Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 50 290
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
да споделя какво ми се случи:
на 22.12. си лежа и гледам тв и получавам смс от банката че на пос терминал UK PRIME е направена транзакция от 49 GBP с моята кредитна карта,веднага се обадих в банката и те потвърдиха същото ,блокирах картата! Днес си влизам в интернет банкирането и какво да видя Amazon Prime 49.00 GBP  Shocked влязох в  трите акаунта от където съм пазарувала засякох си всички транзакции но тази транзакция от тази дата и тази сума я няма никъде,което абсолютно ми говори че е злоупотреба,днес подадох жалба за оспорване на транзакцията и си изтрих всички данни на картите в амазон!ако на някой му се е случвало подобно нещо,моля да сподели Praynig

# 691
Ако прочетеш 1-вия пост на темата, ще видиш, че сама си се абонирала за Амазон Прайм. Никой не е злоупотребил с нищо. Абонамент за доставка е. Пиши на Амазон и кажи, че се отказваш, ще ти върнат парите.

# 692
там е работата че за абсолютно нищо не съм се абонирала!!!!и никъде в акаунта ми го няма този абонамент!

да права си, не знам по какъв начин но е станал този абонамент newsm78

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 16:25 от snow22

# 693
  • на земята
А как да се разбере има ли абонамент или не ,къде в профила си да видя,защото май без да разбере човек се оказва абонирам  newsm78

# 694
И аз блях та блях....дали има надежда да ми блеснат в уишлистата или хич да не се надявам. За брита филтрите де..
От 02.01. 4 броя филтри в Метро са 11лв.

# 695
  • София
там е работата че за абсолютно нищо не съм се абонирала!!!!и никъде в акаунта ми го няма този абонамент!

да права си, не знам по какъв начин но е станал този абонамент newsm78

Много често при поръчка изкача съобщение за Амазон Прайм между две от стъпките (не съм запомнила кой стъпки) и ако не четеш и бързаш, може да натиснеш "да " и вече си абонирана.

# 696
  • на земята
Моля,някой ако знае как да се провери абониран ли или не да сподели   bouquet

# 697
От 1-вия пост на тази тема:
Цитат
Обяснение на Amazon Prime или защо най-вероятно са ви изтеглили пари, без да сте правили покупки - С Amazon Prime получавате безплатна  First Class доставка за 1 ден, на артикули, продавани от Амазон, без ограничение на бройката на поръчките, в продължение на една година - струва 49 паунда. Може да се ползва и от други членове на домакинството. Добра опция е за хора, живеещи в Англия, които поръчват постоянно разни неща. Ако сте се абонирали, можете да се откажете, преди да сте направили поръчка, за която да сте се възползвали от Amazon Prime - отивате в акаунта си - https://www.amazon.co.uk/gp/css/homepage?ie=UTF8&%2AVersion% … p;%2Aentries%2A=0, там има линк - "Prime Settings", после "Cancel membership". Ако сте ползвали промоционална оферта за безплатен Amazon Prime (пускат такива, обикновено за 1 месец), просто отбележете "Do not upgrade" и няма да ви изтеглят пари. Дори и да ви изтеглят парите, ако не сте използвали някоя от услугите, все още можете да прекратите членството, като им пишете, ще ви ги върнат.

# 698
  • Бг
Моля,някой ако знае как да се провери абониран ли или не да сподели   bouquet

Влизаш си в акаунта, от там отиваш на Your Account ---> Settings ---> Account Settings ---> Manage Prime Membership.

Ако не си абонирана трябва да ти излезе този текст - Important Message
You are currently not a member of Amazon Prime. Click here to signup.

Преди да платиш, ако не си абониран, доста често излиза един прозорец, в който ти предлагат услугата Амазон Прайм.

И аз блях та блях....дали има надежда да ми блеснат в уишлистата или хич да не се надявам. За брита филтрите де..
От 02.01. 4 броя филтри в Метро са 11лв.

Сега разгледах каталога, че ме заинтригува цена от 2,75 лв. на филтър, но цената е за бройка, така че филтърчето е 11 лв., а не опаковката. Да няма изненадани на касата Simple Smile.

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 17:21 от Alexa_a

# 699
На първа страница е описано мн.подробно

# 700
  • на земята
АУУУ това излиза ужас Hello 22565
Membership:   Prime
On 03 Aug 2014, you'll be charged £49 for a year of Prime.
End Membership
ми сега как да се откажа,май съм абонирана  #Cussing out

# 701
  • Бг
Мдам, абонирана си.

Ама вие верно не четете, пост след твоя е обяснено как  Peace.

От 1-вия пост на тази тема:
Цитат
Обяснение на Amazon Prime или защо най-вероятно са ви изтеглили пари, без да сте правили покупки - С Amazon Prime получавате безплатна  First Class доставка за 1 ден, на артикули, продавани от Амазон, без ограничение на бройката на поръчките, в продължение на една година - струва 49 паунда. Може да се ползва и от други членове на домакинството. Добра опция е за хора, живеещи в Англия, които поръчват постоянно разни неща. Ако сте се абонирали, можете да се откажете, преди да сте направили поръчка, за която да сте се възползвали от Amazon Prime - отивате в акаунта си - https://www.amazon.co.uk/gp/css/homepage?ie=UTF8&%2AVersion% … p;%2Aentries%2A=0, там има линк - "Prime Settings", после "Cancel membership". Ако сте ползвали промоционална оферта за безплатен Amazon Prime (пускат такива, обикновено за 1 месец), просто отбележете "Do not upgrade" и няма да ви изтеглят пари. Дори и да ви изтеглят парите, ако не сте използвали някоя от услугите, все още можете да прекратите членството, като им пишете, ще ви ги върнат.

# 702
  • на земята
  bouquet благодаря,оправих го ..)))

# 703
Здравейте момичета, моля Ви ако някой може да ми даде съвет какво да правя. Пуснах поръчка от немкия amazon до адрес на Габко в Германия. После видях, че Габко няма да приемат пратки до 6,01,2013г. Очаквана дата на доставката иначе е 30,12,2013. Дали ще имам някакъв проблем, трябва ли да им пиша нещо на амазонци. Или пък като ненамерят никой на адрес ще пробват пак след празниците. Оф ама и аз като не чета така става Embarassed

# 704
  • София
Здравейте момичета, моля Ви ако някой може да ми даде съвет какво да правя. Пуснах поръчка от немкия amazon до адрес на Габко в Германия. После видях, че Габко няма да приемат пратки до 6,01,2013г. Очаквана дата на доставката иначе е 30,12,2013. Дали ще имам някакъв проблем, трябва ли да им пиша нещо на амазонци. Или пък като ненамерят никой на адрес ще пробват пак след празниците. Оф ама и аз като не чета така става Embarassed

А къде го четеш това за до 06.01? На сайта им пише това:

От 23.12.2013г. до 01.01.2014г. вкл. пратки в Германия няма да се приемат, през останалия период ще се приемат пратки, които ще бъдат препратени към България с първия възможен курс (К.57).

И аз съм в същото положение с две пратки изпратени до офиса им преди да публикуват горното съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт