Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 50 321
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Отчетохме се с този миксер  Embarassed

# 706
И аз блях та блях....дали има надежда да ми блеснат в уишлистата или хич да не се надявам. За брита филтрите де..
От 02.01. 4 броя филтри в Метро са 11лв.
Изнамерих ги,ама долу със ситни букви пише за брой. Съмнявам се да е за четирите.

# 707
# 708
  • Бг

Днес на сделките 8 бр. бяха на тази цена. На фона на цените в Бг е добре.

# 709
  • София
И аз блях та блях....дали има надежда да ми блеснат в уишлистата или хич да не се надявам. За брита филтрите де..
Изнамерих ги,ама долу със ситни букви пише за брой. Съмнявам се да е за четирите.
Тук никога не съм виждала под 10 лв/бр.

# 710
Тук никога не съм виждала под 10 лв/бр.

Няма уловка, цената е за четири броя, не е за един. Една метро единица.

# 711
В крайна сметка тези 11 лв за 1бр ли ще е или за 4?

# 712
Аз съм проверявала друга такава оферта в Метро и е за 1 бройка, не за кутиятс. Предполагам, че и тази ще е така.

# 713
В крайна сметка тези 11 лв за 1бр ли ще е или за 4?

В каталога пише 3+1-10,79лв.за брой

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 08:04 от m@msy

# 714
Абсолютно съм сигурна,че цената е за единична бройка Whistling.Така се карах с тях веднъж за едно кафе Лаваца.Пакетирали по два броя,написали "Вземи 2" на пакета,а на етикета с цената пише :цена на метро единица.И никъде повече нищо.Аз понеже хич не ги долюбвам Метро и все внимавам за микроскопичните им надписчета.На касата естествено любезно ми обясниха,че цената е само за 1ния пакет.Тази "промоционална"цена се оказа по-висока от всички останали хипермаркети,в които кафето се продаваше на редовна цена.Заинатих се и поисках да ги върна.Това ми струваше 40 минути чакане и нервен мъж  hahaha

# 715
  • Бг
 Момичета цената е за 1 филтър, то си го пише. Абсурд Метро така да се минат, филтър за по-малко от 3 лв., и то с ДДС.  Която от вас успее да си ги купи за 11 лв. 4 броя да вземе една кутия и за мен, ще си платя пощенските до Пв.  Mr. Green.
Аз също под 10 лв. не съм намирала.

# 716
 В началото на седмицата пуснах поръчка, като в нея имаше и столче за хранене, което ще изпратят чак януари. Поръчката я разделиха на две. Дръпнаха парите за изпратените неща, за столчето не. Цената на доставката една ли ще бъде или и за столчето ще ме таксуват?

# 717
  • на земята
Да за един филтър е,имам позната която работи там и я питах  PeaceМетро са големи лъжци,пишат така и като идеш ...))))

# 718
В началото на седмицата пуснах поръчка, като в нея имаше и столче за хранене, което ще изпратят чак януари. Поръчката я разделиха на две. Дръпнаха парите за изпратените неща, за столчето не. Цената на доставката една ли ще бъде или и за столчето ще ме таксуват?

Каквото си потвърдила накрая като сума - това ще е.
Ако ще и на 15 пъти да ги пращат - цената на доставката е една.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт