Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 50 935
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Абсурдистан
За американския амазон и аз съм много ентусиазирана да пазарувам.
Имаше на предните страници един потребител, много добре го обясняваше.
Аз обаче искам да го помоля, ако не тук в темата, то на лични да ми го обясни като за по простичък човек, а именно:
1. Отиваш едикъде си и си вадиш едикакво си за постоянно или временно. Ако друг ти го вади - обаждаш ли му се, какво правиш?
2. Поръчваш
3. Чакаш го на летището /ако да как заявяваш да е там/ или на Веслец /пак как го казваш че е там/
4. Друго, ако нещо изпускам

Естествено ще съм много благодарна за положения труд и времето което ще си загуби отново, за да ми го обясни.  bouquet

# 466
Момичета, реших да пусна от пюретата на Хип, излизат доста по-евтино. Обаче Амазон не ги доставят до Бг., реших да ги пусна с превозвач защото пак излиза доста по-изгодно, но видях, че дават, че 6 бр. пюрета, които са в една опаковка тежат 2,8 кг newsm78 Нещо се обърквам - 6 х 0,250 кг. = 1,5 кг., възможно ли е останалите 1,3 кг. да са опаковка Shocked Shocked Shocked
Мога ли да им пиша, или и аз не знам какво да направя. Иначе искам да поръчам 13 опаковки х 6 пюрета.... излизат 36,4 гк., което си е 60 лв.

# 467
Намаление на часовници до -70% в английския амазон, без код

# 468
  • София
Намаление на часовници до -70% в английския амазон, без код

Страхотни оферти има, как ме е яд, че си купих часовник преди няколко дни  Rolling Eyes

# 469
Януарските сделки започват по-рано - линк от нюзлетъра на Амазон от тази сутрин: January Deals Come Early. Явно постепенно стартират януарските намаления след като премина еуфорията за пазаруване преди Коледа  Crazy

# 470
# 471
Някой питаше за инхалатор преди време, може ли да посъветвате за модел и евентуално от тук или от амазон е по изгодно?
В Амазон имаше добри цени на OMRON. Един от моделите се връзваше с 60 лв някъде по-евтино от цената в Технополис и цена около 70-80 лв по спомен.
Сега много добре намален е този за 68 п http://www.amazon.co.uk/Omron-Comp-Elite-NE-C30-UK-Nebuliser/dp/ … rds=omron+inhaler

но не съм гледала цената в БГ

# 472
Искам да попитам, ако някой е имал такъв проблем. Не знам как да постъпя. Поръчах от Амазон един велотренажор до адрес на Габко. Но след като мина датата за доставка и не се появи в Габко им звънях, проверяваха уж и ми казаха, че няма доставка при тях. Описвах в системата им, писах мейл да не приемат втория, ако първия дойде. Писах на Амазон и те експресно решиха да ми пратят втори без пари. Не можах да спра поръчката. След като и с втория започна да се случва същото се обадих в Англия на Габко и се оказа, че втория е дошъл и пак не е отбелязан. Сега смятам, че и първия и той е получен и вече пътува насам. Ще разбера след Нова година. Как да постъпя? Не мога да върна оттук единия. Искам да бъда лоялна и аз към Амазон. Голяма каша, но Габко ме подведоха.  ooooh! ooooh!

# 473
Искам да попитам, ако някой е имал такъв проблем. Не знам как да постъпя. Поръчах от Амазон един велотренажор до адрес на Габко. Но след като мина датата за доставка и не се появи в Габко им звънях, проверяваха уж и ми казаха, че няма доставка при тях. Описвах в системата им, писах мейл да не приемат втория, ако първия дойде. Писах на Амазон и те експресно решиха да ми пратят втори без пари. Не можах да спра поръчката. След като и с втория започна да се случва същото се обадих в Англия на Габко и се оказа, че втория е дошъл и пак не е отбелязан. Сега смятам, че и първия и той е получен и вече пътува насам. Ще разбера след Нова година. Как да постъпя? Не мога да върна оттук единия. Искам да бъда лоялна и аз към Амазон. Голяма каша, но Габко ме подведоха.  ooooh! ooooh!

А тези тренажори нямаха ли тракинг номер newsm78 Обемни пратки без проследяване не съм имала никога поне аз Thinking Практика е не винаги да се отразяват при превозвачите пратките на 100%, но ако тракинга ти е показал, че е доставне защо писа на Амазон? Освен това можеш да поискаш от Габко да НЕ товарят 2-рия и да пишеш на Амазон да си го вземат обратно от адреса ако е възможно, защото ти не можеш да го транспортираш до офис на куриер, с който те работят...

На пратките с проследяване пише доставено, но системата им не изписва адреса, а само кой е получил пратката и всичко си е наред.

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 11:08 от drago_2008

# 474
Имат, но по тракинг излизаше, че е доставен някъде, но не и на адреса и затова започва объркването. При Габко също нищо не излизаше под този номер.

# 475
Ако проверят и разберат, че първия е получен на твоя адрес могат и да те таксуват за втория, а сигурно ще изискат стравка, защото на дали е евтин.

Искай от Габко на всяка цена да го задържат в ЮК до пристигането на курса им в БГ след НГ, с който се предполага, че пътува първия. Все пак грешката е тяхна

# 476
Вторият беше натоварен снощи и вече пътува.

# 477
Искам да попитам, ако някой е имал такъв проблем. Не знам как да постъпя. Поръчах от Амазон един велотренажор до адрес на Габко. Но след като мина датата за доставка и не се появи в Габко им звънях, проверяваха уж и ми казаха, че няма доставка при тях. Описвах в системата им, писах мейл да не приемат втория, ако първия дойде. Писах на Амазон и те експресно решиха да ми пратят втори без пари. Не можах да спра поръчката. След като и с втория започна да се случва същото се обадих в Англия на Габко и се оказа, че втория е дошъл и пак не е отбелязан. Сега смятам, че и първия и той е получен и вече пътува насам. Ще разбера след Нова година. Как да постъпя? Не мога да върна оттук единия. Искам да бъда лоялна и аз към Амазон. Голяма каша, но Габко ме подведоха.  ooooh! ooooh!
kой точно вело-транажор поръча, че аз се чудих много... ако е това, което харесвам мога да го взема

# 478
# 479
аз исках такъв:
http://www.amazon.co.uk/Tecnovita-Backfit-YF91-Trainer-White/dp/ … id=I2LOSF4MSAMY1K
защото може да се прибира, че иначе само ще го заобикалям, но се спрях заради воската цена на доставката... Sorry

Общи условия

Активация на акаунт