Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 50 293
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, връщам пратка до немския Амазон. От Интерлогистика ми искат телефон на Амазон в Германия? Кой телефон да посоча?

# 721
Здравейте! Не съм поръчвала до сега от AMAZON.CO.UK и искам да попитам мога ли да ползвам ГАБКО,и това какво значи До България стандартната доставка (7 - 10 работни дни) е 5.69 GBP за пратка + 0.59 GBP на килограм, с включено ДДС.?Това плащам при поръчката-независимо от сумата на поръчката ли е 5.69,а после по 2.20лв за килиграм при Габко?Благодаря предварително

# 722
  • София
Здравейте! Не съм поръчвала до сега от AMAZON.CO.UK и искам да попитам мога ли да ползвам ГАБКО,и това какво значи До България стандартната доставка (7 - 10 работни дни) е 5.69 GBP за пратка + 0.59 GBP на килограм, с включено ДДС.?Това плащам при поръчката-независимо от сумата на поръчката ли е 5.69,а после по 2.20лв за килиграм при Габко?Благодаря предварително
Това е доставка до БГ. Ако ползваш посредник и имаш безпл. доставка до УК адрес - плащаш само цена на кг до БГ. Адресът на посредника е твоят англ. адрес. Виж внимателно кой е продавачът и  дали е безпл. доставката до англ. адрес. Директно амазон продавач и над 10 паунда - безпл. доставка. При плащане - РЪЧНО избираш отметката free super saver delivery, гледаш да не се абонираш за прайм. Преди това се регистрираш в сайта на превозваа и въвеждаш адреса му и твоят идентификационен номер в поле адрес на доставка. Адрес на фактуриране е адресът, на който е издадена картата.  Peace

# 723

Мъжкото яке на s.Oliver е уголемено, да го имате в предвид. Пуснах го в началото на декември за коледне подарък на ММ, но се оказа голямо за него. Иначе е много добро кат оизпълнение и качество. Сега му поръчах Лка, с надеждата вече тя да му е добре  Peace

# 724
Благодаря,но какъв е този номер-ID-номера ми в ГАБКО ли?

# 725
  • Златна Добруджа
Здравейте, имам питане за ботуши Kikers. Търсих информация дали си отговарят на номерата. В отзивите пише, че си отговарят, но по спомен в темите съм срещала мнение, че са умалени. Взех с празна карта 41-ви номер, обикновено си взимам УК 7. /Цената, на която ги хванах е 49 Е + 7,50 Е доставка до БГ. Реших да се застраховам, ако се наложи да ги върна, да могат да ми възстановят и пощенските по връщането. А и сравних цената до превозвача, който ползвам от УК, начили ми 6 Е/. Нека някой, който има същите да ми отговори  Praynig
Иначе като цяло четох суперлативи, като "проблем" пишат за дразнене от вътрешната страна, където е ципа. И не разбрах кожата телешка ли е  Thinking

Ботуши http://www.amazon.fr/Friis-Company-Maisey-Bottes-femme/dp/B008YW … 9521&sr=1-767 37 номер за 38 Е, от склада са.
Флайки http://www.amazon.fr/Fly-London-Bottes-femme-Noir-V-6/dp/B001AE9 … 9846&sr=1-951 37 номер за 43 Е
http://www.amazon.fr/Mjus-113310-Bottes-femme-Marron/dp/B007YEB9 … 0078&sr=1-952 39 номер за 63 Е

Елица, благодаря  Hug

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 16:15 от mentina

# 726
  • София
mentina, по-добре питай в темата за javari Peace

# 727
  • Варна
Момичета, връщам пратка до немския Амазон. От Интерлогистика ми искат телефон на Амазон в Германия? Кой телефон да посоча?
Не посочвай телефон. Обясни им пак, че това е Амазон! и че от цял свят връщат стоки без телефон, връщаш в складове/депа. И на мен ми искаха, ама си взеха пакета и без телефон на получател и ги доставиха без проблем естествено. Peace

# 728
  • София
mentina - мисля кларксовет имаха често разминавания, мъжът ми си е купувал 2 кикърса последната година и двата си отговарят съвсем точно, предполагам и при женските ще е етака.

# 729
Здравейте, имам питане за ботуши Kikers. Търсих информация дали си отговарят на номерата. В отзивите пише, че си отговарят, но по спомен в темите съм срещала мнение, че са умалени. Взех с празна карта 41-ви номер, обикновено си взимам УК 7. /Цената, на която ги хванах е 49 Е + 7,50 Е доставка до БГ. Реших да се застраховам, ако се наложи да ги върна, да могат да ми възстановят и пощенските по връщането. А и сравних цената до превозвача, който ползвам от УК, начили ми 6 Е/. Нека някой, който има същите да ми отговори  Praynig
Иначе като цяло четох суперлативи, като "проблем" пишат за дразнене от вътрешната страна, където е ципа. И не разбрах кожата телешка ли е  Thinking

Ботуша като стелка си отговаря, но не е за висок свод, и е за нормален към тесен крак. По-скоро тесен. Няма ластичка на прасеца, т.е. и там трябва да се вземе под внимание. Иначе кожата е добра, както и изработката.

# 730
Не посочвай телефон. Обясни им пак, че това е Амазон! и че от цял свят връщат стоки без телефон, връщаш в складове/депа. И на мен ми искаха, ама си взеха пакета и без телефон на получател и ги доставиха без проблем естествено. Peace

Явно сте запознати с "материята". Имам едни обувчици от Английския Амазон (Warehouse-a), които не ми стават. Дали мога да ги върна? И колко ще излезе?

# 731
  • София
Днес детската Philips Sonicare ще е в сделките Wink

# 732
  • Златна Добруджа
Angel_Dust,  ANNAFACE, благодаря и на вас  Hug Мисля утре да заредя картата и да ги взема.

# 733
Да питам набързо  Hug ТИМБЪРЛЕНД отговарят ли си,сандалите ,дамски  Praynig  Praynig   bouquet

# 734
  • Wolwedans
Някой има ли впечатления от този ДВД плейър:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004D2AE4I/ref=gb1h_img_c-1_2 … pf_rd_p=458042987
днес е в сделките

Общи условия

Активация на акаунт