза доста по-изгодно, но видях, че дават, че 6 бр. пюрета, които са в една опаковка тежат 2,8 кг newsm78 Нещо се обърквам - 6 х 0,250 кг. = 1,5 кг., възможно ли е останалите 1,3 кг. да са опаковка Shocked Shocked Shocked
Мога ли да им пиша, или и аз не знам какво да направя. Иначе искам да поръчам 13 опаковки х 6 пюрета.... излизат 36,4 гк., което си е 60 лв.
Никой ли не може да ме посъветва как да постъпя? Къде мога да им пиша за да ги питам?

На Амазон написаните килограми не винаги са верни, но все пак опаковките им да доста солидни и редовно тежат повече нещата, заради кашоните. Peace Освен това ти смяташ само теглото на съдържанието, а на бурканчетата?!
Преди време купувах пюрета от Буутс, най-евтино ми излизаше оттам, нямаха допълнителни опаковки - просто всяко от бурканчетата го слагаха в найлоново пакетче с мехурчета и всички ги нареждаха в един кашон. Не знам сега как е положението, говоря за преди 3 години. Peace

# 483
Благодаря, сега ще погледна там  bouquet
На Амазон написаните килограми не винаги са верни, но все пак опаковките им да доста солидни и редовно тежат повече нещата, заради кашоните. Peace Освен това ти смяташ само теглото на съдържанието, а на бурканчетата?!
Преди време купувах пюрета от Буутс, най-евтино ми излизаше оттам, нямаха допълнителни опаковки - просто всяко от бурканчетата го слагаха в найлоново пакетче с мехурчета и всички ги нареждаха в един кашон. Не знам сега как е положението, говоря за преди 3 години. Peace

# 484
  • Сливен
Днес получих едни домашни чехли от немското javari и в кутията ми пъхнали брошурка за коледно намаление на кафемашини:

http://www.amazon.de/gp/feature.html?ie=UTF8&docId=1000690253

# 485
Тези амазонци, как не са фалирали, от намалението и с ваучера за 15 Е поръчах тази тениска
http://www.amazon.de/gp/product/B00DGODGQW/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
На живо липсващите парченца от надписа си личи, че са дефект, писах им, а те веднага ми пратиха още една, предполагам и тя ще е в същия вид.
От същото намаление имам една неуцелена, не съм погледнала размерите на Мехх, тази е р-р 110-115 http://www.amazon.de/gp/product/B00CBBRB80/ref=oh_details_o02_s0 … ie=UTF8&psc=1.
Предложих я на една съфорумка, мисля, че детенцето и е някъде този р-р, но тя не е на линия, ако някой е порпуснал да купи коледно подаръче, да ми пише, до утре на обяд съм в Сф.

# 486
Здравейте, ако може да ми препоръчате термометър за чело или ухо,който мери вярно и бързо ще ви бъда много благодарна.

# 487
Здравейте, ако може да ми препоръчате термометър за чело или ухо,който мери вярно и бързо ще ви бъда много благодарна.
Този бях поръчала преди година. Много съм доволна.
http://www.amazon.co.uk/Brother-Max-Touch-Digital-Thermometer/dp … words=brother+max

# 488
Как е качеството на тези? Някой има ли ги и изобщо нещо общо с UGG имат ли?

# 489
  • София
Някой може ли да ми препоръча изпитан, хубав масажор(за рамена и врат ми трябва)

# 490
  • Варна
момичета искам да благодаря за съдействието с моята пратка чрез Г.
оказа се, че била доставена на съседен адрес със същия пощенски код и вече я издирили и пратили насам.. Outta Joint
благодаря ви

# 491
Здравейте! Търся евтин телефон(GSM апарат) от немския амазон. Може ли някой да ме насочи,че хич не се оправям с немския!

# 492
  • Варна
Здравейте! Търся евтин телефон(GSM апарат) от немския амазон. Може ли някой да ме насочи,че хич не се оправям с немския!

http://www.amazon.de/s/ref=lp_3468301_st?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%8 … n%3A562066%2Cn%3A!569604%2Cn%3A1384526031%2Cn%3A3468301&sort=price

Чети внимателно, че има и аксесоари.  Grinning

# 493
  • Бг

Sasi6, колко евтин ?

# 494

Sasi6, колко евтин ?
Съвсем евтин. Нещо се е прецакал телефона на синът ми (в Грмания е ) и докато го оправи или си избере друг,да има някакво средство за връзка.

Общи условия

Активация на акаунт